Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 32 403
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • на морето
Lykrecia, Честит Рожден Ден на патерици! Много здраве, късмет, любов и всичко най-най ти пожелавам!
Невероятна торта....ммммм.....направо трудно издържам изкушението....но все пак удържах! Laughing

_KIARA_, мила, не мога нищо да те посъветвам. Да почнеш или да не почнеш-това е въпросът. Така или иначе, ако желаеш да се реализираш, добре е да започнеш работа. До колкото разбирам си юрист по образование. Това предложение вероятно ще ти бъде старт, ако не си работила до сега по специалността. Знам, че е трудничко, когато морякът си е у дома, а жената работи, но се свиква. И аз работя, но досега заради професията на мъжът ми се наложиха няколко кардинални промени-като местене в друг град, направо започваш всичко от начало. Доста трудно се адаптирах към новите условия, и най-вече защото бях сам самичка. А животът редовно ни предоставя изненади, като ни поставя на кръстопът и не знаем кой път да поемем. При всички положения трябва да си наясно със себе си в каква насока искаш да се развиваш и да обсъдиш въпроса със съпруга си. Отначало е трудно, където и да започнеш работа, не можеш да взимаш отпуска първите осем месеца, така че си прецени. Но пък като си сама, поне не мислиш за глупости, а се отдаваш изцяло на работата, и така времето минава по-бързо. Също е важно хората с които работиш да ти допадат. Не винаги обаче имаш възможност да си избираш и предварително да знаеш с какви хора ще работиш. Посъветвай се с половинката по този въпрос най-добре. но имам и едно мото: СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ!!! Последвай ги и ти, очакваното предложение ще дойде рано или късно!!!!

darito_71 , нали знаеш, че когато мъжете са си у дома, не може да става въпрос за никакъв режим на хранене. Започват се едни пиршества!!!! Laughing

mamaR, и около вас само моряци!!!!! ПОсрещане-изпращане е нашият живот!!!!

Чао за сега от мен!

# 106
# 107
Привет дами!Тук съм ,чета ,но не ми се пише!Просто ми е едно отпаданало и примирено,та от 7 дни се каня да започна с писането на заданието си за университета и всяка вечер отлагам,защото като сложа малката да спи към 19;45 и ми става ... newsm45,но ще се кара !
Иначе то не бяха годишнина от сватбата,Свети Валентин....но поне единствената ми утеха е ,че за близо 3 седмици свалих 5 кг!Дано да бъда същата онази ,както преди раждането ,когато се върне и ме прегърне!
Лека вечер от мен и знайте че ви чета и ми е по-леко!

# 108
време е за        ПРИЯТНА ВЕЧЕРЯ НА ВСИЧКИ

# 109
Здравейте компанията!!!
Алюю как сте?Стига сте ривали!Времето се затопля,излизайте по-често и се разнообразявайте!!!
Аз тез дни все след дребния търча и нямам време за нищо!
Другата седмица в Неделя си идва мойто мило  newsm44
Честито на всички,които са гушнали вече съкровищата си и търпение на тези,които още чакат!
Стискайте зъби и бъдете силни!!!
Хайде сега по една лека вечеря с ракийка и салатка да сложа
Лека вечер на всички от мен!!!

# 110
Лукреция. Един букет(макар и виртуален)  за теб.Русалки стига униние.Моряците ще си дойдат на брега и всичко ще е любофффффф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.В края на краищата не сме безпомощни глезли,а съпруги на моряци.Няма нещо което да не можем да се справим.Така че се стегнете и стига рев и сълзи.Знам че е трудно,изпитала съм го на гърбът си.Но е много трепетно да посрещаш.И при нас е редовно пропускането на празниците,но какво да се прави-професия.Да ви се похваля-моряка ми подари това за Св.Валентинhttp://marka74.snimka.bg/flowers/cvetya.454517.17269074.Точно попадение не мислители Grinning Grinning Grinning Grinning.Лека и приятна вечер на всички.

# 111
Малее, голямо писане е паднало днес тук!!!!
Лукреция, честит рожден ден със закъснение- много щастливи мигове с любимите хора ти пожелавам!!!
Дари, я се стегни - утре е най-хубавия ден - наслади му се без да мислиш. След това пак ще ви завърти ежедневието  , така че не се подавай на кофти настроение и черни мисли!!!
Марка, страхотен подарък - нали те са ти слабост, уцелил е точно в десятката!!!
Да похленчя малко може ли Cry, нищо че ще ме нахокате , знам че ще ме разберете - тази вечер ми е много мъчно - моя моряк минава океана и чак на 5 март  ще стигне Америка и тогава ще се чуем ...и много ми липсва... а пък са минали само 10 дни откакто замина.

# 112
trinidat,siseto84 ,Благодаря за вкусната вечеря  bouquet/взех си от всичко-мислено,де Crazy/

# 113
Мим тази красота си я подарих аз от негово име,а си чакам истинския подарък когато си дойде.Пази го в тайна и нямам търпение да узная.Когато тръгне на плаване най-трудни са ми седмиците след заминаване и преди слизане.Имам чувството че времето не тече.

# 114
  • Varna
ЛУКРЕЦИЙКЕ Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ newsm18  bigdance2 newsm18

Ами със Сузанчето много не си приличаме. Тя и премълчаваше. Аз нямаше да премълчавам толкова, ама хииииич. Като виждам, че съвсем се овалват калчищата тогава ставам оле, мале. Съвети не обичам да давам. Давам за пример това което съм преживяла, за да се успокоявате и да видите, че има и по лошо и да не рИветИ постояннУ Joy Или ви ошамарвам набързУ Joy
СИСКА Hug
СтраОтна вечерятааа, страОтнааааа Hug
ТАНЧЕ Hug
Споко Душо, шЪ тЪ пУзнай твоя кЪт сЪ вЪрни. Моя не мЪ пУзна, щото аз бях бременна във началото на 9 тия месец като се върна, стоя 4 дена във България и замина пак. А тогава изглеждах като платноходка- 69 кила. Прибра сЪ бях 48 Joy
КИАРЧЕ Hug
Душе, почни работо, пък като продължава да не ти харесва напусни. Но пък докато дойде време да напуснеш, ти ще си се запознала и със други хора и като имаш достатъчно conections-хопааа и може работа друга да излезееее. Аз бих почнала. Пробвай бе Душе Hug
А за Свети Трифон Валентинов имам това Плюс страОтен обяд, ама страОтен във един чудесен ресторант. Голямо глезене имаше от страна на сервитьорите. Много внимателни бряяя newsm47

# 115
KIARA , darito71  благодаря за обясненията - след няколко неуспешни опита се справих. Дори по погрешка съм изтрила и благодарностите- така че ви благодаря пак newsm51 newsm51

# 116
# 117
  • Варна
Добро утро, девойки!

Лучка, Честит Рожден Ден!

Желая ти океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи! Бъди много усмихната, силна, обичана!

Това е за теб!

Честит Имен Ден на всички които празнуват днес!

Много слънце и усмивки днес!

# 118
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ

# 119
Пия си кафето(все още) и се чудя откъде да я почна

Общи условия

Активация на акаунт