True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 885
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София-Красна поляна
Танче,виж,сега отивам да заведа детето.
Като се върна Билова да го няма защото иначе .
Вадя мойто си пуцало и стрелям на месо.

# 46
  • Срещу планината:)
Едвам сколасах да стигна  newsm39 до тук.

Ало компанията кво прайте в мое отсъствие,Танче ти съвсем ще отпишеш Бил, ooooh! леле Дамян си го сложила на първо място. #Cussing out имах си 2ма мъже и съм на път да остана и без 2мата  smile3514

# 47
Едвам сколасах да стигна  newsm39 до тук.

Ало компанията кво прайте в мое отсъствие,Танче ти съвсем ще отпишеш Бил, ooooh! леле Дамян си го сложила на първо място. #Cussing out имах си 2ма мъже и съм на път да остана и без 2мата  smile3514

Шшшт, тихо, нидей рива! Дръж здраво Дамян, аз ще ти помагам!  Wink

Танче, другарски те съветвам да биеш отбой, че ще те разкъсат. А и виж какво причиняваш на лейтенанта, пък тя не го заслужава.
Пиши, че си му братовчедка на Дамян и толкоз  Mr. Green

ПП Втора част на епизода "Вампове у мола" е качена.  bowuu

# 48
  • гр.София-Красна поляна
Чшшшш,алууууу дека сте бре?
Тука е станало като пустиня бре. Thinking

# 49
Тука, тука, Командира бди, Командира не спи! Само пие бира  Mr. Green

Сега ми се пекат Дневниците, та след работа да вляза в час с вас, да го видим тоз Дамянчо.

А, да ви питам, ако разбирате от фризьорство - защо във втори епизод на втори сезон, дето Пам подстригваше Ерик, на косата му имаше станиолчета? Тия станиолчета мира не ми дават, ей!

# 50
Тия станиолчета са за изрусяване на кичурчета. Поне в нашите географски ширини се ползват за това  Wink

# 51
Бе и аз така си помислих, ама за кво му е да се изрусява, нъл си е рус? Тя го подкастряше уж само... Ма сигурно си права.

# 52
  • гр.София-Красна поляна
Охооо,бирчок. Mr. Green
Една моя приятелка сутрин рано ми праща бири на скайпа. Crazy
ЛУДА. Laughing

# 53
Ирка,страхотна е станала сцената в Мола  Peace Моля те,моля те,довършете 1-ва глава най-накрая с бягството на студентите,че много ми е кофти така... Confused  Praynig Praynig Praynig

# 54
Ирка,страхотна е станала сцената в Мола  Peace Моля те,моля те,довършете 1-ва глава най-накрая с бягството на студентите,че много ми е кофти така... Confused  Praynig Praynig Praynig

В смисъл да изредактирам парчето дето бягат и да го кача в лилавата тема? Окей, обещавам, ей сега!

Ох, няма да е съвсем веднага, но днес, обещавам!

Последна редакция: пт, 12 фев 2010, 14:41 от ИрПуц

# 55

В смисъл да изредактирам парчето дето бягат и да го кача в лилавата тема? Окей, обещавам, ей сега!

Аха,мерси много  Hug

# 56
Вампирелки, аз ви изоставам, да си догледам втория баща, че и мама беше на гости и съвсем го стопирах филма. Пък бас държа, че и ще засънувам по някое време, така че по тъмно като се събудя прегладняла ще ви налетя отново

# 57
Я да ви питам нещо свързано със снощната серия,Суки като пи толкова много от кръвта на Бил защо не изпадна в онаова V състояние както брат си и приятелката му  Thinking Вярно че и се изостриха сетивата,но само толкова. А Джейсън от една капка и пощръкля,я дайте малко разяснения

# 58
Я да ви питам нещо свързано със снощната серия,Суки като пи толкова много от кръвта на Бил защо не изпадна в онаова V състояние както брат си и приятелката му  Thinking Вярно че и се изостриха сетивата,но само толкова. А Джейсън от една капка и пощръкля,я дайте малко разяснения

Ами предполагам,че кръвта е лекувала раните й и затова ефекта беше по-различен.А Джейсън първоначално изпи цялото шишенце(в полицейската кола) Wink

# 59
Да вярно че изпи,оле как съм се смяла  Joy от това ли да му идва пристрастяването?Ддобре но после Суки пи от Ерик и пак нищо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт