Перник-21

• 53 353
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Перник
Милена как така дали има детски лекар в града който работи в почивните дни -много ясно че има  Shocked  В събота и неделя има дет.лекар и в самата болница където се правят детски консултации, самите лекари се редуват всяка седмица. И какво значи никой не знае какво му е? Какви са тези лекари които не могат да преценят  дали това е шарка или алергия? Самата аз мога от пръв погледа да разбера какво е, много е безотговорно да ви размотават така все пак това е дете. Сърби ли го малкия има ли температура?

# 706
Милена а личния му лекар какво ви каза защо не го помолиш да дойде на адрес да види Сашко? предполагам няма да откаже поне нашето педи никога не го прави...ако има съмнения за шарка изчакват 24 часа за да видят как ще се развие обрива може да се маже с ментолов спирт и фенистил гел на нас това ни казаха когато Стела изкара варицелата , а пък имахме и случай на алергия от комари и тогава ни биха инжекция но не помня каква...ако няма температура не се шашкай....но какво ти казаха  детското?

# 707
Точно днес няма дежурен лекар в детска поликлиника Tired В отделението незнаят какво му е точно ooooh! Гледа  го и лекарка от заразно - и тя не е сигурна не отговаряли симптомите. Само зачервено гърло и обриви има, нищо друго Thinking Личната каза да не се притеснявам Crossing Arms Ще го водя при д-р Маринова да го види и да видим какво ще каже и тя. Според мен си е морбили, от това което прочетох в нета Tired

# 708
а морбили не е възможно нали няма Т  newsm78 .... и недей да четеш много в нета че така по-лошо само се паникьосваш допълнително....всъщност вие трябва да сте сложили ваксината против морбили, рубеола и кво беше там  newsm78

# 709
  • Перник
Ще стискам палци всичко да е наред и да не е това което мислиш  Hug

# 710
Няма много за разказване  Rolling Eyes . Ние с бебка сме тук при майка ми и баща ми,мъжо ми е на Варна и работи с брат ми за няколко седмици(стройтелство).И общо взето сме тук за няколко месеца.Иначе си живеем на Плевен,но сега ще правим ремонт на апартамента и сме тук да посъберем малко парички  Simple Smile Това е за мен.
     В магазин Липненски има страхотни комплектчета панталонки,блуза и елек с качулка за 3.50лв
              П.С.   Благодаря за топлото посрещане .  Hug Hug Hug  bouquet

# 711
а морбили не е възможно нали няма Т  newsm78 .... и недей да четеш много в нета че така по-лошо само се паникьосваш допълнително....всъщност вие трябва да сте сложили ваксината против морбили, рубеола и кво беше там  newsm78
Да, преди 10-тина дена сложиха тая ваксина и се чудя дали да не е от нея нещо newsm78 Температура имаше преди 2 дена 38.5

# 712
  • от Луната
Миме, какво стана със Сашко? Не се притеснявай и аз се съмнявам да е морбили. Какво е ял днес?

# 713
Изпуснах ви.  bouquet

# 714
Миме, какво стана със Сашко? Не се притеснявай и аз се съмнявам да е морбили. Какво е ял днес?
Водих го при Маринова снощи и тя каза, че е шарка, а хранителна алергия. Беше ял яйце, прясно мляко....шоколад, ама и преди това е ял от тези неща и нищо не му е ставало. Каза да не му давам тея храни и цитруси и мъхести плодове докато му минат обривите

# 715
  • Перник
 Hug за всички. Значи, в болницата трябва да има лекар днес? Че и Калоян е с температура, хрема и ччервено гърло от събота,когато се прибрахме от море  ooooh! Досега държеше ок. 37, днес обаче вдигна 38. Май тоипът няма да минем само с хомеопатия  Thinking

# 716
Hug за всички. Значи, в болницата трябва да има лекар днес? Че и Калоян е с температура, хрема и ччервено гърло от събота,когато се прибрахме от море  ooooh! Досега държеше ок. 37, днес обаче вдигна 38. Май тоипът няма да минем само с хомеопатия  Thinking
Днес има, така мисля Peace Явно само вчера им е бил празен деня

# 717
  • от Луната
Миленка, браво че на Сашко му няма нищо сериозно  Hug А това, което е ял са си алергенни храни. Понякога може да се получи реакцияя, нищо че по принцип ги е ял и преди това.
Светле, дано се оправи бързо мъника  Hug

# 718
  • Перник
С Миленка се срещнахме днес между болниците.
Да знаете, в "Св. Иван Рилски" има дежурен педиатър (това се оказа след като мъжа ми почука силно на вратата, на моето почукване нямаше реакция, въпреки че преди това ми се стори, че чух глас вътре) - в кабинета на д-р Янкова - нея я нямаше, била в Гърция, заместваше я д-р Бенова. За пръв път я виждам, но ми направи добро впечатление.
И така, Калоян вече може да се "похвали" с първата си ангина и първия антибиотик в живота си - аугментин.

# 719
приемате ли нови попълнения

Общи условия

Активация на акаунт