Препоръчайте интериорни врати!

• 360 648
  • 980
  •   1
Отговори
# 795
  • София
По картинката на Мишелин на доорман разпознах вратата при дъщеря ми - много са доволни. Никаква забележка.

# 796
alpha-beta, много благодаря за мнението! Simple Smile

# 797
Направи ми впечатление, че ламарината при тях е 1.2, а при тези Каракашев май беше 1.5 ама не съм ги виждала на живо ни едните, ни другите. И на нас ни трябва врата и щях да почвам да търся точно тази седмица. Нещо до около 600-700 лв го виждам аз, че ще делим със съседите, ама има да се зида около вратата, шпаклова, боядисва и т.н.
Ако ги видиш на живо и се спреш на нещо моля те пиши Relaxed

# 798
Няма проблеми, ще споделя Simple Smile

# 799
  • София
Мишелин, майка ми си сложи такава врата и е доволна. За сигурността нищо не мога да кажа, не е изпробвана, дано и да не се налага де..

# 800
  • Пловдив
Не ни е толкова важна сигурнистта, понеже в града няма обири. По-скоро ни трябва шумоизолираща врата, семпла и в  светъл цвят. Показаната от мен горе-долу ни харесва предвид всичките венгета и махагони, които са преобладават. Но все пак ми се искаше да чуя накакви мнения, да не са пък някакви ужасно зле Simple Smile
При входните турските врати има с изолация и без изолация. Можеш да пробваш , като почукаш на вратата Simple Smile Иначе са стабилни като конструкция, макар, че са на различни фирма - и има малко по-добри. Гледай да са с изолация и уплътненията да не са лепени, а да влизат в канал на касата, за да могат лесно да се подменят до време.

Скрит текст:
и след монтажа, трябва да намериш някой, който да монтира един праг, на който също можеш да залепиш някакво тънко уплътнение. Успех!

# 801
droidd, много полезна информация. Благодаря ти. Харесва ми и показаната от теб врата.

А според вас защо по-голямата част от вратите са в тъмен цвят? Нямам обяснение

# 802
  • Бургас, София
Може би повечето хора се притесняват, че светлите врати се цапат повече. Нашата входна врата е бяла отвътре, но приятелят ми много държеше отвън да е сива, защото се притесняваше от малките деца на съседите. Щели да я приемат като бяло платно за рисуване. Laughing Реално не се е случило нищо подобно никога, децата са доста тихи и възпитани, но той не искаше да рискуваме.

# 803
Ами прав е човекът, и ние имаме подобни опасения Grinning А бяла отвътре, а отвън ако ще оранжева, също ни устройва Grinning Как е постигнато това? С боя?

# 804
  • Бургас, София
Ами някаква боя ще да е. Няма дървесен фладер вратата, плътни равни цветове са. Смяната от един в друг цвят е някъде около бравата. Не си личи от двете страни, което малко ме притесняваше.
Скрит текст:
Това е единствената снимка, която имам на двете страни едновременно. Извинявам се, че е доста мръсно и прашно - тъкмо я бяха монтирали и нямах търпение да чистя.

Нещо не си уцелихме сивото ние, не си пасва с цветовете на плочките праг и на площадката на етажа, но здраве да е.

# 805
Благодаря, изглежда добре, доколкото се вижда на снимката (и не виждам мръсно Grinning)

Благодаря отново на всички включили се, много сложна задача се оказа това за нас тия изискания за цвят...

# 806
  • UK
Не съм съгласна, че Косьо е най-добрия в град Варна! Как го определихте? Затова ли на наш приятел монтажа на вратите бяха под всякаква критика и когато го извикаха за рекламация гледаше като...да нЕ казвам какво! А и Не може да правите такива определения без да знаете работата на другите монтажници във Варна.
Съгласна съм с вас за нашата врата го викахме два пъти и все още не се затваря без да я блъснеш.
и понеже не бяха взели размера както трябва трябваше да реже касата през средата, а след това я съши с винтове...казано на "чист" български: окепази хубавата врата.

# 807
  • София
И аз вече мога да се похваля с монтирани врати - чудесни са, монтажът беше извършен бързо и без никакви забележки, явно имахме късмет с тази дейност (вратите са закупени от порта дорс, бели са, а 2 от тях имат по 5 прозорчета по изрично желание на МП, за да бъде по-светло в коридора)

# 808
Здравейте, включвам се с 1 въпрос относно врати: има ли интериорни врати, които да са подобни на тип хармоника или някакъв компактен вариант (например, сгъва се на 2), но да не са такива пластмасови и паянтови, а нормални - стабилни и шумоизолиращи? Не знам, дали обясних правилно. Преди 2 години, когато купихме апартамента, разглеждахме варианти за вратите, тогава ММ е видял някаква врата, която се сгъва през средата, но не е от тези пластмасовите хармоники, а стабилна и хубава. Аз не помня да съм й обърнала внимание. На това място вече не я предлагат, а и на други места (не съм обиколила всичките в града, само 2-3, че още не сме стигнали до вратите, но това време наближава) ми предлагат от тези паянтови хармоники. Става въпрос за спалня, която е много малка, и не ми се ще да слагам стандартна врата, отваряща се навътре, тъй като това място вътре в стаята мога да използвам; вариант да се отваря навън няма - ще се удря в шкаф за обувки. Искам да е стабилна, защото живеем на 1ви етаж и с/у асансьор, и всеки минава покрай апартамента, който се качва по стълбите - шум голям. Някой има ли опит с такива врати? Колко са удачни такива врати и как се държат във времето? Изолират ли шума хубаво? (то е ясно, че няма как да няма съвсем никакъв шум, но поне усещам, че комшиите са у нас, когато се заговорят пред асансьора).
Става въпрос за нещо такова:
Скрит текст:

# 809
В София такива врати имаха в Треска. На сйта са ги описали като специални врати. Трябва да търсите при фирми произвеждащи врати, а не вносители каквито са огромен процент от предлагащите на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт