Отговори
# 600

миика, шатци, от твоя пост се сетих, че вчера бяхме в Баумакс и по едно време гледам, някой около мен шпреха на немски (сигурно от ръководстото) и ми се доработи много - там щях да кандидатствам за работа преди да го отворят магазина в София.
Но това инцидентно, предпочитам да си гледам зверчето

Ich bin Miika, naturlich. Warum glauben Sie nicht? Simple Smile

# 601
Здравейте маминки  Hug
Благодаря за честитките за прохождането на Влади.Не  е много стабилен,но ходи човека.Като пиянде е,надявам се сега с новите буйки да е по добре.Вчера ходих да му купя,но нямаше нашия номер в Ская,та мацката от магазина се обади в друг и сега татенце ги е взел.Довечера ще е голямото обикаляне с тях  Wink.
 Вчера ме направи на луда. newsm50Първо не искше да спи следобяд,а той спи по два часа.След това един час ме държа наведена за да се разхожда,искаше да пипне всичко,а нали се сещате каква мрасотия е навън,и в момента в който го дръпна да не се изцапа се започваше ужасен рев.Събуди една госпожица с която излизаме,хващайки се за количката й и крещейки.Потънах в земята от неудобство Embarassed,хиляда пъти се извиних на майката,ужас ви казвам.Прави го за първи път и изобщо не очаквах. Малко след това,същата мама ми вика:"Лелее какъв е станал"  cryВече никой няма да иска да излиза с нас  Cry
Оплаках се,сега по същество  Wink
Фелинка,честито мила Hug.Пожелавам ви да си живеете прекрасно в новото жилище! Успех и на тетенце  Peace и да се похвалите скоро за новата работа  Hug Само чакам да стане юни и да потеглям към моренцето,татнце не е много въодушевен от идеят ми,но няма значение  Mr. Green,та и по градинките и по плажа ще се гонят малчуганите  Heart Eyes
И аз съм за Марков  Peace,пожелавам и успех,без значение кой ще я гледа  Hug
Валче,не ми се мисли за после,то аз от сега съм като парцал.Когато сме навън не го отпускам много,че оня ден го изпуснах и си удари главата,добре че беше с шапка  Confused
Айде,един виц за разтоварване hahaha
Mлад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.”
 Joy Joy Joy
  Joy Joy Joy
Малачика,ти вярно се побърка с тая кухня.То бурканчета,капачки и к'во ли не и накрая така да те отрежат,егати скапаняците Close Аз пък вчера ходих до една детска кухня,че една приятелка ми се обади ако искам да взимам нейната(тя си отвори детски център и е пункт на частни ,а храната за детето от там и излиза евтинко,но понеже е записала детето тук до нас ми вънна ако искам аз да се възползвам).Казаха ми да отида на 8-ми март и ако останат купони ще ми дадат,и тогава ще ми кажат какво се иска да занеса!Дано да стане,ако пък не ще е частна какво да се прави  yes
Отивам да сготвя едни пържолки с гъбено сосче,че ще ходим на гости а времето ме притиска!
Лек и спокоен ден на всички  Heart Eyes

# 602
  • София
Като чух "Марков", та ми се обърна всичко. Съжалявам, но не бих го препочъчала. При мен наистина не беше толкова фрапиращ случаят, както при Зайо, но... достатъчно беше да ми отрови няколко седмици и да ми посее съмнения за месеци наред. Имам си мое мнение за начина му на работа. Макар че не съм била при тях, от четено/чуто и аз бих се спряла на Врагалева или Янкова. Успех на сестричката на Фелинка, а на нея пропуснах да честитя и жилището, и завърналия се тати!! Simple Smile
Мийка, на теб честит ти изпит!
Плами, нали и Миглето се притеснява, че Божко не ставал за компания - освен да се съберете двете да пищят в хор младежите. Wink
Смехоранке, с тия закуски...ааа, днешната тъкмо ми се понрави, че не точих лиги пред монитора, и ти се поправи!  Naughty  Laughing
Открих модел лятна количка с една дръжка и по-големички гуми, ама знам ли... http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8886

# 603
Аз понеже не разбирам немски- Ха, добър ви ден Laughing
За фетална - и аз бях във Фемина, но не помня името на лекарката. Млада, със средно дълга тъмна коса(егати обяснението) Laughing. Много готина,  но и на мен ми обърка пола Joy

# 604
  • софия
Лятна количка не мисля да купуваме. NaughtyИ ние сме с Плазмата на Бертони като
Крейзи Дейна,и съм много доволна. Peace
Поне един разход отпада за сега. Mr. Green
А гората ще я хващам,защото на мъжо му бях споделила за Бора-Бора и той ще ме намери. Mr. Greenа така много
ще знае,коя гора съм хванала.

# 605
smehorana е по закуските,аз по вицовете: hahaha
Мъж се връща от командировка и заварва жена си гола в леглото.
Мъжът:
- К`во става тука, ма?
В този момент изпод леглото излиза друг мъж:
- Аз съм рецидивист! Парите и всички скъпоценности!!!
Нямало какво да прави човекът и дал всички пари и скъпоценности. Рецидивистът избягал. Точно се успокоил съпругът и изпод леглото излиза още един:
- Аз съм следовател по кримирални престъпления. Да сте виждали един рецидивист?
- Ами той току що избяга!
Мъжът се навежда към леглото и крясва:
- Оперативната група! Бегом след рецидивиста!!!  hahaha  hahaha

# 606
  • София
И от мен също привет!
miika deutsch macht Spaß  !За "Фемина",аз ходих при Д-р Румен Димитров,от него останах с много добри впечатления,внимателен,изчерпателен Laughing и всякакви суперлативи.Абе,човека е свестен много!
За нас,ок сме.Вчера ми беше ,много шантав ден.Сега ще ви разкажа,че да се посмеете с мен,какъв съм заплес.
Ходихме до Кауфланд-Младост и нали,роди ме майко с късмет ............ Mr. Green,без да искам станах свидетел на поредната полицейска акция Mr. GreenЧудя се  аз,защо в малките улички на Младост толкова полицаи,близко разположени,на паркинга на Кауфланд .И докато си правех маневрите с колата,тия взеха да се гонят пред мен.Ми то на никъде,хем трябва да се махна от улицата да не правя задръстване,хем ако тръгна ще кача я някой полицай.Е хванаха го и си го натовариха в буса по живо по здраво.
И нали денят да е наистина много ползотворен,на излизане от паркинга виждам катаджия Crazy,и не,че съм направила нещо нередно  ама заковах спирачки до него.А то моля ти се ,тия от "Пълна лудница" си снимали някакъв скеч с майор Егаси Костов ,актьора си се изправил да го снимат,и аз видяла недовидяла,реших,че след акцията има проверки на КАТ CrazyТа за малко да им разваля снимките.
Та се прибрах у нас и реших,че вчерашният ден не ми е бил ден.
Хайде,това е от мен.
Чао за сега.

# 607
Смехоранке много хубава закуска  Laughing ще си я хапна с удоволствие  Mr. Green пък после нека съм дебела!
Мийка защо ме караш да търся преводача  newsm78 не всички сме немскоговорящи  Grinning
Стасита съвсем не е забавно да знаеш  Naughty (ако бъркам превода бийте преводача, аз съм невинна  Mr. Green).

# 608
  • софия
Jeeny,много се смях. Joy Joy Joy JoyПродължавай в същия дух.Вицовете ти много ме радват. newsm10
Боби,честито ви зъбче! toothМного да е беличко и здравичко!
Плами,вие като гледам сте следващите,на които предстои прощапулката. GrinningЧестито!
Вчера се бях разбрала с една приятелка и тя с бебе,да ходим днес на кафенце Coffee,ама ни се размина. SadМного гадно време,ей! #Cussing out
Дано утре да е по-хубаво! Praynig

# 609
 tivia , дано бързо се оправят децата, че и те и ти се мъчите така!
Мигле, аз ти казах и вчера на разходката, че Алекс е същата и тя крещи и пищи много, но най-често го прави когато е преуморена и вече мн и се спи, до сега навън почти не е.
Зайо, специално за д-р Янкова и аз имам мнение, защото тя е приятелка на мъжа ми и първоначално бяхме решили при нея да раждам. Отидох в частния и кабинет в 13г.с. направи ми прегледа, платихме си цялата сума, а все си мислех, че като сме познати поне един малкък дискаунт ще ни направи. ПОлсе се оказа, че хартията и е свършила, дисковете също и напрактика платихме за филмче, но не го получихме. Не това е най-страшното, ами в началото аз вдигах мн високо кръвно и един ден и се обадихме в 11ч сутринта, мъжа ми почна с това, че се чувствам мн зле, а тя каза "ааа обадете ми се след 18ч, сега съм заета" т.е. не говорим за 1ч-2ч, а за цели 7ч... аз до тогава .... айде няма да продължавам, че пак се ядосвам, което разбира се няма връзка с това дали е добра на феталната, апаратурата и е страшна, ако може да работи с нея трябва да е номер 1.
Аз днес хич не се чувствам добре и цял ден ще сме си вкъщи с Алекс, а щяхме да ходим на гости Sad
Спокойни бебчета и хубав следобед!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.
дълго ли го писах този пост ?! Wink

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:54 от Аничка-Баничка

# 610
  • София
Felina, честито за всички хубавини! Добре си описала Ксандър, ама едно фото ти досвидя да покажеш  Crossing Arms

скоро попаднах на тези дрешки и съм много доволна
http://www.metoo.dk/Catalogue-206.aspx
всъщност в сайта каталозите им са 2009, а в магазина колекцията пролет 2010 е на привършване, през март - лятната

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 15:47 от Arksi

# 611
Felina, забравих - честита къща - да правите мн любов в нея, мн да се разбирате и да кънти детски смях Simple Smile Обзавеждането едно по едно ще си го набавите, а и честито за изпита. мийка на теб също честито!
Аз също имам да предавам дипломна, НО още дори не съм и измислила темата Wink мн съм напред Wink
Малко снимки от нас : http://www.facebook.com/album.php?aid=147778&id=505063615&l=0b92d8dd7d

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 16:14 от Аничка-Баничка

# 612
  • Пловдив
Вижте пък аз какво намерих :
http://www.amber-bg.com/forum/index.php?showtopic=1482&st=20
Познато ли ви е това детенце ? Не е използвано за нещо лошо , но ... така се почва...

# 613
Сама си се чудя защо започвам да пиша това, ама тая история кой знае още колко ще ми държи влага и взех, че се разпалих... Нищо лично, просто имам нужда да разясня защо имам по-специално отношение към Марков.

АНичка, не съм коментирала д-р Янкова като лекар, доколкото си спомням. Макар, че имам много добри впечатления, в интерес на истината. Но аз не съм била при нея на проследяване, т.е. женска консултация или нещо подобно. С нея се виждах на 2 фетални морфологии в частния кабинет и още 3-4 пъти в болницата съм била на Доплер.
За мен не е важно мила и любезна ли е и как отговаря по телефона, а какво прави като лекар. Същото важи и за всички останали специалисти, при които съм била. Марков беше безкрайно мил, но въпреки всичко допусна сериозна грешка и го направи по най-безмилостно категоричния начин. Този човек не ми остави НИКАКВА надежда и ми препоръча аборт. Съжалявам, че всички доволни не могат да си представят какво изпитва човек в такъв момент и колко сериозни могат да са последствията от подобни обстоятелства. Ако бях слушала него сега можеше и да ги няма двете зайчета, а това трудно се забравя. Едва ли някога ще забравя думите, с които ме изпрати от кабинета си - "В тази бременност ще трябва да вземете много тежко решение". Два пъти съм се виждала с него. Първия път ми каза, че съществува такъв синдром и "трябва да се притеснявам от него", а втория път БЕЗ Доплер, без замервания ми шибна диагнозата. И си платих за фетална морфология, без да прави такава, между другото. Според други лекари, такава диагноза може да се постави след проследяване, а не от единичен повърхностен преглед. Ама той беше сигурен. И ме увери, че скоро децата ми ще започнат да страдат и постепенно ще умрат в мен, ако не ги абортирам. Нямало смисъл даже и за чужбина да мисля, защото срокът на бременността ми тогава бил много ранен. ИЗВИНЕТЕ, ама що за професионализъм е това??? То не е достатъчно да имаш страхотен апарат и да се усмихваш мило и да говориш любезно. После пък за Димитрова не ща и да се сещам...
 Да, ЯНкова и Григорова, която пък ме проследяваше и която извади на бял свят хлапетата, не се размазваха и не им капеше мед от устата. Но не допуснаха нито една сериозна грешка, не ме натовариха нито веднъж с вероятности и прогнози за смърт на децата ми и хладно и спокойно ми съобщаваха всеки един факт, което за мен в моята високо стресова бременност беше важно и от ключово значение. За това говоря и поради тази причина винаги ще ги препоръчвам.  Peace

# 614
Марков беше безкрайно мил, но въпреки всичко допусна сериозна грешка и го направи по най-безмилостно категоричния начин. Този човек не ми остави НИКАКВА надежда и ми препоръча аборт. Съжалявам, че всички доволни не могат да си представят какво изпитва човек в такъв момент и колко сериозни могат да са последствията от подобни обстоятелства. Ако бях слушала него сега можеше и да ги няма двете зайчета, а това трудно се забравя. Едва ли някога ще забравя думите, с които ме изпрати от кабинета си - "В тази бременност ще трябва да вземете много тежко решение". Два пъти съм се виждала с него. Първия път ми каза, че съществува такъв синдром и "трябва да се притеснявам от него", а втория път БЕЗ Доплер, без замервания ми шибна диагнозата. И си платих за фетална морфология, без да прави такава, между другото. Според други лекари, такава диагноза може да се постави след проследяване, а не от единичен повърхностен преглед. Ама той беше сигурен. И ме увери, че скоро децата ми ще започнат да страдат и постепенно ще умрат в мен, ако не ги абортирам. Нямало смисъл даже и за чужбина да мисля, защото срокът на бременността ми тогава бил много ранен. ИЗВИНЕТЕ, ама що за професионализъм е това??? То не е достатъчно да имаш страхотен апарат и да се усмихваш мило и да говориш любезно. После пък за Димитрова не ща и да се сещам...

Shocked

Леле миличка, през какво си минала... Незнаех - включих се към вас към края на бременността си и със сигурност не съм на ясно с това кой през какви перипетии е преминал. На мен също в началото на бременността ми искаха да взимат решение за аборт, но аз не им дадох шанс те да избират какво ще правя с живота си  Naughty. Ето че всичко и при мен мина по най-добрия възможен начин. Сега си ми предстои лечението, но пък си имам едно малко сладко момиченце.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт