Невероятна торта....ммммм.....направо трудно издържам изкушението....но все пак удържах!

_KIARA_, мила, не мога нищо да те посъветвам. Да почнеш или да не почнеш-това е въпросът. Така или иначе, ако желаеш да се реализираш, добре е да започнеш работа. До колкото разбирам си юрист по образование. Това предложение вероятно ще ти бъде старт, ако не си работила до сега по специалността. Знам, че е трудничко, когато морякът си е у дома, а жената работи, но се свиква. И аз работя, но досега заради професията на мъжът ми се наложиха няколко кардинални промени-като местене в друг град, направо започваш всичко от начало. Доста трудно се адаптирах към новите условия, и най-вече защото бях сам самичка. А животът редовно ни предоставя изненади, като ни поставя на кръстопът и не знаем кой път да поемем. При всички положения трябва да си наясно със себе си в каква насока искаш да се развиваш и да обсъдиш въпроса със съпруга си. Отначало е трудно, където и да започнеш работа, не можеш да взимаш отпуска първите осем месеца, така че си прецени. Но пък като си сама, поне не мислиш за глупости, а се отдаваш изцяло на работата, и така времето минава по-бързо. Също е важно хората с които работиш да ти допадат. Не винаги обаче имаш възможност да си избираш и предварително да знаеш с какви хора ще работиш. Посъветвай се с половинката по този въпрос най-добре. но имам и едно мото: СЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ!!! Последвай ги и ти, очакваното предложение ще дойде рано или късно!!!!
darito_71 , нали знаеш, че когато мъжете са си у дома, не може да става въпрос за никакъв режим на хранене. Започват се едни пиршества!!!!

mamaR, и около вас само моряци!!!!! ПОсрещане-изпращане е нашият живот!!!!
Чао за сега от мен!