Перник-21

• 53 380
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
nansi_21 , аз съм отпуска и Криската си почива с мен вкъщи целия август. налегнала ни е страшна скука по тия горещини. то колкото и да спи милото все половината следобяд е будно и откачаме вкъщи докато се разхлади и излезем на разходка. направо съм забравила какво е да седиш с бебе вкъщи - а като си спомня миналото лято беше същото,но тогава ми беше по-леко, а сега... чакам да си тръгна пак на работа, за да си отпочина Crazy

# 646
момичета я кажете от къде купувате хубави анцузи в нашия град? аз обикновено купувам от бутик "Ади"  или от "Жълтото пате" но там напоследък под 30лв няма анцунг, а трябва да купя на Криси поне 3-4броя...

# 647
момичета я кажете от къде купувате хубави анцузи в нашия град? аз обикновено купувам от бутик "Ади"  или от "Жълтото пате" но там напоследък под 30лв няма анцунг, а трябва да купя на Криси поне 3-4броя...
Аз ще ходя първо до Мол-Сердика и ако там не намеря нещо от тук ще поръчам

# 648
Не съм обикаляла все още , но и аз ще трябва да копувам. Преди две седмици бях на РД на едно детенце и му купих анцук за 21 лв от дет. магазин с/у Света Магдалена / тази до градината/  като пресечеш улицата има аптека, цветарски магазин и детски . Та там има хубави неща на горе-долу приемливи цени

Само дано си ме разбрала за магазина, че така смотано го обясних........................... ако не си пак ще обясна

# 649
 nansi_21  да и там се намират хубави неща на добра цена,права си  Peace

# 650
лиске,тук доставката до БГ е 30лири Shocked
nansi_21,разбрах те Hug

# 651
лиске,тук доставката до БГ е 30лири Shocked
nansi_21,разбрах те Hug
Ползвам общи поръчки.10% от стойността на поръчката ми излиза доставката.И след това ми е отделно куриера ,но ползвам отстъпка от 40%.Преди време бях писала за този сайт тук.Вече Ир 85 и Виктоалиа Т си правят поръчки от тук.  Това е темата тук  Има блог в който пишат мамите които правят общи поръчки,аз и Ир85 поръчваме на момичето пуснало темата Гюлчин.Вече ще стане година както си пазарувам разни неща от този сайт,много съм доволна.(а и вече много мои познати и приятели го правят). Peace

# 652
  • от Луната
Да и аз съм поръчвала, но нещо лирата са я дигнали  #Cussing out. Иначе от Редутата също има. В момента има изгодни анцузи Адидас за по 26 лв излизат 2 ако вземеш  Mr. Green

# 653
Да и аз съм поръчвала, но нещо лирата са я дигнали  #Cussing out. Иначе от Редутата също има. В момента има изгодни анцузи Адидас за по 26 лв излизат 2 ако вземеш  Mr. Green
Ще дадеш ли линк,и ако може да се комбинираме или имаш вече човек за втория анцунг.

# 654
Да попитам и аз  Simple Smile, Лиске как става точно с тези общи поръчки ( много го харесвам този сайт, но съм поръчвала само веднъж защото се бяха събрали няколко познати и аз се включих към тях ). Кажи ми малко по-подробно за тези поръчки как се свързваш с човека? Как става плащането? Колко ти излиза доставката? Как разбираш кога пуска поръчка, има ли определени дни? Благодаря предварително   bouquet
Виктоалиа Т да попитам и теб за тези анцузи които си спонемала какъв е този магазин, ако може дай линк и ако е интернет магазин кажи как става поръчването?

# 655
  • Перник
Аз купувам анцузи на Калоян от Захи, майка ми го облича от споменатия магазин на спирката на детската градина в Мошино.

Ама казвайте като поръчвате от Ларедут, деее, много ви моля  Flutter Все си харесвам разни нещица, ама нямам подходяща карта и не мога да поръчвам самостоятелно.

# 656
danielka86 от форума съм взела скаипа на момичетата дето правят общи поръчки.И по него се разбираме за поръчката.Парите се превеждат предварително.

# 657
  • от Луната
Лиска за номера с анцузите от темата за кодовете разбрах аз мисля, че ей за тоя ставаше дума http://www.laredoute.fr/vente-jogging-bebe-garcon-et-fille.aspx? … e=1&pos=5_n_n. Сега нямаме пари и няма да поръчвам, но по принцип Светле ако си харесаш неща за 15Е да речем мога да ти направя поръчка не ми е проблем  Wink Даже картите са ми рег в ПП и вече ням проблеми като преди с ваучерите  Mr. Green
Даниелка ето ти линк http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-les-meilleures- … t=price_ascending Поръчваш си и ти доставят в пощата нещата. Има си кодове тук за безплатна доставка.

# 658
Виктоалия, на мен този анцунг ми се хвана 22лв с кода за Софито Mr. Green Чакам го всеки момент да пристигне

# 659
Може ли някои да ми го поръча този анцунг,парите веднага ще ви ги дам  Praynig Просто не мога да влезна в час с този сайт,кое как става.

Общи условия

Активация на акаунт