Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 630
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
   Горгона, и аз се чудя по принцип, ама преди 7 години съм водила сина си при уж един от най- добрите педиатри в Бургас и тя ме е съветвала какво да правя, слушала съм нея, а не баби или интуицията си. Сега на малката няма да й давам, естествено, но просто времената се променят бързо, светът се развива, та и ние с него барабар. Grinning

Мама89, докато влезем в ритъм, а и с баткото вкъщи, просто не оставаше време, което не значи, че не чета редовно.Много поздрави на Микаела от моята Мирела!

# 481
  • у дома
Ама Горгона ти и брат и сестра имаш  Mr. Green Сега загрях - сигурно е много весело на семейните празници... Почнах аз био гайята да видим...
Мама 89 - заповядай на гости някой път да ми направиш показно. Така и не успях да го усвоя това цедене на ръка, да не говорим като стана сутрин, като са напращели като дини как боли...

# 482
  Горгона, и аз се чудя по принцип, ама преди 7 години съм водила сина си при уж един от най- добрите педиатри в Бургас и тя ме е съветвала какво да правя, слушала съм нея, а не баби или интуицията си. Сега на малката няма да й давам, естествено, но просто времената се променят бързо, светът се развива, та и ние с него барабар. Grinning

Мама89, докато влезем в ритъм, а и с баткото вкъщи, просто не оставаше време, което не значи, че не чета редовно.Много поздрави на Микаела от моята Мирела!
ааааа и от нас имате много здраве на цялото семейство. ти за 8-ми март нещо...(не че аз съм сигурна де,ама се надявам да мога да ида)
Ама Горгона ти и брат и сестра имаш  Mr. Green Сега загрях - сигурно е много весело на семейните празници... Почнах аз био гайята да видим...
Мама 89 - заповядай на гости някой път да ми направиш показно. Така и не успях да го усвоя това цедене на ръка, да не говорим като стана сутрин, като са напращели като дини как боли...

еми точно,като са напращели е още по-лесно.само слагаш ръката на гърдата и започваш да натискаш и да движиш на долу (и не се страхувай да натиснеш повече,няма да те заболи).аз натискам много силно и после ръката ме боли чак.ако искаш преди това си сложи нещо топло на гърдата.опитай сигурна съм ,че ще стане.ако не на 8-ми ако се видим в тоалетната на ресторанта влизаме и ще ти покажа

# 483
  • Бургас
Защо толкова се учудвате на захранването със сокчета от втория месец  newsm78 newsm78 newsm78 Та преди 4-5 год. схемата беше точно такава. И аз така захраних първото си дете. Не видях нещо да се е променил  Rolling Eyes
Сега, че американските деца били тлъсти и айде новата мода - след 6-я месец. Кой знае догодина кво ще измислят  Joy

Аз се чудя какво пък толкова полезно има в тия сокчета и защо аджеба се дават плодови киселини на двумесечно развиващо се стомахче и зорлен му се връщат коликите...

Именно. Аз също ще изчакам и ще захраня на по-късен етап, само кърма да има  Praynig Мисълта ми беше за старата схема на захранване, която не една и две майки са следвали и учудването на някои майчета как е възможно това. За това става въпрос.

Сиси, и с нашия батко схемата беше такава- дори след 40-тия ден ме накараха да давам сок от ябълка и морков, на 3 навършени месеца- плодово пюре, на 4 месеца- зеленчуково и каши. Сега ще се вслушам в новите инструкции, сигурно имат резон, но пък нямам намерение да си вменявам вина, че преди 7 години не съм знаела за това.

Peace

# 484
  • Пловдив
ако не на 8-ми ако се видим в тоалетната на ресторанта влизаме и ще ти покажа
 Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ей тука вече загубих говор и картина, честно.

mama89, толкова си чистосърдечна, нали не се обиждаш  bouquet

# 485
  • Бургас
Здрасти и от нас. Днес бяхме на гости при баба и дядо ( демек моите Peace)
За тапата - Следа кто ми падна т.нар. тапа, мина 1 седмица ( има-няма) и ми изтече водата. Нямах грам разкритие или / и болезнини контракции, но щом водаат е тръгнала, бебето се вади, както всички знаем Peace

За 8ми: Последни данни

1.   Melly
2.   macipis
3.   nedalinchi
4.   sisi_f
5.   Hugsy
6.   mia71
7.   Проста Мария
8.   sensation
9.   Lusia_
10.   Krasidi
11.   Mimozi
12.   Psychology
13.   bobiboon

# 486
  • Бургас
Горгонесто, от кога започна захранването и сокове давахте ли преди това?

# 487
  • Пловдив

Сокове йок, захранването тече успешно вече 4 дни, благодарение на шишето с лъжичката, да му е жив и здрав дизайнера  Mr. Green

# 488
Това със соковете вярно е глупост!Даже и захранването е добре да бъде колкото може по-късно,ако бебето е на кърма.Ако е на изкуствено,е друг въпрос.
Вале,кърмата пази докато кърмиш.Не създава имунитет во веки веков.Така че и да беше кърмила Наталия,тръгвайки на градина нямаше да е по-различно!

А какво правим с парите за 8-ми,че нещо пак не съм доразбрала?

# 489
  • Бургас

Сватеее ти не четеш лииии  hahaha hahaha hahaha

# 490
  • Пловдив

Сватеее ти не четеш лииии  hahaha hahaha hahaha

Чете тя четеее, просто обича да ме подмята отвреме-навреме  Mr. Green

# 491
  • Бургас

Crazy Joy

аз пък съм на мнение, че с помпата изобщо не боли. Поне мен с моята помпа не ме е боляло.

Сис, за захранването- аз Краса преди почти 4 години я захраних на 6 месеца. Педиатърът тъй каза. Та нови, стари схеми- и преди и сега все още си има твърди привърженици и на двете.

Ванюш, хубу се посмях с теб! Жива-мъртва таз седмица те искам на кофеинова разпивка ъгейн!
Отивам да моря крустите на Борис с новия му шампоан!  Close

# 492
  • Бургас
Ай, стига се е*** с мен ве;-) Аз н знам къде се намирам от една седмица Joy Чете, сватята, ама какво й влиза у киферицата - друг въпрос.
А за подмятането, Горги - тъй си е, м*** му, адски ми е кеф да те чекна. Ако не ти зсуча никчето поне один раз през деня - няма да ми хване място;-)
Де ще джокаш на 8ми, Ма!И от нЕма да се джойнеш Со колетива,а? али знаеш Що става Со този който се цепи от колективУ.. hahaha Joy Joy Joy

# 493

не се сърдя естествено,просто много искам да помогна.аз пък направо имам фобия от тези помпи и заради това.моята съм я скрила в един тъмен шкаф и хич не ща да я видя

# 494
  • у дома
 Mr. Green И с мен няма проблем, да ми покажеш в тоалетната, то и без това цялата рода ми видя ц.ците вече  Mr. Green Само да не арестуват за непристойно поведение после...

Общи условия

Активация на акаунт