True Blood(Истинска Кръв)-"Welcome to Bon Temps"-13 тема

• 14 823
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Трайки все пак Нортман Winkще излезе по-тактичен
Нашето момиче и то го коментираше-има нещо вярно,не съм очаквала подобно отношение от Стивън.

Познайте какво гледахме докато нямахме нет за около 1/2 час? Laughing
Зиска и аз ще помагам Peace

# 631
  • гр.София-Красна поляна
Ми тя я.
Нали си купи нова кола баш зарад това.
Турила му е чул на главата и айдеее ойде. Mr. Green

# 632
Ами казали му, че Робърт се бил присмял нещо на актьорската игра или на самия сериал...абе нещо подобно беше...и че били много дърти актьорите.

Е, той тъп ли е да се връзва? А дори да са му казали такова нещо (баси хората, беее) можеше да се държи на висота, нали?

Зис, ще трябва да оскубеш и леля Шарлейн тогава. Скуби, не питай!  Mr. Green

Трайки все пак Нортман Winkще излезе по-тактичен
Нашето момиче и то го коментираше-има нещо вярно,не съм очаквала подобно отношение от Стивън.

Познайте какво гледахме докато нямахме нет за около 1/2 час? Laughing
Зиска и аз ще помагам Peace

Здрач?  Laughing

# 633
  • гр.София-Красна поляна
Така ше я опоскам леля ти Шарлейн,че ше замяза на
прясно епилиран  пуьок. Mr. Green

# 634
прясно епилиран  пуьок
. Mr. Green

hahaha

# 635
 PeaceЕстествено PeaceРаздялата м/у Едуард и Бела.Напихме няколко салфетки Confused
Доста глупаво от страна на Стивън да обръща внимание на подобни коментари/за които не съм чула/,все едно,че се е засегнал
Не му отива и на годините.Хайде Роб е много млад може да му се прости някоя злобничка забележка или нетактичност.Честно казано и двата филма имат недостатъци.Обаче снахата вика -НЕ НИКАКВИ НЕДОСТАТЪЦИ НЯМА Joy

# 636
прясно епилиран  пуьок. Mr. Green
ДА ГО ОСТАВИМ ЗА НАКРАЯ .ДА допише книгите,после ще действаме.Може да му излезе ксмета на Стивън Peace

# 637
  • гр.София-Красна поляна
Че то скубането не пречи на писането.
Ще види тя,намерила кой да лишава от краставица.
Ше я опаткам та ум да й зайде.
Аз Зиска Баретата ли съм или кво. Mr. Green

# 638
Че то скубането не пречи на писането.
Ще види тя,намерила кой да лишава от краставица.
Ше я опаткам та ум да й зайде.
Аз Зиска Баретата ли съм или кво. Mr. Green
Joy
аз хубаво се смея.
До вчера разчиствах мините Confused Wink

# 639
PeaceЕстествено PeaceРаздялата м/у Едуард и Бела.Напихме няколко салфетки Confused
Доста глупаво от страна на Стивън да обръща внимание на подобни коментари/за които не съм чула/,все едно,че се е засегнал
Не му отива и на годините.Хайде Роб е много млад може да му се прости някоя злобничка забележка или нетактичност.Честно казано и двата филма имат недостатъци.Обаче снахата вика -НЕ НИКАКВИ НЕДОСТАТЪЦИ НЯМА Joy

То не е до възраст, моля, моля. И не, не съм чувала да е правил злобни забележки. За нетактичности, окей, цапнат е в устата, ама това му част от чара. Току-що го прочетох това интервю и не видях никаква провокация.

Ама добро занимание си намерихте вие двете, едната слага мини, другата после ходи да ги чисти  hahaha

# 640
Интервюто на Стивън или Роб.То и аз щях да знам,щото детето ги следи тия неща и щеше да коментира

# 641
  • гр.София-Красна поляна
Споко би,Командирш.
Я пини 2-3 бири и све ше ти миниии. Mr. Green

# 642
Да ти кажа и взех лично да се засягам на тема Джентълмен PeaceПък и не пия как да се успокоя.Добре,че мъжо е вкъщи Wink

# 643
Ама добро занимание си намерихте вие двете, едната слага мини, другата после ходи да ги чисти  hahaha

hahaha Поне не ти създават работа Wink Относно Алекс,той милия така сме го ошашавили с Парцалчица,че няма време да се вързва на подобни провокации Crazy

# 644
На Стивън е интервюто. Ама то е от миналия юни, старичко е. Но все пак съм сърдита.  Crossing Arms

Споко би,Командирш.
Я пини 2-3 бири и све ше ти миниии. Mr. Green

Ба, ша пийна, я, ама по-късничко. Че и на зъбар съм следобеда Confused
Аз сега си помислих, че би могъл да има оправдание - ако е говорел за Едуард Кълън, а не за джентълмена като такъв. Тогава да, Едуард си е льольо до голяма степен. Но, дори и така, пак е грубооо!

Да ти кажа и взех лично да се засягам на тема Джентълмен PeaceПък и не пия как да се успокоя.Добре,че мъжо е вкъщи Wink

О? И защо си почнала лично да се засягаш?  Twisted Evil Аз се засягам достатъчно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт