НО!!! Ще кажа някои неща, които ако искайте приемайте, ако искате не. Има хора, и те са все едни и същи, които ги гони яко ентусиазма, кръвта им кипи! Добре! Има хора, които мислят и използват много добре познанията си и успяват според мен да дават точни насоки и дефиниции на всички останали! Добре пак! Обаче:
1. За мен - след четири теми, след два протеста, маса срещи, контакти, микроакции и т.н. днешния протест изобщо не даде ефект, какъвто според мен /дано/ вчерашното неотразено предаване на картичките. Не говоря за успех или неуспех.
2. Преди няколко страници призовах - нека четем повечко темата, за да не се повтаряме и да вървим напред. Това за банките на север е от Рафаил още от миналата тема. За програмата на Ирландия дадох сайтовете отдавна! Но нека се повтаря - повторението е майка на знанието и ...баща на затъпяването!
3. Къде остана голямата организация за днес? Щяха да идват пчелари, готвачи се изказваха, студентите се сърдеха, че сме се отцепили от тях. Кой направи връзка с тях? Фейсбук? Днес беше достатъчен един голям плакат против ГМО и още един с оставките, но ни трябваше маса, за да видят, че растем и сме НА ПРАВИЯ ПЪТ! Единствения плюс за днес беше, че протестът се състоя и в другите градове, независимо какви са били!
4. Сега чета - какво е ставало днес в сградата пред която бяхме: Абе къв е тоя "наш" адвокат??? Кви са тия предложения - нотариално заверени декларации, нови отстояния и куп простотии. Остават 30 км и точка. Да си развъждат мутантите в лабораторията на свобода Точка. За какво стояхме с децата навън!!!!?
5. Защо Холограма се трепе и чете всички закони, а адвокатът не е дошъл и един ред да напише или поне да направи едно нещо, което тук обсъждаме и предлагаме. Явно си говорим на носа си!!! Нека Холограма стане нашия адвокат?
6. Така не можем да успеем, ако не тръгнем към предложението на Грейси или Тео /да ме извинятче не помня/ да регистрираме организация в която да се обединим всички от страната против ГМО, най-малкото за да се преброим, ако не друго.
Виждам че продължаваме с “носенето на вода” от цял свят, затова искам поне да спрем на едно място за миг и да се огледаме това ли искаме! Може и така да стане, но може и да не!
Все пак дълбок поклон на всички майки, които днес издържаха под дъжда и на послушанието на децата ни!

Извинявам се на всички, които ще се почувстват засегнати от тези ми думи, не съм искал този ефект!