Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 33 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ще рева утре, че сега гладя милото за път и нямам много време, като свърша ще седна да ви изчета. Хубава вечер

# 136
  • Варна
Привет, русалки!

Добре дошли на новите момичета в нашата компания. Тук е мястото на всички, които са изпратили мъжете си на някъде.
Тук ревем, смейме се, пишем за всичко, споделяме радости и неволи.

Та като казах неволи, да споделя днешната.
Станах сутринта рано и се разшетах, пуснах пералнята и си направих физзарядка бършейки врати със замах. По едно време пералнята стигна до позиция центрофуга, взе да бучи странно, върти и не може да продължи. Боже, ужасТ, гаранцията и изтече точно преди 2 седмици за лош късмет. Спрях я и излязох да разходя момчетата в парка.
Понеже мъжът ми като замине, всички чужди мъже са мои и от парка забърсах мъжът на приятелката ми и дойде да я види. Оказа се, че във филтъра има 10ст., черна обикновена фиба и пластмасова монета по-голяма от 1 лв. Цяло състояние Mr. Green А бе пера тука едни пари.
Пуснахме я да си доизценрофугира и сега всичко е ок. Преди 1 седмица пък го ангажирах да ми купи нов акумулатор и го монтира.
За мен това си е съвсем нормално да си викам чужди мъже, а и кой ли не е идвал у нас.  Laughing
Дано само това да е, докато се върне вожда. До месец трябва да се завърне. Сега е в Джибути и не се обаждал.

МамаР, ако виждаш Верила да се подвизава в Червено море, пиши. Благодаря.

Хайде, лека и спокойна вечер на всички  Hug !

# 137
Благодаря на всички за топлия прием,аз все още имам трудности с писането и молия за извинение че се бавя с отговорите ,ама всичко е проба грешка.Приатна вечер момичета ,милото прати смс и ми вдигна настроението. усмивки на всички от мен

# 138
Привет на всички!
Добре дошли на shanika и helinci! Чувствайте се комфортно в нашата компания!
kelson, честит имен ден на твоя татко, да е жив и здрав! Наздраве

Да почерпя и аз за здравето на своя син, че и той си ми е Тодор

На всички приятна вечер и много  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 17:04 от Dobitu

# 139
Добър вечер на всички.На новите попълнения-добре дошли,чувстайте се като у дома.На именниците-честито,да са им живи и здрави имената който носят.Много да слушат и пари да носят.Мен днес ме изкомандваха да правя мартеници.И мама слуша-купи прежда,показа как се правят и връчи на децата да правят.Творят децата на воля а аз инспектирам.Колко било лесно.Приятна вечер на всички,наздраве и леко с пиенето,да няма утре махмутлийки.

# 140
здравейте новодошли(И АЗ СКОРО ДОЙДОХ) но вече се чувствам много добре тук. Много са удобни красивите пантофки на ДЕЛТА.Честити именици на всичкиhttp://animacii.net/images/stories/pictures/hrani_napitki/hrani/napitki_11/avatar_vino.gif Много здраве и дълъг живот!!!

# 141
пак обърках нещо с картинките Ще опитам пак

# 142
  Ето получи се

# 143
Илиева, имам същия проблем с пералнята от 2 седмици. Вече съм научила урока-отварям сама да проверя филтъра - но този път ИЗНЕНАДА в него няма нищо, но пералнята пак не изпомпва водата. Нося си прането в майка ми, докато си дойде моят хубавец да си каже думата- нова помпа или НОВА ПЕРАЛНЯ!! smile3511

# 144
  • София
Бръкни в барабана и опипай хубаво дупчиците му-по този начин извадих един нахален банел дето искаше да изгори електромотора, а се показваше съвсем малко, но затова пък как стържеше...

# 145
  • Varna
Отварям аз филтъра и се оправям.
Хич не чакам аз Войводата да сЪ прИбере а си викам майстор. Не мога да чакам аз докато се прибере Негово Величество. И помпа сменях и друга джаджа сменях, като нея, бая я чаках, че майстора искаше да сложи оригинална, защото се оказа, че пералнята оригинална а не сглобявана нейде си. Тогава добре, че нямаше мъже във вкъщи, и можех да пера само моите си неща на ръце а и беше лято та бързо изсъхваше. Акумулатори сама купувам и сама си сглобявам. Обаче вече нЕ, щото сина голям и той се занимава със това. newsm44

# 146
  • на морето
Dobitu, Честит ти именик! Да ти е много здраво детенцето, да расте голям мъж и много радост да ви носи! Hug
Благодаря за поздрава!

И аз цяла седмица не съм се чувала с моето момче, но не се отчайвам и вярвам, че тази вечер, или утре ще ми се обади! Знам, че всичко при него е наред, е, надявам се да е така!

Момичета, хайде по-ведро! Все има какво да ни отчая, но ние сме силни и се справяме с всякакви ситуации!!!!

Лека вечер и нека утрешният ден бъде по-добър от днешния!

# 147
Как добре ви разбирам,те повредите стават все като ги няма господата.И аз като делта все сама ремонтирам,но на сина не мога да разчитам.денем учи нощем работи.Добре че за сега всичко си работи .Трини дано скоро решиш .Делта много сладки пантофки,като малка имах върна ме в детството.И от мен честито на именниците да са живи и здрави и много да ви радват  bouquet

# 148
ПОМОЩ някой да каже как да си скрия емеил адреса newsm78

# 149
  • Варна
Добре дошли на новодошлите и от мен! По море, по суша, все там - няма ли го мъжо, гадно...
Честито и на рождениците и имениците!   newsm67

Аз да ви се похваля, днес официално приключих с очните и търчането между ВИНСа и работа за този семестър. Сега ще търча само на работа. Simple Smile

Времето страхотно наистина, и аз направих малка разходка из морската. Нарооод, народ, като на митинг направо. Утре пък се чудя дали да не разходя колата, че след опита да я отварят само веднъж я карах, като си я прибирах след като й сложиха аларма.

Блазя им на русалките, дето си посрещнаха моряците, другите ще чакаме, няма как. Мойто момче чак края на април го чакам, с тенденция да стане началото/средата на май. Имаме билети за концерт на 14 май, дано да свари да си дойде дотогава...

Лека вечер момичета!

Общи условия

Активация на акаунт