Препоръчайте интериорни врати!

• 360 690
  • 980
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Нямам конретно мнение за вратите, но погледнах сайта  newsm78 Тези със заоблените первази се предлагат само с един размер каса и уширение, което си е гадно. А от останалите има само 4 р-ра каси. По-добре си проверете първо дебелината на зида. А входните са само китайски...

# 436

Нямам конретно мнение за вратите, но погледнах сайта  newsm78 Тези със заоблените первази се предлагат само с един размер каса и уширение, което си е гадно. А от останалите има само 4 р-ра каси. По-добре си проверете първо дебелината на зида. А входните са само китайски...
Благодаря. Аз гледах там конкретно за входните  newsm78 А бихте ли препоръчали читави такива в Пловдив?

# 437
Ползвали ли сте услугите на Братя Градеви /София/? Алуминиева врата за баня ми трябва с огледало  Crazy

# 438
  • Пловдив

Благодаря. Аз гледах там конкретно за входните  newsm78 А бихте ли препоръчали читави такива в Пловдив?

Аз живея близо до Медицинския и там на В.Априлов имам поглед в/у две фирми. Ако търсите здрава, добре направена блиндирана  бюджетна врата - Данила Стил. По луксозни на вид и съответно по-скъпи - Диадорс.

# 439
  • Пловдив
Аз съм доволна от двете входни врати, които изработиха и монтираха Диадорс.
Забележки имам към монтажа на интериорните. Някои от недоразуменията отстраниха, очаквам да се погрижат и за останалите.

# 440
Аз гледах там конкретно за входните  newsm78 А бихте ли препоръчали читави такива в Пловдив?
Входните(турски) на "Стар челик" са много добри.
Много фирми ги предлагат, но важен момент е монтажа!
На първо "четене" намирам цена 449лв в Пловдив.
http://plovdiv.vrati-vrati.com/
За Варна най-добрият монтажник е Косьо. Работи само с две фирми.
Преди две години ни монтираха този модел:
Скрит текст:
http://plovdiv.vrati-vrati.com/%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D … D0%BD%D0%B3%D0%B5

# 441
  • Варна
Аз гледах там конкретно за входните  newsm78 А бихте ли препоръчали читави такива в Пловдив?
Входните(турски) на "Стар челик" са много добри.
Много фирми ги предлагат, но важен момент е монтажа!
На първо "четене" намирам цена 449лв в Пловдив.
http://plovdiv.vrati-vrati.com/
За Варна най-добрият монтажник е Косьо. Работи само с две фирми.
Преди две години ни монтираха този модел:
Скрит текст:
http://plovdiv.vrati-vrati.com/%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D … D0%BD%D0%B3%D0%B5

Да,съгласен съм, Косьо е Майстор от висша класа. Работи само с Брама и Марбел.

# 442
  • София
Не съм съгласна, че Косьо е най-добрия в град Варна! Как го определихте? Затова ли на наш приятел монтажа на вратите бяха под всякаква критика и когато го извикаха за рекламация гледаше като...да нЕ казвам какво! А и Не може да правите такива определения без да знаете работата на другите монтажници във Варна.

# 443
А и Не може да правите такива определения без да знаете работата на другите монтажници във Варна.
verji.777,
аргументирайте се, с документ(протокол), снимков материал, където монтажникът Косьо е направил "издънка"!
(ЕЖК  Wink )
И да, аз имам "виждане" на работата на монтажници (не само на врати) във Варна.
От 1992г, когато Вие даже не сте била родена не само присъствам на строежи във Варна.
Предполагам за какво се ядосвате (несполучлива реклама на Ваш приятел).
Мод изтри коментариите, понеже лесно се разконспирират рекламите.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 18:34 от Анонимен

# 444
  • София
А и Не може да правите такива определения без да знаете работата на другите монтажници във Варна.

verji.777,
аргументирайте се, с документ(протокол), снимков материал, където монтажникът Косьо е направил "издънка"!
(ЕЖК  Wink )
И да, аз имам "виждане" на работата на монтажници (не само на врати) във Варна.
От 1992г, когато Вие даже не сте била родена не само присъствам на строежи във Варна.
Предполагам за какво се ядосвате (несполучлива реклама на Ваш приятел).
Мод изтри коментариите, понеже лесно се разконспирират рекламите.

Аз до сега реклама не съм правила на никой, коментари изтрити нямам!

# 445
Когато избирахме интериорни врати, за нас беше важно да не се налага къртене. Избрахме такива с които да го избегнем и които са с минимално стеснение, подходящи за панелни жилища. Изработиха ги специално за нас в Чехия, може всяка страна да е различен цвят, от което ние се възползвахме. Марката е чешка - Sapeli и ги взехме от https://doordecor.bg/interiorni-vrati/ Peace

# 446
С фолио ли са тези врати?

# 447
  • София

3. CPL STRUKTUR – устойчиво на механично увреждане ламинатно покритие с изразена структура. 

И ние сме с такива, те стесняват най-малко светлия отвор. Но монтажът не бе добър...
kiticat, вие доволни ли останхате? На нас ни предстои още 4 врати да сменим при тях.

# 448

3. CPL STRUKTUR – устойчиво на механично увреждане ламинатно покритие с изразена структура. 

И ние сме с такива, те стесняват най-малко светлия отвор. Но монтажът не бе добър...
kiticat, вие доволни ли останхате? На нас ни предстои още 4 врати да сменим при тях.
Монтажът от Декор дор ли не беше добър?
Почти си бяхме избрали от тях.

# 449
Карабулев? Нашите са оттам (но от преди 12г) и съм доволна. Преди време бях мернала коментар, че продължават да са много сериозни и си струват. Ще следя и други мнения, защото май в новото жилище ще ми трябват 1-2 нови

Общи условия

Активация на акаунт