Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 345
  • 367
  •   1
Отговори
# 255
Хайде пак два реда да драсна, че да се придвижи напред темата.

# 256
Ей, никой не пише вече. Аз се включвам само да пожелая:
ЧРД на Борива! Желая ти много здраве, лични и професионални успехи, и да се наслаждаваш на живота!

# 257
Честит Рожден Ден на Мики! Да си жива и здрава, да доживееш още три пъти по-толкова, все във същата добра форма, дните ти да са изпълнени със щастие, радост, любов, веселие и късмет! Весело изкарване!

# 258
Силве, много благодаряяяя!!!!!

# 259
и на ади също Simple Smile

ходихме с кайо по празниците в македония за няколко дни. много хубаво изкарахме, без интернет, без телефони... райско...
ходихме по едни планини, имаше още снях тук-там, та си играхме и на бой със снежни топки. катерихме върхове (той половината време на моя гръб, но на снимките не си личи Joy )

имате ли планове за лятото, къде ще почивате, как ще организирате гледането на децата, като няма градини?

няколко снимки от македонските ни планински преживявания.
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4595893893/in/photostream/

# 260
А, Кали, на Ади е утре, аз не съм забравила.

# 261
А, Кали, на Ади е утре, аз не съм забравила.

аз никога не мога да запомня кой кога, при все, че мики е с племенницата ми на един ден...
а знам, че мики и ади са заедно на купон седна след друга със сливане и оливане  Mr. Green

а да.... да поздравя и племенницата... добре, че ме подсети

все пак тази година съм горда със себе си.
запомних на свеки да честитя, което се случва за пръв път от както се познаваме. все забравям, и си напомянм постояно... и после... баамм... сещам се след 2 дни

# 262
Мики честит рожден ден мила,да си жива и здрава,много професионални и лични успехи ти желая
Калина разсмя ме с тия рожденни дни,а снимките са страхотни както винаги Hug
Аз плановете за лятото съм ги казвала,август месец сме си в БГ.Мислим да мръднем до Гърция и Македония,само за през деня на разходка,тука е момента да ми препоръчате хубави местенца,които можем да посетим.Просто ако сте ходили някъде и ви е направило впечатление моля споделете,но не на море,а просто на разходка PeaceМорето решихме да е на нашето черноморие,че моя мъж не съм го водила на южното черноморие,още не сме решили точно къде,може би Приморско или Китен,не съм сигурна още.Ако някой ще ходи около 20.08 към морето да свирка да пием кафенце заедно Hug
Има ли все още дечица,които да спят през деня,на Дани му махнаха дневния сън преди месец в детската градина и сега още към 18 часа почва да се вкисва,но пък хубавото е,че взе да си поспива повече нощем,преди ставаше в 7“30,а сега ме оставя да спя до 9,което е супер,определено предпочитам така.
Никой не се разписва вече тука тъжно,но факт Rolling Eyes
Приятна седмица Hug

# 263
Привет! Hug
Честито на рождениците,макар и със закъснение.Много здраве,любов и успехи. Hug

Днес ми падна голям камък от душата.Водих Яна на УНГ на контролен преглед и имаме първата нормална тимпанометрия. Grinning/което не дава гаранция за нищо,но все пак...има подобрение и надежда за мен/.Добре сме иначе.По Гергьовден ходихме по Рила...хубаво време,чист въздух,релакс....въпреки,че сега ми излезе през носа. Simple SmileАааа...бях на концерта на ДиСи естествено и се изкефих максимално.Та,тези нещица ме крепят в сивото ежедневие.За лятото още хич не сме се ориентирали,на мен ми останаха само 15 дни отпуск за годината и се чудя какво да правя.Аз за 2 седмици не мога да си почина пълноценно,а да я издумкам цялата-не става.Колегите ми искат да излизат през август,а аз юли съм ангажирана тук в София...а до септември ще се гътна.Ще го мисля...
Зоуи,Яна спи следобяд и то по 3 часа,когато сме си в къщи.Спят и в детската.
Кали,страхотни снимки и бебетата са невероятни. Wink

# 264
Ето ме и мен...
Честито на мики, лили и ади и ако някой друг съм пропусналааааа... да сте жииви и здсрави, много щастливви и обичани
Ние след 2 седмици заминаваме на море. 1 седмица сме си запазили в гърция с катетоМ. Ще водим всички деца - ще бъде страшно  Joy Joy Joy
наде, аз 2 седмици отпуск имам годишно. Вземам една пролет и една за море... направо ти завидях за твоите 15 дни, а 2 седмици слети ми се струват неосъществима мечта  Joy. Гледай от веселата страна на нещата - винаги има многопо-зле

# 265

наде, аз 2 седмици отпуск имам годишно. Вземам една пролет и една за море... направо ти завидях за твоите 15 дни, а 2 седмици слети ми се струват неосъществима мечта  Joy. Гледай от веселата страна на нещата - винаги има многопо-зле

LaughingАз в академията бях с 36 дни отпуск годишно и много добре ми идваха. EmbarassedСега съм с 20...и липсата е осезаема.Освен това съм с по 200 часа работно време месечно и то само в операционна,та и умората ми е в повечко.Другият месец чакаме с нетърпение нов колега,та да вземем въздух малко. Tired

# 266
Честит Рожден Ден, Ади! Сега видях, че и Хъни днес е рожденничка, т.ч. и на нея - честито!
В мечтите си, хората се надяват,
в живота си - очакват.
Късметлиите не влизат в сметката,
те живеят ден за ден.
Бъдете най-големите късметлии!
Весел празник
!

Наде, дано всичко да е наред с Янето, а ти, да намериш време за почивка.
Лека нощ

# 267
Много ви благодаря на всички  Hug
Кали ,уникални снмики  Peace въпреки моето отношение към планините немога да отрека ,че е невероятно красиво  Grinning
За рождените ни дни си много права -ще има сливане ,оливане ,напиване....ужас не ми се мисли  Crazy ама края на седмицата .
Иначе Алекс е болен -кашля като магаре ,хрема зверска ,вдигаше преди няколко дни и Т ама сега е поспрял,но пък окото едното нещо му се възпали или конюктивит ли е незнам . Свеки го води миналата седмица на лекар -дадоха ни някъкви лекарства ,но явно нямаха голям успех и днес пак ще го водя ,че по цяла нощт кашля и неможе да диша детето.
Та така около нас  Hug

# 268
  • София
Мики, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН мило  Hug много любов и щастие ти желая. Всичко за което копнееш да ти се сбъдне  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Калино, Калиноооо  Heart Eyes Нямаш си идея какви положителни емоции ми вкарваш с тези снимки..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Любов и нежност блика от тях.....като терапия са.....ела си вземи 20лв за сеанс  Joy

# 269
  • София
Мики, писала съм ти ЛС , пък  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт