Клуб Бургаски Ветренски мами-3

• 21 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Ели,как сте с днешна дата.Имате ли още температура
Снощи пак вдигна 38.4. Днес още не е, но то нали след обяд е критично... Иначе нищо ни кашлица, ни хрема  newsm78

# 406
  • Бургас
Тюх изтървахме кушията
http://www.burgas.bg/bg/news/details/1/5259

# 407
Ние определено още имаме колики.Мисля,че ще разбера когато спрат някой ден.Чакам с нетърпение този момент Praynig.

# 408
mama 89 mimozi Благодаря за поканата, малко късно ви отговарям, но досега бяхме на разходка с каката в морската.

Със сигурност ще се включа в някоя от разходките, а може и да се познаваме с някои от вас, защото на мен целия ми живот е протекъл в този комплекс и се знаем с доста хора, а и щерка ми в този парк израсна.

Дано да сте си изкарали супер днес с мъничетата, времето е супер!

А за кончетата в колодрума още са навън , има и понита, за по- големите, може да пояздят или да им се порадват.

# 409
Айде бе хора,няма ли да се прибирате,че да покажете малко снимки.Голяма скука...

# 410
  • Пловдив
Оххх, милите ми краченца, кака ще им купи чехлички  newsm62
Прекрасно се разходихме, чак до морската, чувствах се като турист:)))

# 411
охааа, и ние добра разходчица си спретнахме, та чак ударихме по биричка с байганетки с мамчето  beer
Горги, с тез цайси едвам та познах  Sunglasses

Вили, намери ли с обувки?

Момичета, какъв беше лека за запушени канали? Че една приятелка има проблем с едната гърда, и не са и помогнали горещия душ и компресите с гореща хавлия. Ходила при Ангелов , той и изписал хапчета за спиране на кърмата  Shocked  #Crazy Което аз лично не виждам как ще и реши проблема???? Кажете добър мамолог в Бургас към който да я насоча?

# 412
И аз си направих разходката днес,този път сама.Обиколих магазините,изхарчих....достатъчно за да предизвикам семеен скандал,видях се с една бивша любов,пихме по кафе....абе ползотворен ден се оказа  Sunglasses
LaDida много е готино това нещо,но има ли някой представа  тук дали мога да го намеря по магазините,че не ми се поръчва само за него от ebay... newsm78.Иначе е доста интересно,ако го намеря определено ще си взема и за нас,че на Симона и без това не съм и хвърлила още пъпа,най-добре ще е да и го запазя.
Абе хора ,сега като се оправи това време,не ви ли стана едно такова лятно настроението Simple Smile

# 413
http://plamenaplame.snimka.bg/children/razhodka.475853 ето снимчици от нашата разходка.другия път повече.хубаво беше времето,обаче накрая излезе голям вятър.
МИА71,ANNI_M, айде другия път с нас.отивам да готвя нещо
незнам от инфакола ли от чая ли,обаче ние вече 3-ти ден нямаме колики  newsm78 (да е глух дявола)
snow-white16 щом горещите душове не помагат незнам.кажи и да пробва да се изчеди на ръка,обаче хубавичко да натиска.аз много натискам чак ръката ме заболява. с моя мъж се шегуваме,че докато кърмя и се цедя ще направя по-големи от неговите мускули  Mr. Green
някои знам че се цедят ,като натискат със стъклено шише,но на мен с ръката ми е по лесно
айде стига съм се обяснявала

# 414
  • Бургас
snow-white16 аз намерих няколко темички за запушени канали из Кърмаческия форум. Може да помогнат на приятелката ти.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1594
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29197.0

# 415
zaza b, ти от кога даваш сокчета?не е ли рано,педито ли ти го препоръча?интересувам се доста от тази тема,защото нашата лекарка май е привърженичка на късното захранване и даване на сокчета.не че имам нещо против де.
нашия личен лекар почина (лека му пръст)много беше готин човека. и постоянно направления без проблем даваше и болнични.сега при кого ще се записваме незнам...

# 416
  • Пловдив
Аз Инфакол давах до четвъртия месец, сокчета на 2 месеца са дивотия пълна.. ooooh!

# 417
Мерси момичета за инфото.  Heart Eyes SuNnY SkY  Пуснах и линковете по скайп да чете  Hug
Та се цеди само на ръка, щото малкия и отказва да суче. Разбрах че д-р Хрусанов бил добър, но дано не и се наложи да ходи при него  Praynig

Инфакол давах до 3,5 месеца, че моя дзвер имаше много колики, ама то и аз за бой щото хапвах зелева салтка, марулка  Embarassed Ама сега вече като сме на АМ няма такива ядове  Laughing
zaza b, с тия сокчета от сега най-много пак да върнеш коликите  Naughty Аз смятам чак след 1г. да му дам  Peace

# 418
Аз Инфакол давах до четвъртия месец, сокчета на 2 месеца са дивотия пълна.. ooooh!
Ахъм....

# 419
ПРОДАВАМ ЕДНА КУТИЯ НАН СЕНЗИТИВ за 12 лв.от кутията съм взела само 1 лъжичка мляко първия ден като се прибрахме и това беше.ако някой се интересува може и на лични да ми пише

Общи условия

Активация на акаунт