Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 33 329
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да попитам , темата само за моряшки жени ли е?
Останах с такова впечатление, но ако не е така то и аз мога да се присъединя, защото милото през повечето време го няма-пътува. А и корена ми е наполовин варненски, та се надявам да ме приемете.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 18:25 от shanika

# 121
чакам моя да се върне в началото на март newsm03

# 122
ЕХО, къде сте, никой няма, спите ли smile3505 млъквам и отивам да чистяяяяяяяяя

# 123
ПРИВЕТ Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!  bouquet  bouquet  bouquet
trinidat, ти май здраво се забавляваш! Hug
marka_74, DELTA_DELTA, много хубави подаръци сте получили-да им се радвате със здраве! Hug Hug Hug

# 124
здравей, Киара влизам тук, чета и се смея сама. Изпих доста кафета(пак сама) с чистенето съм наникъде(не ми върви), така че мисля да се поразсея в Метро #Crazy

# 125
Здравейте на всички ,приемате ли нови дружки в темата ? От скоро ви чета и вчера се регистрирах /което е успех за мен защото сама се уча на компютара /моето момче от 3 месеца е на реис и ще се радвам,ако има с кого да си споделиам радости и неволи .Много сладка компаниа сте и ви чуствам близки и ще се радвам ако ме приемете в редиците си .

# 126
 helinci, welcome

trinidat  Hug , и на мен днес не ми е ден, навън е мрачно и ветровито, макар че е много топло, ама ми е подтиснато; липсва ми морячето Crossing Arms

# 127
  • София
Ясно, не съм добре дошла-извинете че се осмелих да пиша в темата ви

# 128
  • на морето
 helinci , добре дошла в клуба, мила!  bouquet Вече си в редиците, щом си се регистрирала и не се притеснявай да споделяш каквото ти е надушата, и вярвам, ще намериш разбиране, защото всички тук сме в една позиция!

Да честитя на имениците и да пожелая да са живи и здрави! Да почерпя, понеже баща ми е именик Дано да съм си научила урока и картинката да излезе Simple Smile

Хайде, това е за сега от мен, че се подготвям за празнична вечеря!

хубава вечер!

# 129
  • на морето
е, получи се със снимката! Супер! Благодаря, мисля КИАРА даде така подробно описание как се поставят снимки.

shanika ,  защо така негативно, по принцип повечето сме съпруги на моряци, но в нашите редици има и съпруги на работещи в чужбина мъже, затова, въпреки че и аз съм нова, ще те приветствам с ДОБРЕ ДОШЛА  Hug в нашите редици!!!!

хайде, ставам вече, че много се забавих тук.

Hug

# 130
  • София
Така се почувствах след като 2 души приветсваха с добре дошла, момичето което беше писало след мен. Дано да се лъжа. Моят мъж е международен шофьор и също като вашите мъже го няма през по-голяма част от времето. Мисля, че изпитваме сходни чувства-независимо от професиите.

# 131
shanika, не се тормози, сигурно са чели между редовете дружките, естествено че си добре дошла при нас - и ти си самичка и се бориш с живота до като твоето момче пътува по пътищата на света,  изпитваш същите тревоги и тъжиш за него   Hug
 helinci, привет и на теб - радвам се че си при нас и ти - да спделяме заедно щастливи и тъжни мигове  bouquet
Честит празник и на всички които имат именици на този ден- да са здрави и щастливи!!
Ние днес бяхме наразходка след обед с моите момичета в градината - пихме кафе и сок на Хоризонт - поприказвахме си, че у дома не ни остава много време - пуста работа дето я нося в къщи, но се надявам след 31 март да не е така. Времето беше разкошно - само за разходки.
Сега ви оставям, че трябва да приготвя масата - имам си една братовчедка с две момичета като при мен на която мъжа й пътува и се събираме заедно отвреме на време да хапнем и побъбрим, а пък и малките ни щерка са в един клас и за тях е добре като се съберем.
Хубава вечер и приятна почивка Simple Smile.

# 132
  • София
Благодаря

# 133
shanika, welcome /извинявай не съм те пропуснала умишлено Blush/

# 134
  • Varna
shanika wavey
Аз, сега влизам и те виждам моментално бе жИна, нИдей рИваааа Hug
Ей, сЯ кака ти Делта ще ти даде и едни пантофки и сядай със нас на миндерчИтУ и споделяй. Само не ревИ многУ, че аз тука все ги наказвам момичетата да стоят във Ъгъла наказани Joy

helinci wavey
Хайде и ти сядай на миндера ама първо скачай във пантофките Hug

Днеска, като излязохме малко преди 12 часа, се прибрахме преди около час. Вънка хората със къси ръкави- страОтно времИИИ, страОтнУУУУУУ
КЕЛСОН Hug
Да ти е жив и здрав тететоооо newsm18  Party Time newsm18

Общи условия

Активация на акаунт