МАРТенска прекрасна новина - Уини има втора дъщеря!

• 30 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ще се възползвам от Лилините балони...
Честит рожден ден на Ния и Калоян!
Да растат в здраве и весели детски игри!

Лили, стискам ти палци дано Калина се оправи бързо.
Успех с начинанието  Hug... аз все отлагам,а такасъм се оформила Sick

# 106
Добро утро!

Честит рожден ден на Гено, Пресиян и Момчил!
Да са много здрави, смели, умни и добри,
край да нямат веселите им игри!

Аз отпивам малко кафе и се захващам с тренировката. Деси, и аз така съм се оформила, че срам ме хваща. В момента съм на етап с лека мускулна треска (имах и такъв с тежка) и ми е много приятно да си усещам по този начин мускулите. А и откакто тренирам се чувствам много добре - спря да ме боли гърба и съм много доволна. Дано до лятото наистина имам необходимия резултат.

Хубав ден на всички  Hug

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 06:49 от mila_pa

# 107
Здравейте от нас!

Първо да честите рождените дни на всички сладки мартенчета, които съм пропуснала! Да са мнооого здрави, усмихнати и палави хлапета!

Аз от понеделник вече съм в майчинство, но пък се местим тази седмица и вкъщи е тотална лудница! От снощи започнахме лека-полека да събираме багажа, но не съм предполагала колко много боклуци имаме  ooooh! Утре ще ходим в новата къща да подпишем договора и да ни дадат ключа. Успях да пратя малко готов багаж по свекър ми днес, та утре направо да го оставим в къщата. Поставила съм си за цел до рождения ден на Кари всичко да сме подредили и нагласили, но ще видим  Rolling Eyes

Кари от септември месец ще тръгва следобед на предучилищна за 3 часа всеки ден, но успях да я запиша на плей група ( тук така ги наричат ) към едно друго училище, където ще може да почне веднага като се преместим и пак е всеки следобед от 13ч. до 15.30. Поне се радвам, че има възможност да ходи някъде, иначе вкъщи не знам как ще се оправям с нея и бебето  Mr. Green

Ние имахме много специална сутрин днес. Със свекитата ходихме в едно фотографско студио. Бяхме им купили ваучер за нова година, който им дава право на едночасова фотосесия, после разглеждане на снимките на голям екран ( като на кино   ) и право на един портрет от тези по избор. Беше много забавно днес, а фотографа ни прави всякакви откачени весели снимки. Кари беше доста послушна, но пък и фотографа се прави на клоун де   Снимките трябва да се обработят и другата неделе ще идем да ги видим. За съжаление, ценоразписа за портретите е просто покъртителен - цените започват от 70 паунда и стигат до 1000 паунда   Въпреки това ми се иска да си поръчаме и за нас едно малко портретче, но ще видим. Има възможност да не се изкарват портретите там и да ти дадат всички снимки на ДиВиДи, но цената за него е 400 паунда и се отказахме   Само е малко тъпо, че ако не поръчаш портрет де факто по никакъв начин не можеш да получиш тези снимки - всичко в тази държава се прави за пари, но няма как 

Ето ви сайта на този фотограф да видите горе долу за какви портрети става дума
http://www.freewebs.com/diongallichan//

Ами това е засега от нас. Обещавам вече да се включвам по-често!  Hug

# 108
Честит Рожден Ден на вчерашните рожденници  –  Калоян и Ния!
И на днешните пакостници – Преси,Гено и Момчил!
Да растат здрави,весели и с много късмет!
Безгрижно детство и много щастливи мигове на семействата им!
За мамите – да ни навестят да споделят радостта си
  Hug

Уини, Hug малко по-късно ще погледна линкчето.Как е коремчето? Heart Eyes Пази се!Не се товари много с това пренасяне!

# 109
Мери, расте коремчето - вече се забелязва  Mr. Green ама крайно време де  Crazy Опитвам се да не се преуморявам, ама работата си стои и трябва да се свърши и няма как  Rolling Eyes Поне не ходя на работа вече и имам време за почивка. Кари ще ходи до сряда при бавачката да мога да посъбера багажа без нейна помощ  Mr. Green

# 110
Winnie ,набързо погледнах линка и бих казала,че нашата Муцуна прави много по-добри фотоси  Heart Eyes Направо тя си е професионалиста в случая! Grinning Без да обиждам човека,който ви е снимал,но поне в Галерията на сайта това виждам Confused
Важното е,че сте се позабавлявали  Hug
Пази се,пак казвам!Че това са трудни задачи,да се пренасяш!  Hug

# 111
Здравейте, ние с Мери само среднощни изявления правим.
Ние сме добре. Цял ден пазарувам и готвя за утрешения празник с роднини. Нали трябва да съм добра снаха-само да знаете какви красоти съм подготвила за утре. Някои от идеите съм "откраднала"от тук: http://supercook.ru/decoration/decoration-03.html .
Всъщност рядко се сещам да готвя "по-завъртяни" манджи напоследък, но кухнята днес цял ден се радва на присъствието ми. Joy Иначе предпочитаният ми уред е тенджерата под налягане-готвя бързи супи за Мартина по нощите.Муцунка наистина има невероятни снимки. Winnie, почивай си сега, че като станат две...от децата зависи, но моите не са много лесни за гледане. Не се натоварвай много при пренасянето.
Лиленце, стискам палци бързо да се оправя Калина и да не прихване и Мила. Аз и мама чак сега спряхме да кашляме.

Тъй като утре чак около обяд ще мога да пиша, предлагам да започнем с почерпките и честитките още сега!
Първо - ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ОТ МЕН И МОИТЕ МАРТЕНСКИ ДЕЧИЦА!

...и ТОРТИЧКА ОТ МАРТИНА-точно такава е утрешната ни торта

Целувки на всички и лека нощ!

# 112
  • Лондон/Пловдив
Добър вечер !
Честит рожден ден на вчерашните рожденици Калоян и Ния да са здравички дечицата по важно от това няма !
И аз погледнах снимките от сайта не са лоши ,но много скъпо поне на ДВД да беше по малко ,то 400паунда са си много пара .Ти може билет да купиш на Муцуна за отиване и връщане и тя да те снима и пак ще ти излезе по евтино Crazy
Аз съм още в шок на обяд изпратих мъжо до самолета вече е в Лондон и ми едно гадно ревливо сега ,Алекс като един пораснал мъж ми казва  -  не недей да плачеш мамо той тати ще ти донесе подаръци от Англия .
Утре е 1 март месеца на нашите дечица това ми е любимия месец дойде ли той и зимата вече си отива  Peace

# 113
  • Лондон/Пловдив
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИНА МНОГО ДА СЛУША МАМА И ТАТЕ И ДА Е ЗДРАВА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА 
Аз докато се натуткам то дошло 1 март  Crazy
ЧЕстита баба Марта на всички .

# 114
Вава, страхотна торта. Нашата едната също ще е с Мечо Пух.
Честит рожден ден на всички рожденници, които съм пропуснала!!!
Честит рожден ден и на нашите мартенички!!! Да са много здрави, усмихнати и щастливи!!!
Весел празник, момичета!
Вава, сега разгледах сайта, който си дала, много хубави нещица има там  Laughing. Ще чакам снимки на нещата, които си измайсторила Hug

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 00:24 от tan4a

# 115
Ти може билет да купиш на Муцуна за отиване и връщане и тя да те снима и пак ще ти излезе по евтино Crazy
Ей това е супер идея,за която не се сетих!Браво Чери smile3501
 Hug Имаш огромна прегръдка и подкрепа от нас,не плачи,правилно ти казва детенце  Heart Eyes
Всичко е за добро,нали знаеш  Hug

Да честитим тогава на най-голямата ни Мартеничка - МАРТИ!
Да е жива и здрава,румена,засмяна,чаровна и позитивна като мама,да й е отмяна!
ВАВА,ЧЕСТИТО ТИ РОЖДЕННИЧКА!
  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на чаровника Наско,
Да е все такъв симпатяга,весел,румен и засмян!
Да ти е жив и здрав Вили!
  Hug

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ КРАСИВИ МАРТЕНЧЕТА!
Да са ни живи и здрави,много щастливи,весели и засмяни!

# 116
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин

Честита Баба Марта и от нас с Гого!!! Да сме бели и червени, румени и засмени!

Днес има толкова много рожденници!!!Да са здрави, усмихнати, послушни и да радват всички вкъщи!!! Hug  bouquet

# 117
Честита Баба Марта и от нас!!!

Баба Марта бързала.
Мартенички вързала.
Морави, зелени.
Бели и червени.

Първом на гората.
Да листят листата.
И да дойдат всичките.
Щъркелите, птичките.
Първият певец.
Косер хубавец.

После на градините.
Да цъфтят гиргините.
И латинки алени.
И божури шарени.
Ябълки да зреят.
Круши да жълтеят.

А пък на дечицата.
Върза на ръчицата.
Мартенички чудни.
Със ресни червени.
Да са рабобудни.
Да растат засмени.

# 118
 Леле колко отдавна не съм писала ooooh!
Домъчня ми за вас  Hug

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички! Да сте здрави, весели, вие, децата и семействата ви!   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички мартеничета, които съм пропуснала! Да са здрави, щастливи деца и много радост да ви носят   bouquet
Специално честит рожден ден на днешните рожденничета! А още по-специално на Наско! Вили, да ви е жив и здрав!  Hug

А сега за нас да кажа 2 думи, че сме добре...Вики тръгва от 1 април на градинка...засега ходим да взимаме сестра й че да свиква..имаме напредък с чуждите хора....вече по-малко плаче от непознати, заиграва се сама, без да трябва непрестанно да ме държи за ръката....
Още не знае немски, но пък Дени бърбори вече почти само на немски и започва да забравя, или да не иска да говори на български....още сме в преходен период...но пък бръмбарите порастват... Heart Eyes
Ето малко снимчици на принцесите ми...и на Дени като пчеличка, на един празник, където танцува на сцената.. записахме я на танци...за развлечение  Grinning
http://gerrito.snimka.bg/family/kinderfasnacht-amp-fasching.472761.17370798
А пък тук имаха празник в градинката
http://gerrito.snimka.bg/family/deniviki.477122.17548402

Много  Hug на всички!

# 119
  • Сливен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!
ЖЕЛАЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ, ДРУГОТО САМО СЕ НАРЕЖДА
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт