Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 337
  • 977
  •   1
Отговори
# 720
Може и заради времето да нямаш симптоми, но според мен изчакай ден-два или направо пусни кръвен за най-сигурно.

# 721
добре,много ти благодаря Simple Smile Хубав и усмихнат ден :*

# 722
На теб също и най-вече хубава вест ти пожелавам скоро  bouquet

# 723
Здравей Те, трябваше да ми дойде на 31.12., но попринцип цикъла ми е доста нередовен. На 29-31.12 имах розово течение след което си направих тест за бременност който беше с отрицателна четрта. Днес си направих от тези за по ранни резултати и ми се появи втора доста бледа черта.. Дали е възможно да съм бременна??[

# 724
Нaй-добре си пусни кръвен,въпреки,че щом имa вторa чертa дори и бледa ознaчaвa,че имa бременност.

# 725
Да напълно е възможно да си бременна, при мен се получи точно така - първият ми тест беше отрицателен, следващите бяха положителни с много бледа втора черта (направо теста съм го гледала срещу слънцето за да я видя ) и  по късно бременноста ми се потвърди и от лекаря  ми. Но за по сигурно пусни си кръвен тест или върви на лекар

# 726
Здравейте.Аз съм една щастлива майка  с момченце на годинка и месец. Родих секцио.По време на овулацията направихме опит с моя съпруг само 2-пъти,в  двата дни-28, 29.01.16, след като засякох овулацията си с тестове CLEAR CHOICE и днес просто ей така реших да си направя тест, който закупих в комплект с овулационните и се ошашавих - ТЕСТА БЕШЕ С 2 ЧЕРТИ, но втората бледа, както беше първият път, само че тогава се тествах на 4 дни закъснение  с ШУЪР ЧЕК, а сега 4 дни преди закъсненине.Направо съм потресене.Дали е верен теста?Та до 18.02. има още време. Не знам какво да мисля. Показах го на мъжа ми, той не вярва. Simple Smile

# 727
Има ли вероятност 1 ден след закъснението Шуър чек да не отчете правилно ?

# 728
Има ли вероятност 1 ден след закъснението Шуър чек да не отчете правилно ?
Ако е положителен - не /освен при приемане на хормонални препарати, напр. Прегнил/. Дори бременността да отпадне след това, имало я е, щом се отчита наличие на хормона.
Ако е отрицателен - може да е имало късна овулация и все още да не се засича достатъчно количество от хормона.

# 729
Здравейте Simple Smile Тази сутрин си направих тест и розовата е много ама много бледа а М ми закъснява няколко дни.
От сутринта съм под напрежение, четох доста по този въпрос и почти навсякъде пише че има бременност.
Та въпроса ми е да се надявам ли или е възможно са фалшива тревога

# 730
Здравейте на всички мами и бъдещи такива. Нека и аз се включа в темата .... та с приятеля ми от известно време се опитваме да си имаме бебче, лелката трябва да  е на 27.06.2016 но от няколко дни не се чувствам ок. От 4 дни температурата ми е 37.3 прилошава ми гърдите много ме болят. Днес се престраших и си взех един тест ШК знам че е много рано ама нали все нямаме търпение. И хоп още на 1- вата минутка се появи бледа черта . Определено се вижда но не е толкова ярка като другата....  Рано ли е да си направя кръвен тест? Моля помогнете че цял ден място не си намирам ....Благодаря ви много и скорошни мечтани две чертички... Grinning

# 731
Здравейте на всички мами и бъдещи такива. Нека и аз се включа в темата .... та с приятеля ми от известно време се опитваме да си имаме бебче, лелката трябва да  е на 27.06.2016 но от няколко дни не се чувствам ок. От 4 дни температурата ми е 37.3 прилошава ми гърдите много ме болят. Днес се престраших и си взех един тест ШК знам че е много рано ама нали все нямаме търпение. И хоп още на 1- вата минутка се появи бледа черта . Определено се вижда но не е толкова ярка като другата....  Рано ли е да си направя кръвен тест? Моля помогнете че цял ден място не си намирам ....Благодаря ви много и скорошни мечтани две чертички... Grinning
дали не си объркала датата 27? Да не я чакаш на 17...

# 732
Не на 27. И на мен ми е странно и затова не искам да се радвам още . Но и друго ме съмнява предния месец май ми беше доста оскъдно, но аз си викам че може да е от времето и т.н.

# 733
Щом имaш бледa чертa можеш дa нaпрaвиш кръвен,но и нa мен ми е стрaнно кaк 12 дни преди цикъл ти отчитa уринaрен  newsm78

# 734
Каква е дължината на цикъла ти и кога долу-горе е била овулацията и опитите? Уринен тест отчита около 12 дни след зачеване, така може чертичката да е изпарителна, а не да индикира бременност. Ако си бременна от предния месец, то тя няма да е бледа, а доста наситена.

Общи условия

Активация на акаунт