Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 344
  • 367
  •   1
Отговори
# 270

наде, аз 2 седмици отпуск имам годишно. Вземам една пролет и една за море... направо ти завидях за твоите 15 дни, а 2 седмици слети ми се струват неосъществима мечта  Joy. Гледай от веселата страна на нещата - винаги има многопо-зле

LaughingАз в академията бях с 36 дни отпуск годишно и много добре ми идваха. EmbarassedСега съм с 20...и липсата е осезаема.Освен това съм с по 200 часа работно време месечно и то само в операционна,та и умората ми е в повечко.Другият месец чакаме с нетърпение нов колега,та да вземем въздух малко. Tired
наде, на дърти години ще запиша медицина - това с 36 дни звучи като в рая  Joy. Иначе 200 часа и аз си правя... и така вече 10 години. Свиква се на всичко май.
Иван пък се разболя от странен грип - висока температура 2 дни и нищо друго... мина както дойде... Не разбрах какво беше, но сега на катето мишо е по същия начин само с температура, а не сме ги събирали заедно... АЯвно си има нов градински вирус, който обикаля

# 271
Мики, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мило  Hug много любов и щастие ти желая. Всичко за което копнееш да ти се сбъдне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Калино, Калиноооо  Heart Eyes Нямаш си идея какви положителни емоции ми вкарваш с тези снимки..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Любов и нежност блика от тях.....като терапия са.....ела си вземи 20лв за сеанс  Joy

кети, трета професия ще ми дойде в повече  hahaha
радвам се, че мога да те черпя малко спокойствие, макар и виртуално.
много съм щастлива с това снимане, толкова ми е трепетно и радостно  с всяко бебе / дете. всяко ново общуване е ново преживяване и ми е като на първа среща всеки път. голям кеф Simple Smile
че и хубави снимки излизат освен удоволствието  Mr. Green hahaha

по темата за броя отпуски и работни часове няма да за разписвам, че ще ме изгонят не само от вкъщи, ми и от тук ще ме изритате Simple Smile

АДИИИИ чрд моме убава !!

# 272
Еха, какво раздвижване има темата  Laughing

Чрд на Мики и на Ади  Hug от всичко хубаво по много  Hug

Ний с морето сме много объркани засега. На Георги още не съм се хванала да извадя паспорт, че нали е лудница в момента. Та май ще ходим до нашето моЙенце, само дето ме е страх пак да не пипнем някой вирус.

Айде и аз - завалията  след красотите на Калина да пусна някоя и друга снимка / тамън накачих няколко нови/: http://www.flickr.com/photos/47181810@N03/sets/72157623224194187/

# 273
Герчо, има в момента странни вируси ,чух за някакъв с възпаление на ушите ,но не винаги когато ухото е възпалено -боли та може от това да е Т.
Ние в нас всички сме болни ,без Симона за сега . Кашлици ,хреми, отпадналост от време на време температури абе пълна програма. Алекс от 2 седмици вече се влачи така ,само ни сменят лекарствата ,но накрая и нас ни залепи вируса .

# 274
Мики, писала съм ти ЛС , пък  Crossing Arms
Ох видях Нелка ама пусто име немога да се сетя как беше и го издирвам а и за такива части от секундата сядам на компютъра ,че все не ми остава време да се разрова както трябва ама от днес нали съм болна та не съм на работа и обещавам ,че ще отговоря  Rolling Eyes

# 275
  • София
Ох, Мики, те едните вече резервираха, ама ако я намериш, пусни я, да я сейфна Hug

Алис си има бебе Борн  Mr. Green http://www.flickr.com/photos/47181810@N03/4331513055/in/set-72157623224194187/  блазе и, искам и аз  Whistling

Сина, страхотни са ти децата Heart Eyes

# 276
Честит празник на българската просвета, писменост и култура!

# 277
Чудесни снимки , много Ви благодаря ,че ги споделяте тук . Heart Eyes
Дина , Гоги много прилича на теб  Hug

# 278
Здравейте, мацки  Hug

Аз се поизгубих, но нещо не ми се пише. Пък и няма и какво толкова да напиша  Laughing При нас нищо ново - аз вече си търся работа по-сериозно и се надявам до няколко месеца да изникне нещо, че вече хич не ми се стои в къщи. Малката я записахме на ясла от есента и така.

Вие вече обсъждате моренцето, ама ние за жалост ще го пропуснем тази година  Tired Аз, ако почна работа няма как да излизам веднага в отпуск. А ако не почна, пак няма да ни огрее  Laughing

Аз празниците ги честитих във ФБ, но и тук на патерица да поздравя рожденичките   bouquet Макар, че моя Рекуест към Ади във ФБ още си виси неодобрен  Whistling Сега чакаме снимките.

Нагледах се на хубави снимки  Grinning Според мен пък Али прилича повече на Дина от Гого  Laughing Малкия е такъв пухчо. Дина, още ли сте само на кърма? Снимките ти са супер  Grinning
Аз скоро не съм качвала никъде снимки. Но нещо не съм и правила. А последните готини снимки от два рождени дни, с мъж ми много благополучно ги изтрихме от фотото преди да съм ги свалила на компа  Sad Много ме е яд, защото бяха много купонджийски и готини.

Хубави слънчеви дни от нас  Hug

# 279
Дина, ЧРД, желая ти много здраве, много любов, много успехи във всяко начинание и послушни, здрави деца! Весело изкарване!

# 280
Мерси, Силве  Hug

Гоги и според мен прилича на мен  Rolling Eyesама според някои други е копие на баща си  Laughing от вчера се захранваме, че голям зор видяхме с този запек. Та по-рано, отколкото предвиждах започнах да му давам. Иначе е на смесено-кърма+АМ.

# 281
  • София
Oooo,Дина,честит рожден ден,мила!Бъди здрава,много щастлива,много обичана и нека късмета не те пуска никога! Simple Smile))

Кали,пак уникални снимки!Пускай по-често,много им се радвам Hug

Дина,обаче и ти много задобряваш в снимането Wink Децата са страхотни!Според мен Гого ти е одрал кожата,същите красиви дръпнати очи,а пък Али ми прилича на мъжа ти.

Ние от 1-ви август сме в Ахтопол,живот и здраве.
Иначе сме добре,Дани пак си беше в къщи миналата седмица,обичайните заподозрени-сополи и кашлица,но вече е добре.Иначе ходим 2 пъти седмично на плуване,много е доволен и чака с нетърпение следващата тренировка.

Веси,успех в намирането на хубава работа! Hug

Къде ще водите децата на 1-ви юни,планирали ли сте нещо?

Айде целувки на всички! Hug

# 282
Дина честит рожден ден!Всичко най-хубаво ти желая Hug

# 283
ДИНА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Всичко най-хубаво и весел празник!

# 284
Мерси, мерси  Hug то празника ми се изразяваше в това, че изядох половин торта  Laughing

Тасинка, нищо не съм измислила за 1и юни. Дано има нещо организирано в парка.

А за мен няма съмнение, че Георги прилича на мен. За Иво пък няма съмнение, че прилича на него. Познатите са разделени на два воюващи лагера по темата  Joy пък една жена веднъж стигна до извода, че всъщност ние с Иво си приличаме и затова е толкова объркващо  Joy но, ако трябва да сме обективни сините очи, скосената им форма, русата коса и бялата кожа са все от моя род. От бащиния му е прихванал само габаритите  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт