Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 570
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 840
Публикувам отново няколко идеи за плакати за утре:

Бойко, за да повярваме, че няма корупция –
НЕ ПИПАЙТЕ 30 км. БУФЕРНА ЗОНА!

Манева, за кого всъщност работиш?

“Био”-дизел и финансови спекулации
                      или
            био-храна и здраве?

За деца:
Аз имам право на бъдеще!
Не изгаряйте бъдещето ми в автомобили!
Какво избираш: храна за мен или за автомобила си?

Новата политика на МОСВ:
Да садим ГМО, за да докажем, че са вредни!!!

Не будалкайте народа с етикети върху храната!
НЕ ИСКАМЕ ГМО НА ЗЕМЯТА!

Божилов = Менгеле –
все напредничави за времето си учЕни

УчЕните с конфликт на интереси –
Въм от комисията за ГМО

# 841
ПРОТЕСТ УТРЕ

Пловдив:
16:30 - 18:30 ч
Площад Стефан Стамболов / на Копчетата (до фонтана пред община Пловдив)

Варна:
16:00 - 18:30 ч
Пред областна управа - Варна (ул.Преслав 26)

Русе:
16:00 ч. - тръгване на шествието
Пред "Вазата"

Велико Търново:
13:00 - 15:00 ч.
пред факултета по изобразителни изкуства (срещу централна поща)

# 842
Публикувам отново няколко идеи за плакати за утре:

Бойко, за да повярваме, че няма корупция –
НЕ ПИПАЙТЕ 30 км. БУФЕРНА ЗОНА!

Манева, за кого всъщност работиш?

“Био”-дизел и финансови спекулации
                      или
            био-храна и здраве?

За деца:
Аз имам право на бъдеще!
Не изгаряйте бъдещето ми в автомобили!
Какво избираш: храна за мен или за автомобила си?

Новата политика на МОСВ:
Да садим ГМО, за да докажем, че са вредни!!!

Не будалкайте народа с етикети върху храната!
НЕ ИСКАМЕ ГМО НА ЗЕМЯТА!

Божилов = Менгеле –
все напредничави за времето си учЕни

УчЕните с конфликт на интереси –
Въм от комисията за ГМО

Рада, имате ли някакъв капацитет за плакати? Щото ние тепърва тази нощ ще пишем писма и предложения до Цачева, за да я причакваме от сутринта.

# 843
Сега да не губим време - да разпространяваме инфо за утре по форуми и сайтове с коментари

# 844

http://www.bnews.bg/topics-5578

Само да не ви се доплаче, докато я слушате тази...

БЕЗСРАМНИЦА!!! ТАЯ Е ТОЛКОВА НАГЛА, ЧЕ НАГЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИШАТ НА ЧАСТНИ УРОЦИ ПРИ НЕЯ!

# 845
Мисля, че трябва да поискаме и да настояваме учените с конфликт на интереси веднага да изхвърчат от тази комисия, просто хора с конфликт на интереси да не участват в дискусиите и вземането на решения, иначе е пълен абсурд! А Sad  Thinking

утре ми се иска да се запозная лично с тези от вас, които ще дойдат на протеста и с които не се познавам още Wink

# 846
МОСВ - УВОЛНЕНИЕ!

БОЙКО, НАГЛАТА Е В МОСВ!

# 847
die Hexe, виж това

Цитат
Моргелон заболевание и ГМО

В настоящее время была обнаружена связь нового заболевания Моргелон (Morgellon's) с ГМО, а вернее, с плазмидами опухолеобразующей почвенной бактерии (агробактерий). Поражается весь организм, но человек начинает обращать внимание на своё заболевание только после того, как появляются кожные поражения. Люди с болезнью Моргелон описывают это как чувство, как будто под кожей живые организмы, раздирающих их. Зуд сопровождается открытыми повреждениями, которые медленно заживают. В ранках обнаруживаются разного цвета волокна, которые могут быть несколько миллиметров длиной. По данным проф. Ваймора, эти нити образуется внутри тела, возможно, в результате какой-то инфекции. При этом у человека возникает ощущение усталости, наблюдается нарушение кратковременной памяти, ухудшается зрение и др. Одним из тех, кто обнаружил связь этого заболевания с ГМО был профессор биохимии и клеточной биологии В.Цитовский из Университета в Нью-Йорке. Изучив эти волокна, он обнаружил, что они содержат субстанцию агробактерий. Именно плазмиды опухолеобразующей почвенной бактерии способны генетически трансформироваться не только в растения, но и в клетки высших организмов, включая человека, изменяя инфицированную ткань. В настоящее время с помощью агробактерий удалось смоделировать Моргелон заболевание на животных.

цялата статия http://www.irina-ermakova.ru/content/view/194/2/

# 848
Воуо, опразни си кутията, защото не можем да ти пускаме лични съобщения

# 849
"А тези, които нямат достатъчно пари, за да дават 5 лв. за 300 грама брашно?" "Амиии, да са станали богати" бодро отговори той...
Това е
Няма да остане и био-храна, така че...няма какво да го коментираме.
[/quote]

Ама то по магазините био храната е основно вносна!!! Какво българско има на фона на всичките скъпи вносни храни? Ако имаше повече български плодове и зеленчуци, цената щеше да е съвсем различна.

Обадете се в Моравско село да питате за цените на био продуктите им - съвсем нормални цени. Няма да остане българска био храна, вносна ще си има. Но скъпа. Ей за това не им дреме на богатите.

# 850
Бойо, ти ми върна вярата в журналистите  Simple Smile

# 851
Тук има още за ГМО паразитите - със снимки и подробно описание на пострадал от болестта на Моргелон

http://www.safe2use.com/pests/scabies/gettingridof/030.htm

# 852
Мисля, че трябва да поискаме и да настояваме учените с конфликт на интереси веднага да изхвърчат от тази комисия, просто хора с конфликт на интереси да не участват в дискусиите и вземането на решения, иначе е пълен абсурд! А Sad  Thinking

утре ми се иска да се запозная лично с тези от вас, които ще дойдат на протеста и с които не се познавам още Wink

Какво предлагаш?

# 853
Воуо, опразни си кутията, защото не можем да ти пускаме лични съобщения

Празня я, сега имам 67 съобщения. ЧИстяяяя

# 854
Щом до защитените земи на "натура" отстоянията ще са такива, то предлагам на МОСВ за конвенционалното земеделие да разреши направо да се сеят мутантитe без никакво отстояние от конвенционалните култури.
Може направо на една и съща нива и заедно.

То нали и без това Монсанто твърди, че нямало никаква разлика, били си същите като останалите.

Алооо, кого баламосват тия изобщо?

В нормалните държави отстоянията се броят между ниви със ГМО и ниви без ГМО, отглеждани по конвенционален начин, а не екологичен, при който изискванията са почвата да не е торена с изкуствени торове поне 3 години и наоколо за ГМО изобщо да не са чували.

Общи условия

Активация на акаунт