Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 584
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 795
Хора, нямам никаква идея. Докладвах на модератор. Това е саботаж!

П.С. Да не би някой модератор да е решил да слее 2 теми и този постинг със заглавието си да е станал водещ????

Не проумявам. И преместена в здравния??

# 796
Мдаааам...
Сърдечно благодаря на администратора или модератора, преместил темата, за диагнозата, с която ни е окичил, щом сме се озовали тук.   bouquet
Ех, как ми се иска проблемът с ГМО да е само от сферата на здравето и само в нашите глави! Мечтииии...

ПП Не му се сърдете. В София произведения на селското стопанство виждат само в преработен вид в магазините, какво им пука, че голяма част от населението ще остане без препитание? А после ще реват, защо има толкова селяни в София. Ами ето защо!

# 797
И то тотален - ако си мислят че няма да се пренесем другаде - нещо май някой е гушкал !!!
То на модеро-админа толкоз му е познанието - да ходи при плазмодия да се обучи малко че и тя му се хили!

# 798
Здравословни проблеми, здравна каса, здравеопазване
Форум за обсъждане на здравословни проблеми, профилактика, изследвания, заболявания, права на пациенти, проблеми със здравната каса и здравното осигуряване.

Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.

Клюкарник
Място за мнения и дискусии по теми, които не се засягат в останалите форуми. Общи приказки, клюки, спорове, актуални събития и проблеми, несвързани с бременността и майчинството.

Темата за актуалното събитие - утрешния протест, вероятно трябва тепърва да се създаде.

Преместването е, за да не я намерят като актуално събитие всички гости или потребители, които досега само са чели.

ПП
И, естествено, да ни обърнат внимание на първиа поуст  Laughing

# 799
Хора, нямам никаква идея. Докладвах на модератор. Това е саботаж!
 Confused
Влизах към 19.15 ч., всичко беше ок.
 След това, преди 10-ина минути, ми се стори странно че никой не е писал, защото не излизаха в обновени теми непрочетени публикации, а като се опитах да вляза през линк от хисторито, ми изписа, че темата  не съществува в архива. ooooh!

И добре, преместена Tired, а защо е сменено заглавието и първия пост?  newsm78

# 800
Абе - тия от форума, не ги знам вече какви са, на сила ме карат да се връщам към старата си професия - "да разпитам министъра Найденов"!!!??? Вие у ред ли сте? Къв х..й съм аз, че да го разпитам бе, БАЙНООООУ!

# 801
Датата на първия пост е 4.02... Какво да го питаме, като вече не е актуално? Thinking

# 802
Не е сменено заглавието, слели са теми. Вижте къде води отпратката.

# 803
Чудех се кога и как ще се случи..
Цяла вечер превключвам каналите и навсякъде гледам повече от половин час репортажи за поредната показна полицейска акция. И нито думичка за нашата.
Едва ли има някой на който да не му е ясно какво става.  Sick

# 804
Слети са, да. Тази, под чието заглавие сме сега, я имаше 2-3 поста, я не...
Много хитро да се слее с другата, която броеше над 50 страници.  Rolling Eyes

# 805
  • София
В Клюкарника пуснах една тема "ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГМО - 11.02.10 от 14.00 ч. "

с препратка към тази ни актуална тема!

За да не се заблудят хората!

ето: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471792.msg14126985#msg14126985

bouquet

няма така лесно да ни разединят.

Та ние с всеки изминал ден ставаме все по-сплотени!

bouquet

# 806
Не знам какво пречи да се създаде нова тема в Клюкарника за утрешното събитие, което е актуално събитие, по което се води дискусия.

Пък с когото от потребителите са искали да си намекват нещо, може би ги е разбрал.

ПП
А, вече се е случило.

# 807
Датата на първия пост е 4.02... Какво да го питаме, като вече не е актуално? Thinking

Да не би да става въпрос за това:

http://www.reuters.com/article/latestCrisis/idUSLDE6190CF

Цитат
"At the same time I want...to hear the opinion of the other side. We cannot stop science and development. I do not accept calls to also stop experiments in laboratories."

Green groups have called on the government to support organic farming instead. But Naidenov said the government could not afford to set aside money in times of deepening recession for a sector that was unlikely to help raise competitiveness.

"It it is very important not to get carried away by fashion. Every lev must go for conventional farming in times of crisis particularly when we have huge reserves of unused potential." (Editing by James Jukwey)

# 808
Оппа, темата се оправи!

Въх, за малко да изпадна в конспирация  Mr. Green

# 809

Вече не са.

Всичко е толкова динамично...

ПП _Grace_, подфорума...

Общи условия

Активация на акаунт