Тема пишем за година, къде е МАРТенската ни дружина?

• 63 362
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета  Hug

Кети, много си се постарала. Благодаря  Hug

# 196
Ей, мацки, честит ни празник  Grinning Да сме живи и здрави, без да ни нервират и да ни слушат и обгрижват повече  Mr. Green

Герчо, браво за почивката. Завиждам ти благородно  Laughing Чакам да видя и твоите снимки във ФБ  Whistling  Wink На Катето бяха много хубави.

Дина, как сте вие с Гого и Али  Grinning Как празнувахте вчера  Flutter

Креми, предния път забравих - Честито дипломиране!   bouquet И то с отличие - от тук нататък само успехи  Grinning

И аз ще водя Маги на фризьор, че вече много й се заплита косата по краищата. Егати косата има това дете - вече стана на 4год и едвам стига дължината на раменете  Laughing Като гледам други нейни наборчета имат коси до кръста вече някои  Whistling

# 197
Честит Имен и Рожден Ден на Благовест! И ЧРД на останалите дечица, родени на този хубав празник!
Честит празник и на вас мами! Да благодарим на Господ, че ни е позволил да имаме дечица!  Praynig Моля се да са ни здрави и да имат много успехи!

Ние отиваме след малко да пробиваме ушите, после ще споделя как е минало.
Лек ден

# 198
Силве, благодаря ти  Hug

Почерпка от рожденико-инемнника

Честит празник, майки   bouquet

Не пиша често, но ви чета  Hug да са ни живи и здрави всички мартенчета.

# 199
Първо честит рожден ден на Мария, малко на патерица! Да е жива и здрава!
Да ви почерпя за моята рожденичка, която преди 5 мин. стана на 4 годинки   party023!
И честит рожден ден на Никола! Да е здрав и да расте достоен мъж! А засега едно весело детство му желая!

Моите приятели ми бяха на гости и тръгнаха преди час и докато оправя всичко и измия, то сме се родили  Laughing.
Хайде лека нощ, че в 10.30 чакам следващите гости и нямам сили.

# 200
Честит рожден ден на Александра,щастливо детство и желая  bouquet Hug

# 201
Силве, честита ти рожденичка!  bouquet  bouquet
Да е жива, здрава и късметлийка!!!
Ади, ЧРД и на Мария! Здраве, щастие, весели игри!

# 202
  • София
Честит Рожден Ден на Мими и на Алекс!Ади,Силве,да са ви живи и здрави дъщеричките,да са весели,щастливи и все така красиви!  Simple Smile Hug   bouquet

# 203
Здравейте, благодаря на всички за пожеланията!
Честит Имен Ден на всички цветя! Цеци и Елица , Кали, Лили и дано не съм пропуснала някого, но всички бъдете живи и здрави, и много любов и късмет Ви желая!
Весел празник на всички!

# 204
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ

Дайте ми идея каде да празнуваме РД на  Дени ...някъде около Стрелбище newsm78

И ако някой ми препоръча бисквитена торта от някоя сладкарница. Ама наистина хубава  Hug Ще го споменавам цял живот  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 205
Честито на Алекс и Мими   bouquet  bouquet да са здрави, щастливи, късметлийки, да пораснат добри и умни девойки   bouquet

Честито и на всички именници   bouquet

Ние празнувахме вкъщи на два тура. Запланувани бяха три, но днешния го окъсихме поради празника. Беше много хубаво, хипер изморително за мен, че се скъсах от готвене, посрещане, изпращане, чистене и пр. , но пък голям купон. Децата тотално издивяха, но нямаше  нищо счупено, нито пострадали  Laughing въобще хубав домашен рожден ден, в пъти по-добре отколкото в клубче. Снимка от сряда вечерта.

# 206
Честито на Алекс и Мими   bouquet  bouquet да са здрави, щастливи, късметлийки, да пораснат добри и умни девойки   bouquet

Честито и на всички именници   bouquet

Ние празнувахме вкъщи на два тура. Запланувани бяха три, но днешния го окъсихме поради празника. Беше много хубаво, хипер изморително за мен, че се скъсах от готвене, посрещане, изпращане, чистене и пр. , но пък голям купон. Децата тотално издивяха, но нямаше  нищо счупено, нито пострадали  Laughing въобще хубав домашен рожден ден, в пъти по-добре отколкото в клубче. Снимка от сряда вечерта.
Дина страхотна снимка Heart Eyes,ама защо е само една Hug

# 207
Другите за нищо не стават. Оказва се много трудно да следиш малките фурии и да докараш фокус  Grinning Имам още една-две, де, но трябва да ги пооправя малко преди да стават за публика  Laughing Иначе ето тук съм накачулила разни снимки на Али и Гого  Grinning

# 208
Честит Рожден Ден на Дени и на Вики (макар че майка й отдавна не ни чете)! Да са живи и здрави, и едно прекрасно детство им желая!
Нели,   bouquet!

Хей, пак се изгубихте, и тая тема ще я пишем година май Wink!
Лек ден

# 209
Здравейте...
От толкова отдавна не съм влизала във форумчето... колко бързо порастнаха децата ни и се изтъркулват годинките - Дейзи, Али госпожица станала, променила си името си във форума - познах те по детенце. Тася, много сладурски снимки, Зоуи и вие сте с готина прическа... Честито на всички рожденници - да са ни живи и здрави дечицата - много приятни емоции и щастие!!!
Хубаво е, че все още пишете и четете тук, приятно е много да знаеш че има хора, споделящи щастието и тревогите си.
 Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт