True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 861
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • Срещу планината:)
Да се разпиша,че после няма да ме има цял ден

Сега за Иън  Blush не го искам за ролята на Джейсън,защото той го играе малко не особенно интелигентна тип  newsm56

По му отива да е брутален като вампир (нещо тип Ерик)  Thinking не че не искам да го гледам дибидюс
О Иън  smile3544

# 601
Мисля, че това е двореца на Софи Ан. поне на тази снимка ми прилича на него цък

Дженталмена и той ли опитвал за ИК?
Райън има някак си по-южна визия. Мисля, че много добре са подбрали актьорите. И Тери и Сам...като ги погледнеш виждаш типичния "аграрен" американец. Същото като гледам Джеймс Хетфийлд от Металика си представям как води добитък из дивия Тексас  Thinking  Wink

# 602
  • гр.София-Красна поляна
Ооо,незнаех,че Джентълмена е искал да играе в ИК. Thinking

# 603
Да се разпиша,че после няма да ме има цял ден

Сега за Иън  Blush не го искам за ролята на Джейсън,защото той го играе малко не особенно интелигентна тип  newsm56

По му отива да е брутален като вампир (нещо тип Ерик)  Thinking не че не искам да го гледам дибидюс
О Иън  smile3544

hahaha Има си хас! Много разбираема причина да не го искаш като Джейсън. Бе всички са си на мястото така, както са си.

Кате, да, нейде четох, че се е пробвал, но не го взели (слава богу, слава богу, слава богу!). Мисля за вампир тряабва да се е пробвал, не го виждам като Джейсън  hahaha

ПП Джеймс Хатфилйд като говедар, о йеее!  Joy

# 604
  • Срещу планината:)
За фейството на Суки, да не се предава през поколение.От дядото на Суки,щото май майка й си е била наред  Thinking Но бабата не каза нищо по конкретно за дядото или все още не искала да и казва,но пък после я убиха и така

# 605
Може да е искал Годрик да е  Wink И за Лафайет не става  Whistling

# 606
Е то не е задължително да се е пробвал като Джейсън,може да е Сам примерно....или Хойт.............или отчето  Whistling Има достатъчно интересни образи тук  Mr. Green

# 607
Може да е искал Годрик да е  Wink И за Лафайет не става  Whistling

Ооо, ааа, Годрик много даааа! Хихихи, що да не става за Лафайет, бе? Той и стена може да изиграе  Mr. Green
Ама едва ли Годрик, той би трябвало за първия сезон да се е пробвал, щото после се почна със Здрача... newsm78

Е то не е задължително да се е пробвал като Джейсън,може да е Сам примерно....или Хойт.............или отчето  Whistling Има достатъчно интересни образи тук  Mr. Green

hahaha Много млад е за Сам. Пък и предполагам основната му характеристика след ХП е била "pretty boy", та затова си мислех или Джейсън или някой от вампирите.  Rolling Eyes

# 608
  • гр.София-Красна поляна
Ааа,не си представям джентълмена като Слънчевото отче.
Никак даже няма да му подхожда.

# 609

Добрия актьор прави така,че всяка роля да му подхожда Wink Не се съмнявам,че щеше да се справи блестящо Mr. Green

# 610
Ама Джейсън във втори сезон влиза в час...на края на сезона  Laughing Много ме кефиха двамата с Анди като баламосваха обладаните, че Джейсън е тяхното божество и като накараха Сам да изчезне, а той се превърна в нещо мъндзърко, не помня точно какво. И какви ошашавени бяха двамата  hahaha hahaha hahaha

# 611
  • гр.София-Красна поляна
Май беше муха би Кате.

# 612
Ама Джейсън във втори сезон влиза в час...на края на сезона  Laughing Много ме кефиха двамата с Анди като баламосваха обладаните, че Джейсън е тяхното божество и като накараха Сам да изчезне, а той се превърна в нещо мъндзърко, не помня точно какво. И какви ошашавени бяха двамата  hahaha hahaha hahaha

Муха май newsm78 Тази сцена беше велика Joy Joy Joy

# 613
А, да, муха. Анди святкаше с един прожектор над главата на Джейсън и привлече насекоми. А Сам нали приема форма на нещо, което е до него. Джей кви очи опули  Joy

# 614

Добрия актьор прави така,че всяка роля да му подхожда Wink Не се съмнявам,че щеше да се справи блестящо Mr. Green

Нали?  Heart Eyes

Хахаха, това беше една от най-великите сцени, да! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт