Бледа втора линия на тест за бременност ???????

• 270 265
  • 977
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета след 3 седмици пак аз .. искам да , ви попитам .. дали този месец може да съм забременяла ,.. надявам се жестоко ... Болят ме гърдите, но почнаха да ме болят много по - отрано , не 1 седмица преди цикъл, боли ме главата .. чувствам се напредната .. и днес почна да ми се гади не повръщам ,но ми е малко странно .. овулацията ми беше преди 6-7 дена... възможно ли е това да са признаци на нещо Heart благодаря предварително

# 661
Не не е възможно. Успех и да се похвалиш, ако чакаш бебче. Hug

# 662
Здравейте, прочетох обстойно коментарите назад и разбрах, че щом има бледа черта навярно тестът е положителен, но много бих искала някой да потвърди мнението си и в моята ситуация, тъй като е доста трудно забележима втората черта. Закъснението е 3-4 дни. Имам признаци, като неизпитвана досега болка в гърдите, особено след махане на сутиена имам чувството, че ще експлодират, прободни болки в яйчниците, умора, сънливост (но пък са сходни с ПМС). Утре ще направя нов тест, различна марка, но ще се радвам да споделите мнение

# 663
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте, прочетох обстойно коментарите назад и разбрах, че щом има бледа черта навярно тестът е положителен, но много бих искала някой да потвърди мнението си и в моята ситуация, тъй като е доста трудно забележима втората черта. Закъснението е 3-4 дни. Имам признаци, като неизпитвана досега болка в гърдите, особено след махане на сутиена имам чувството, че ще експлодират, прободни болки в яйчниците, умора, сънливост (но пък са сходни с ПМС). Утре ще направя нов тест, различна марка, но ще се радвам да споделите мнение
С малкия бях така. 2 бледа линия след 10 мин. тогава се води невалиден теста. отидох на кръвен.има ли 2 линия бебе е

# 664
Направих още два и двата с две черти, а преди малко ходих и на кръвен тест  Heart Eyes Peace

# 665
  • Щастлива мама на 3 слънца
Направих още два и двата с две черти, а преди малко ходих и на кръвен тест  Heart Eyes Peace
има бебе честито .

# 666
Благодаряяяя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 667
Здравейте,
Не искам да ви разочаровам, но нека очакващите най-ценното в живота да са наясно какво може да означава "бледата черта" ....
Аз минах през това и повярвайте ни НЕ ВИНАГИ бледата черта означава, че всичко ще мине добре....
Аз играх пиесата с бледата черта, която при мен се превърна в спонтанен аборт Sad
При бледата черта вероятно нивата на ЧХГ са ниски, което не позволява на втората черта да се появи добре....
При мен така и не се получи постъпване на зиготата в матката, просто беше изхвърлен с късен мензис...правих и кръвен тест, който потвърди повишени нива на ЧХГ, но под 100 единици, което явно влияе и на уринарния тест
Пожелавам успех на всички, но при бледа черта задължително пуснете още един тест след 24 ч....а на преглед отидете след 10 дни мин, иначе рискувате да не се види плоден сак в матката, който пътува между 7-12 дни след зачеването....успех!
Аз слава Богу имам едно здраво детенце Simple Smile

# 668
  • София
Съжалявам, прилича на биохимична..
Има оплождане, но спира развитие.
Може да има закъснение на цикъла.

Не съм съгласна. Няма връзка. Има ли бледа има нещо, а дали ще се развие е Божа работа. Бледата черта не е предпоставка да се следи ЧХГ. Освен в случаи със съмнение за извънматочна, иначе е излишен стрес. Отделно, че ако се следи ЧХГ е на 48 часа. Две ярки черти не са гаранция, че всичко ще е наред.
Успех следващия път. Всичко ще е наред.
И двете ми деца ги хванах с бледи черти. Имам и три аборта плюс доста биохимични, пак с бледи черти.

Последна редакция: сб, 14 мар 2015, 22:18 от magnet_for_happiness

# 669
  • София
 etaniel - никой не е казал, че втора черта означава, че бременността ще завърши успешно. Има даже някои случаи(малко, но има), когато изобщо не означава и бременност.

# 670
Здравейте,
Не искам да ви разочаровам, но нека очакващите най-ценното в живота да са наясно какво може да означава "бледата черта" ....
Аз минах през това и повярвайте ни НЕ ВИНАГИ бледата черта означава, че всичко ще мине добре....
Аз играх пиесата с бледата черта, която при мен се превърна в спонтанен аборт Sad
При бледата черта вероятно нивата на ЧХГ са ниски, което не позволява на втората черта да се появи добре....
При мен така и не се получи постъпване на зиготата в матката, просто беше изхвърлен с късен мензис...правих и кръвен тест, който потвърди повишени нива на ЧХГ, но под 100 единици, което явно влияе и на уринарния тест
Пожелавам успех на всички, но при бледа черта задължително пуснете още един тест след 24 ч....а на преглед отидете след 10 дни мин, иначе рискувате да не се види плоден сак в матката, който пътува между 7-12 дни след зачеването....успех!
Аз слава Богу имам едно здраво детенце Simple Smile

Аз бях така с първото ми дете. Лекарката го видя по подуване в матката и видя ниските нива на ЧХГ, би ми го допълнително три месеца, иначе организмът не се усеща, че си бременен и изхвърля бебето. Разбира се, може да се окаже, че детето е увредено и затова пак ще го изхвърлиш, при мен се оказаха хормонални проблеми от моя страна. За щастие попаднах на кадърна лекарка, която не отхвърляше с лека ръка "нещо, дето още не е станало съвсем бебе".

# 671
Да, биохимична беше
Не казвам, че бледа черта означава проблем, но би могло да наклони към тази мисъл....
Аз какъв ужас минах....бяхме на почивка и ми закъсняваше, усещах всички симптоми на бременност...взех теста...две черти... Едната бледа....взех да чета, бре радост, щом има две черти, значи има бебе...да обаче ми зацапва кървене като да ми дойде...бяхме в Банско...айде вечерта в 7 на гинеколог в Разложката б-ца...прегледа ме една много мила докторка, но колкото мила, толкова и невежа...вика: дебела лигавица на матката, визуализира се плоден сак, има жълто тяло, ще си имате здраво бебче!
Питам, а това зацапване с кръв от какво е, нещо да взимам ли да го спра?
Няма проблем, взимайте аспирин протект
Супер новина, обаче не спира да църцори леко кръв...
На другата сутрин правя повторен тест...отрицателен, а почна чиста кръв да тече...дай газ към София...Тина Киркова спешното...няма бременност, не се визуализира сак, вие сте със закъсняла менструация госпожо...
Ама докторката от Разлог видя плоден сак, жълто тяло, т.н.. Показвам снимки от ехографа...ааа ама това е кръвоносен съд, колежката се е объркала...
Та така за 24 ч на нялоко пъти имах и нямах бебе...в крайна сметка нямах...
Сега след 6 месеца терапия на щитовидната и куп изследвания имаме зелена светлина отново да опитваме Simple Smile
Всичко сочи, че Базедовата болест е виновника Simple Smile...
Така че момичета дерзайте, дано при всички вас нещата да станат много бързо и лесно, но винаги в пристъп на безумната радост, имайте 1 наум
Поздрави

# 672
etaniel - никой не е казал, че втора черта означава, че бременността ще завърши успешно. Има даже някои случаи(малко, но има), когато изобщо не означава и бременност.
Да знам за такива случаи, лъжливи яйчници и тем подобни...а и чхг се води тумурен маркер доколкото знам..

# 673
  • София
Не искам да коментирам некомпетенцията  в разложката болница.Само ще ти кажа, че аспирин протекта е за разреждане на кръвта и при кървене обикновено се спира. А къде видяха бебе казваш?

# 674
  • София
Аспирин при кървене е безумно, то даже при цикъл не се предписва, пък при  бременност със зацапване да не говорим.
Аз също бях с бледа черта и зацапване, изписаха ми дуфастон, детето  ми е на 9 и половина години вече. Няма задължителни неща ни при бледите, ни при ярките черти и двете може да се развият и успешно и недобре. Няма защо една жена с по-бледа черта, да се мята веднага в  мисли как ще стигне до аборт. А бледа черта освен всичко друго може просто да значи, че овулацията е била по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт