Юли 2007

• 23 597
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
И аз днес нямам много работа и ви чета на спокойствие.
И аз съм доволна от Инфлуцид-а, поне засега.
Марти и аз бих постъпила , както са те посъветвали другите. Да ти го донесат да го накърмиш по някое време, но в никакъв случай не бих пропуснала , да го напомня /на младоженеца/, когато му дойде времето.Те бебетата по хората ходят/дай боже всекиму/ Mr. Green Кво да се прави малко съм злопаметна,което го определям като недостатък  Rolling Eyes
Иначе ние сме добре/децата , де/, аз не чак толкова Wink Във Варна вече няма и следа от снега, но и нито една здрава улица.От студа е като след бомбардировка  ooooh!

# 106
  • София
1. Вики
2. Аркси
2. марисса - ако всички сте здрави Wink
4. Toмасе
5. Там-там
6. Айка

И на мен ми е криво  Sad Както се вижда, защото бях в четвъртък и петък отпуска и сега съм се затрупала с работа, а все тук попоглеждам.

Бързо оздравяване на малките болни човечета!

Рокси, аз подарих за Коледа този конструктор, но на малко по-големи момчета. Струва ми се интреесен, но зависи от детето. И zoom много ми харесват.

# 107
Здравейте!
Бързо оправяне на болничките!
Напоследък Никола и той влезе в ужасен период.Никой не ми вярва как започна да ми се тръшка,да ме ангажира нон стоп,не ме оставя намира и грам.Едва го издържам тия дни.
Водих го на клуб,стоя и игра добре ама накрая му се доспа и пак изкривя.Видях се с една приятелка,която пак е с две деца като моите и са в едни групи.Та бяхме със синовете само.Тя работи от как второто й е на годинка,но много й е тежко.Казва,че страда че не е с децата,че като се върне вечер е парцал,а тепърва всичко я чака нея.Хем има помощт от две баби.Няма пълно щастие и тва е.Почвам да отчитам и предимставата на мойто.
Иве,моя пък Никола постоянно иска играчки и се карам с него всеки ден.Днес от евроленд поиска един човек за 2.50 аз му казвам да не го взима,то се тръшка и реве.Взех го и след час се счупи,пак рев и цял ден заради тъпия човек се реве и се тръшка-да му имам проблемите.
Искам да питам някой от раьона може ли да ме грабне за срещата ако е мобилен?Благодаря!
Хриси дано могат да се оправят ботушите.

# 108
Яна, аз мога да те взема, но не съм 100 сигурна, че ще дойда. Ще кажа в събота ( нали е за неделя срещата?).

За оправяне едва ли ще се оправят ботушите, ама живи и здрави да сме.

# 109
  • Бургас
Рокси, що не пробваш да ги "заведеш" ботушките на вулканизатор  Wink Шегувам се, разбира се, и не искам да увеличавам мъката ти - наистина бяха хубави ботушки.  Hug
А какво ще кажеш за баскетболен кош или пък от онези мишени с лък и тръбички за стреляне. Ей сега ще потърся линк. Баткото имаше мишена, много хубаво се забавляваше. На племенника подарих баскет болен кош - и той щастлив.  Crazy

Вилма, това с бомбардировката ми е познато до болка. Пууу така ли не направиха една улица за свяст, потрошихме колите, аман вече  ooooh!

Болните да оздравяват.

Дописвам:
 кошът беше … 86;зи
мишената б … 72;зи
Може и флипер, обаче не намирам модела.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 16:16 от шушоната

# 110
Само да уточня за басейна - 16 лв е входа за възрастни. Децата са без пари. Входа е за цял ден и може да се ползва джакузи, сауна, парна баня и разни такива. С малчо само джакузито сме ползвали и му харесва, до другите не стигам.

# 111
еее звучи чудесно Мая  Hug Ще го пробваме  Peace
Ние в събота отиваме на Боровец и ще се върнем в неделя, затова отпадам от срещата  Rolling Eyes

# 112
  • София
Велина къде се губиш?
Такива ли мечета пие Крис http://www.framar.bg/%D1%8F%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D1%8A%D1%80 … -pid30013027.html
Не се научих с това ТУК ВИЖ и тн някой на лични ако му се занимава да ми разясни моля

# 113
  • Sofia
Иве, такива мечета има в Ремедиум - и май ми се струва, че са на по-ниска цена.
Ще взема да мина тия дни, че искам пак да му дам малко да пие витамини.

# 114
Тея мечета били единствените като желирани, всички останали били твърди и се хрускали ( кръщелницата се дипломира оняден като фармацевт, та я разпитах). Каза ми, че май били за над 3 години, но не беше 100 % сигурна. Не знам защо има такива разлики между възрастовите ограничения в УС и Европа, и за други стоки ми е правило впечатление.

Гледахте ли фигурното пързаляне? Невероятни бяха китайците..

# 115
  • София
Дани,ето това е е инхалатора. Ще видим дали ще го доставят утре.

Аз покрай Георги съм давала на Виктор от Animals витамините.На вкус са различни плодчета, вида е ясен Wink, твърди са за смучене/ затова са и за над 3 години/. Но като има в къщи и двамата си искат витаминка животинка. Laughing

# 116
Гледахте ли фигурното пързаляне? Невероятни бяха китайците..
smile3521 много им се изкефих днес
Аз сега взех Инфлуцид, дори пих.На Ева не посмях да дам ,защото тя ако пие повече от едно ,две хом.се обърква нещо организма й  Rolling Eyes
Някой мисли ли да пости???
Ува, колко струва този инхалатор ?Моят е компактен ,в една средно голяма чантичко се прибира и не ми е в много при пътуване,но бих се замислила за нещо съвсем мъничко   Laughing

# 117
  • USA
Ive, tochno sashtite sa! Mnogo gi haresva toi. Tuk sam, no sam na rabota i niamam kirilica i kredor. Shte pisha kato se pribera.

# 118
  • София
различните резултати от мантуто само към евентуално заболяване от туберколоза ли имат отношение?

# 119
май да Галена, но е хубаво да се прави пробата в диспансера ,за да е по точен резултата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт