Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 338
  • 977
  •   1
Отговори
# 705
при мен също беше така първия ми тест отчете втора бледа черта след седмица повторих и ето ти втора ясна черта ....

# 706
Здравейте, момичета!
Днес направих 3 теста и трите са с бледа втора черта.  Мога ли да считам теста за положителен или си въобразявам?  Praynig   Не знам колко ми закъснява, защото съм с ужасно нередовен цикъл и поликистозни яйчници. Днес ми е 51-ви ден от последната менструация и засякох овулация на 37-ми ден.   Ето снимка на един от трите теста: http://www.img-share.eu/f/images/94/IMG_0085JPGu8QJPjY_sredna.jpg

# 707
  • София
Мда... с три такива няма как да не е положителен резултата.

# 708
Еха, мерси за светкавичият отговор.  Hug

# 709
Момичета направих престо бледа втора чертичка😊😊😊след няколко дни пак.

# 710
Момичета направих престо бледа втора чертичка😊😊😊след няколко дни пак.

Престо са много точни, успех!

# 711
Здравейте на всички, аз съм нова в този форум. Значи аз съм на 10ти ден след трансфер на 3дневни ембриони. Днес не се стърпях и направих уринарен тест . Значи може да ви се стори странен моя въпрос. Може би повече клони към привидение, но и 2мата с мъжа ''уж'' видяхме една тооооооооооооооооооооооооооооооллкова блеееееда 2ра черта, пак казвам не съм сигурна, че я има. ТА ИСКАХ ДА ПОПИТАМ.ОСВЕН КОНТРОЛНАТА ЧЕРТА, ИМА ЛИ И ДРУГА ЛЕКА ТАКАВА НА МЯСТОТО КЪДЕТО АКО ИМА БРЕМЕННОСТ СЕ ПОЯВЯВА? НЕ ЗНАМ ДАЛИ РАЗБИРАТЕ ВЪПРОСА МИ - МЯСТОТО НА 2РТА ЧЕРТА НАПЪЛНО БЯЛО ЛИ Е ИЛИ ИМА МН ЛЕКА ЕДВА ЗАБЕЛЕЖИМА, ВЪЗ ОСНОВА НА КОЯТО СЕ ПОЯВЯВА 2РАТА. Толкова ще се радвам ако някой отговори,благодаря предварително! Копирам поста си от друга тема, защото казаха , че е стара

# 712
Моята бледа черта сега е в корема ми и расте. Преди това няма никаква бледа черта, абсолютно бяло е.

# 713
Благодаря, но моята е много бледа рабирате ли, с лупа да я гледате. Наистина аз дааже тръгнах да го изхвърлям теста, но мъжа ми ме спря и ''уж'' я видя.
И нещо друго странно се случи. Цял ден го гледам тоя тест, ту виждам чертата едва-едва, ту ми се струва, че я няма. И сега точно преди малко, преди мъжа ми да си дойде пак го погледнах и все едно нещо се бешше разтекло вътре, жълта следа беше закрила тази така жадувана 2ра черта. Докато го взема да му го покажа и на него целия тест и с 2те линии почти се закри изцяло. На вас случвало ли ви се е. Теста ми е Шур чек. извинявайте за дългото обяаснение просто съм мн озадъчена! Hug

# 714
Купи си Престо. И по принцип да знаеш, че втората черта може и да изчезне. Затова си има време от-до на тестовете, в които показват. После и преди това не. Успех  Peace

# 715
Благодаря, но моята е много бледа рабирате ли, с лупа да я гледате. Наистина аз дааже тръгнах да го изхвърлям теста, но мъжа ми ме спря и ''уж'' я видя.
И нещо друго странно се случи. Цял ден го гледам тоя тест, ту виждам чертата едва-едва, ту ми се струва, че я няма. И сега точно преди малко, преди мъжа ми да си дойде пак го погледнах и все едно нещо се бешше разтекло вътре, жълта следа беше закрила тази така жадувана 2ра черта. Докато го взема да му го покажа и на него целия тест и с 2те линии почти се закри изцяло. На вас случвало ли ви се е. Теста ми е Шур чек. извинявайте за дългото обяаснение просто съм мн озадъчена! Hug

За по-сигурно след 2-3 дни си направи нов тест. Иначе тестът е "валиден" мисля 10 минути, след като го направиш. Стискам палци  bouquet

# 716
Много много много благодаря, ще пусна кръвен направо за по-сигурно! Hug

# 717
Момичета,здравейте Simple Smile
Може би тук не е най-подходящото място да попитам ,но се надявам да срещна разбиране .
Миналия месец М ме навести много по рано отколкото трябваше на 07.09
С мъжа ми правим опити за бебе от известно време
Сега трябваше да ми дойде,но имам закъснение .. направих си тест на втория ден от закъснението но беше отрицателен ...дали е възможно да е било твърде рано за тест ?

# 718
Мони, напълно е възможно. Съветът ми е да изчакаш 2-3 дни. А засичала ли си си Ову-то?

# 719
на 25.09 ми беше овулацията .... нямам никакви симптоми за М ,а попринцип винаги ме болят гърдите или кръста .... сега просто имам едно бълбукане в корема от време на време и това е ...

Общи условия

Активация на акаунт