Мораториумът за ГМО - ПЪРЗАЛКА ЗА НАРОДА! НОВ ПРОТЕСТ - 11.02.10

• 52 530
  • 1 510
  •   1
Отговори
# 885
Ох, как ми се иска днес да се струпат едно поне хиляда души... и тогава да видя Манева пак ли ще наглее толкова Sad Аз няма да ѝ се нервирам чак толкова, стига да върне старите големи буфери, на мен май това ми стига засега Sad

# 886
ДНЕС НЯМА ДА ВАЛИ , въпреки  прогнозите от снощи по всички  новинарски емисии!

Снощи как не си разбих телевизора, не знам.  #Cussing out
Проглушиха ни ушите с криминални новини, но НИЩО за едни 2000 картички за премиера!!!
Няма да се учудя, ако и за протестите медиите оглушеят. Sick

Обадихте ли им се вече? За Boyo съм сигурна, че ще е там. Laughing  
Дано да се задействат и регионалните медии по места.
Boyo , приеми думите на Манева като комплимент. Те са си точно това.
  bouquet

# 887
Утре в чат интервюто ни гостува Илияна Йотова. Тя има ли отношение към ГМО извън заяжданията ѝ по партийна линия? може да се пита за писмо, мораториум и т.н.

# 888
Ох, как ми се иска днес да се струпат едно поне хиляда души... и тогава да видя Манева пак ли ще наглее толкова Sad Аз няма да ѝ се нервирам чак толкова, стига да върне старите големи буфери, на мен май това ми стига засега Sad

И 5000 да се съберат, ако няма кой да го отрази, кел файда. Confused

Хей, какво стана с гръцките фермери? Още ли скучаят? Нали щеше някой да им пуска "мухата"?

# 889
Не се шашкайте!Щом правят това,значи сме им бръкнали там където искахме!!!  bouquet
А сега и тук ще разберете олко е голяма манипулацията върху обществото,и какъв тоталитаризъм налагат от Герб...Ама това е  друга тема...

# 890
Какво слънце е грейнало, само за ритане на задници.   Simple Smile

# 891

Те това го правят отдавна. Ама никъде не пише какви са тези семена. Нищо не пречи обаче да се обадим на обявата...

Да ги дадем на прокуратура - нямат право да продават нещо което е забранено или поне не е минало през 15-те хабилитрани кучета. Нещастници..

Ето новото клипче с малко закъснение - има малко неща които дразнят но работя с комп на 100 години и ми забива по 2 пъти на 5 мин при обработката... Simple Smile

Enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=LYJc50qNd6M

# 892

Те това го правят отдавна. Ама никъде не пише какви са тези семена. Нищо не пречи обаче да се обадим на обявата...

Да ги дадем на прокуратура - нямат право да продават нещо което е забранено или поне не е минало през 15-те хабилитрани кучета. Нещастници..

Мисълтта ми бе, че не се казва никъде в обявите, че семената са ГМО. Може да са си най-обикновенни семенца, незабранени от закона. Докато не ги пипнем с надпис на опаковката или лабораторен анализ, как да алармираме прокурор?

# 893

Мисълтта ми бе, че не се казва никъде в обявите, че семената са ГМО. Може да са си най-обикновенни семенца, незабранени от закона. Докато не ги пипнем с надпис на опаковката или лабораторен анализ, как да алармираме прокурор?

Прав си приятелю - ще ти пиша на лично или дай маил.

# 894
... и тогава да видя Манева пак ли ще наглее толкова Sad

Ти поне трябва да си разбрал, че Манева е нагла по природа... Едва ли ще се промени на 60 г. вече....

Амииии по мейла тогава: boyopopov at gmail.com
Boyo, ама и кутията на мейла ти дава, че е препълнена!

Това да го видя няма да го повярвам - кутия на гмайл препълнена  Grinning

# 895
Това са кьорфишеци. Вижте, че са "от името" на оня пич от Попово.  

# 896

Прав си приятелю - ще ти пиша на лично или дай маил.

b.popov at bnews.bg или

boyopopov at gmail.com

# 897
Заповядайте нещо интересно на немски Medizin-Beweis: Genfutter verändert Erbanlagen!

Търся една актуална статия онлайн, която беше вчера в ежедневник. Свързана е с ГМО ориз... Ще редактирам тук, ако я намеря!

# 898
Не знам кой организира кампанията в Пловдив, но там трябва да се организират по-добре нещата.Снощи 4 човека разлепихме в един квартал обяви за протеста, но ако стане като на 31.01.10г. - в София 3000, а в Пловдив 30 и от тях 10 репортери.При това 31-ви беше в неделя.

# 899
Заповядайте нещо интересно на немски Medizin-Beweis: Genfutter verändert Erbanlagen!

Търся една актуална статия онлайн, която беше вчера в ежедневник. Свързана е с ГМО ориз... Ще редактирам тук, ако я намеря!

Да не е за новата глоба на Байер - за замърсяването с ГМО-ориз?

Общи условия

Активация на акаунт