За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 16

• 28 709
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Сливен
    мамчета,и аз ви моля за помощ -моят принц пак вдигна Т 38.8 беше  ,предишния път стигнахме до 39.6 и 2 дена висяхме в детското ...дупчиха го и го бъкаха с лекарства и "ни изписаха " по мое настояване (беше пълно с болни от вирусна пневмония !),така и не разбраха какво му имаше   #2gunfire и ето сега пак ...Пи антибиотук 7 дена ...няма разстройство не повръща,не кашля просто качва Т и е мн отпаднал,сваля ли Т почва  да се смее и да търси ядене ..някакви идеи  newsm78

# 556
  • София
може да е всичко, хрема, уши, пикочна инфекция, може даси е вирусче, да почне с Т и утре да збие нанякъде - корем, гърло...
Идете на преглед, ако нищо не видят, пуснете утре и урина, кръв за всеки случай...
От Т може много бързо да се обезводни толкова малко дете...та може и за това да се отпуска, може и просто от високата Т....
Заведи го на преглед, най-добре още сега.

# 557
  • Сливен
  Ами миналия път го заведохме ..още съжалявам,просто го разходихме...върнаха ни вкъщи и чаак на другия ден успяхме да направим нещо ,,,така се бях ядосала... пуснах и тема даже ...  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=479580.0  чакам да ми се обадят за друг лекар ,защото като знам тия какво ще направят ...губи време  Sad

# 558
  • София
ако имаш частен лекар - викни го. ако не в спешното или там където ходите... каквато и да е разходката ще го преслушат детето, ще погледнат уши,  гърло,ще проверят дали не се обезводнява и т.н., неща, които в къщи , ти няма как да прегледаш и разбереш има ли проблем.
Такава Т едно дете и от леко червено гърло може да вдигне.

# 559
  • Сливен
   Това имах в предвид - нито го слушаха нито нищо!!!В спешното,ако ти кажа каква беше диагнозата там - бил алергичен към кърмата ми и съвета им беша да го кърмя!!!абе ...

# 560
  • София
Детето е малко, заведете го в някой спешен център. Във вашият град нямаше ли частна болница?

# 561
  • Сливен
Детето е малко, заведете го в някой спешен център. Във вашият град нямаше ли частна болница?

С толкова малко дете НИКОЙ не иска .... smile3513    smile3515

# 562
С толкова малко дете НИКОЙ не иска .... smile3513    smile3515

Какво не иска Shocked? Как е детето в момента?

# 563
  • Сливен
   Спинка,засега няма Т но пихме панадол и като мине действието сигурно пак... #Crazy

# 564
Хм...толкова хора идват в Сливен да раждат, как така няма педиатър, който да прегледа детето??? Ами може и инфекция да има. Може и ушите да са. Всичко е възможно, само да се свали Т не е решение.

# 565
 Shocked Какво не иска никой с такова малко дете? Не си правете шеги, а го заведете скоро някъде където ще обърнат внимание. В болница сте били, вирсна пневмония е имало там и какво ли още не...

# 566
Аз да се включа с един малко глупав въпрос-какво мога да използвам у дома против буболечки.Имам фобия от буболечки(хлебарки,паяци и всякакви други гадини) и по принцип като се постопли обезпаразитявам целия апартамент,но сега не зная какво мога да използвам,че да не навреди на малката.Вие какви препарати използвате?

# 567
  • Видин
Нямам фобия от буболечки и не ползвам нищо  Laughing
Нямам хлебарки  Peace

# 568
Аз да се включа с един малко глупав въпрос-какво мога да използвам у дома против буболечки.Имам фобия от буболечки(хлебарки,паяци и всякакви други гадини) и по принцип като се постопли обезпаразитявам целия апартамент,но сега не зная какво мога да използвам,че да не навреди на малката.Вие какви препарати използвате?

Как обезпаразитяваш? Ако го правиш еднократно за сезона, вероятно пак може да постъпиш по същия начин. В деня на обезпаразитяване и ако се налага 1-2 дни след това бебето може да погостува някъде. След това не би трябвало да има проблем. Разбира се трябва добре да почистиш местата, които детето ще пипа. В случай, че го правиш редовно, т.е. всеки ден или през няколко дни пръскаш с  нещо, трябва да се откажеш и да се примириш с евентуалните гадинки.

# 569
Ами по принцип препарата,с който обезпаразитявам пише че се използва ''за обезпаразитяване на помещения,като детски градини и хотели'',в такъв случай дали е безвреден?Обаче от друга страна пише след като се напръска помещението да се остави да се проветри поне 6 часа,което ме навежда на мисълта,че май не е съвсем безопасно.

Общи условия

Активация на акаунт