Огледалце, огледалце, я кажи...

• 4 583
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Е, ако не се харесам в някое огледало, значи то е криво, не аз.  Mr. Green  

И аз така си викам Joy

А най невероятното ми огледало е малкия, дори като видя бръчките по челото ми и пита, мамо какви са тези линии? Казвам му, бръчки, мамо, остарявам, а той отговаря, много са красиви.  Laughing

Браво! Кавалер е от малък значи Simple Smile Поздравления за това съкровище!

# 31
това за светлината е много вярно, и аз имам огледала на които много се харесвам и на други дето избягвам да се гледам, щото си намирам 100 кусура ooooh!

# 32
Абе не знам за огледалата ама на мен друго ми прави впечатление- има разлика като се гледаш в огледалото и на снимка например.
Това Василисня го писа някъде, но аз от преди нея го знам. Всеки си има физиономия за пред огледалото! Дали бърчи вежди, усуква устни или стиска бузи - целта е една и съща - да си се хареса повече. А всъщност истината е, че погледнати отстрани сме ооооще по-красиви, особено в очите на любящите нас. Дъщеря ми е същото парче като на Паси синчето. За нея всичко в мен е красиво, дори олющените ми нокти и недотам тесния ми ханш. Crazy Уча я да бъде обективна, но засега не много настоятелно. Mr. Green

# 33
Много харесвам огледалото във фитнеса ми  Grinning

# 34
Кристалните огледала не дават отклонения  Laughing

Вярно е това + светлината. Аз имам кристално огледало на поставка. Стои до бюрото ми в работата и се оглеждам само в него  Flutter Изобщо, предпочитам да се оглеждам в кристални огледала.
Егати суетата

# 35
Абе хубавото си е хубаво....
но за огледалата може би наистина има значение светлината и къде са поставени  newsm78
Сигурно сте прави, но аз лично не съм забелязвала такова нещо.  newsm78
Просто има дни, в които всички огледала са ми криви, има и дни, в които всички огледала ме обичат.  Laughing

# 36
У дома е само 1, нооо по магазини като ходя....Затова си имам и любими Laughing!

# 37
  • Варна
Кристалните огледала не дават отклонения  Laughing

Вярно е това + светлината. Аз имам кристално огледало на поставка. Стои до бюрото ми в работата и се оглеждам само в него  Flutter Изобщо, предпочитам да се оглеждам в кристални огледала.
Егати суетата

Тъй е, и аз да потвърдя. Има си кристални огледала, които дават абсолютно коректен образ, но много рядко се срещат вече.
И това, че в някои магазини слагат "специални" огледала си е вярно, търговски трик, всяка по-закръгленка дама го знае.
И светлината, и пространството - обичам огледала, в които мога да се видя отдалече.
И другото си е вярно - в някои дни, в каквото и огледало да се гледам се плаша, в други - все съм прекрасна!
В очите на тези, дето ме обичат съм най-прекрасна, естеееествено!

# 38
  • София
Преди време в една пробна на магазин за бански щях да се издрайфам от собствения си образ Sick Една светлина, дето всяка дупка по задника ми изглежда като кратер, едно криво огледало, от което сякаш имах десет кила отгоре, бляяяяя....А уж магазин за хубави, скъпи, бански. Как мислите, дали проблемът е бил в огледалото Rolling Eyes Mr. Green

# 39
Даааааа  има такова нещо! Обаче защо винаги огледалата в мазините са толкова " ужасни"  Grinning
Никога не попадам на " мое" огледалце в магазин за дрехи #2gunfire Embarassed

# 40
То зависи и самото огледало под какъв ъгъл е поставено и от какво разстояние се гледаш. Аз като ходя да меря дрехи по магазините, винаги излизам да се огледам на външното огледало. Тия вътре в кабината напълно ги игнорирам.
 В чужбинските хотели и особено в баните им не знам какво осветление има, но винаги се намирам отражението си в огледалата им по-красиво. Една по-топла светлина е, не като в нашата баня. Тия лунички така ме огряват, че и най-дребните дефекти изпъкват, все едно съм на процедура при козметик.

# 41
  • София
Преди време в една пробна на магазин за бански щях да се издрайфам от собствения си образ Sick
Собствениците на магазина определено не са направили правилната инвестиция в огледалото. Mr. Green
Иначе наистина има огледала,в които като се гледам и ох кеф.Но има и дни,в които съм толкова скапана,че в каквото и да се погледна не се харесвам.

# 42
  • Бургас
По магазините масово инвестират в огледала,които те правят да изглеждаш по-строен /от няколко собственика го знам/.Ама то си е и очевадно де-в магазина хубавица,пък вкъщи-слоница.
А всъщност има и дни,в които и аз се харесвам като се видя,а и такива,в които хич не искам да се гледам,но това не е от огледалото,а от настроението.

# 43
  • София
Абе не знам за огледалата ама на мен друго ми прави впечатление- има разлика като се гледаш в огледалото и на снимка например.

Е-е-е пред огледалото се гледаш в анфас. Пулиш се сам в собствената си физиономия, както и да се завъртиш собствените ти очи все те следват.
На снимка или камера гледната точка е друга. Когато има система от огледала и можеш в едното да си видиш профила на другото е по-различно и по-готино според мен

# 44
Значи според мен е от значение светлината. Освен това като гледам дядо ми например в огледалото, съм забелязала, че в него той ми изглежда по-несиметричен. Всъщност може би си изглежда така, но в 3Д измерението това не бие на очи. Същото и със снимките - хващат някакъв момент, който може би не те представя в добра светлина или пък изглеждаш прекрасно сякаш не си ти.
 Аз съм много разочарована от моя телефон, защото винаги изкарва на преден план носа ми Laughing С камера е още по-зле, защото там за да получиш образ близък до реалния ти трябва специален грим и много, много светлина.
Така че все пак си мисля, че огледалото е най-точния ни отговор за това как изглеждаме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт