Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 33 331
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
  • Varna
СКОРПИ Hug
Радвай се, твоят си идва по най-хубавото време. Аз предпочитам зимата да чакам. Той много искаше този път за Коледа и Нова година да си е тука и така се случи. Но сега много съжалява, че зимате си е бил у дома. Само стои и никаде не можехме да пътуваме заради лошото време. Той много отдавна не е бил тука за Нова година и е забравил колко е кофти зимата да е тука. А и като е студено и ремонт по дома не може да направи. Терасите ми са за боядисване и не става по студеното. Северната има и влага и вече мухъл. Аз ще съм им майстора на терасите Laughing то се видя. Вече и боята съм подготвила Grinning
Така, че най- ми е добре по топлото моя да си е тука. По ми е криво като го няма лятото.
helinci Hug
отиваш там където си се регистрирала и разкарваш отметката за е -майла си. Ако не стане отвъднъж пробвай пак. Аз така направих и стана.

# 151
  • Варна
Делти, права си. И аз предпочитам да си е тук лятото. Хем можем да правим много повече неща, да ходим насам-натам, а и тогава нямам да уча.
От друга страна досега ни на една Нова година не сме били заедно - от 3-те през които се познаваме де. Simple Smile Живот и здраве следващата Нова година може да я посрещнем двамата (че и по едно и също време, нали). Снощи по телефона пак за ски ми говори... Simple Smile Ма ще трябва да почака.

# 152
Делти благодаря ще опитам.Здравей СКОРПИ, с теб ще чакаме по едно и също време ,ти за концерт а аз за годишнина .ДАНО оцелеят датите ,че не сме празнували не знам от кога. Лека нощ на всички

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 02:44 от helinci

# 153
helinci,scorpita, значи сме три; и аз чакам моя моряк по-това време Crazy

# 154
Здравейте на всички!
Много сти писали бре.не мога да ви изчета.Аз съм малко болна.Като ме заболя лявото рамо,не мога да си движа ръката,не мога и да легна като хората.милото ме облича.Пък аз се смея,че той е свикнал само да ме съблича,ама от два дни обикаля около мен.
Илиева,"Верила" стигна в Джибути.Надявам се,че вече дте се чули с момчето.
После ще се върна да ви дочета и да понапиша нещо.
Сега мъжът ми ще сменя трансформатора на осветлението в банята,че изгоря и ще спира тока.
Чао,до скоро!

# 155

Заповядайте на  късно сутрешно кафе.Аз като не мога да върша нищо вкъщи,поне мога да чета и да пиша с една ръка .Затова някъде ми ги няма главните букви.
HELINCI,SHANIKA,добре дошли в темата! 55
Макар и със закъснение - честит имен ден на всички,които вчера за празнували.
Още веднъж ви се възхищавам,че се оправяте с всичко сами.
До преди около година и моя мъж често пътуваше,но в командировки.Почти винаги,докато го няма,нещо се поврежда.Но и аз като Делти,не чакам да се върне.веднага се заемам с проблема.Да са живи и здрави приятелите,много помагат,но и ние винаги се отзоваваме,когат те имат нужда.
Лек и приятен почивен ден! Като гледам и днес е слънчево,но май е по-студено от вчера.

# 156
  • на морето
Добро утро, или по-скоро вече е добър ден! Simple Smile

mamaR , благодаря за кафенцето. Доста ободряващо ми дойде.

Днес при нас вали и може би няма да става за разходки Sad

Снощи се чух с момето момче и обеща, че днес пак ще ми се обади newsm44 newsm68 newsm51 и съм много щастлива!!!!

Delti , май на никого не му се нрави да стои тук зимата-само за ски става. И моят мъж така-не иска да е тук зимата. Тази зима поне отново искарахме празниците заедно, и в началото на януари замина. Живот и здраве ще си е тук за лятото. А през това време аз пак трябва да товаря цялата къща и да сменям квартирата. Но вече съм го правила сама, така че и сега ще се справя!!!!

Хубав ден от мен!

# 157
Здравейте, едва сега си пия кафето.Мисля, че и аз успявам да се справям сама, но понякога ми идва в повече. Почи е обяд-колко бързо минават почивните дни
Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай, ще видиш, че ще ти мине!

# 158
  • София
Е това за квартирата е много неприятно, преди години когато и ние живеехме на квартира ми се е налагало да го правя сама. Не е истина как се чувстваш, добре че мъжа ми се прибра вече в края на офазивата, та помогна за последните вещи, че бях на ръба и бях мобилизирала де що приятели има и комшии в това число. Така че имаш моето искрено съчувствие

# 159
Kelson, звучи ми ужасно да сменяш сама квартира. Има ли кой да ти помага Ако ти харесва - подарявам ти я. Laughing

# 160
  • на морето
 trinidat, много ти благодаря за чудесния подарък! Прекрасна е! Ние с милото така си мечтаем за една такава къщурка, да сме живи и здрави да си сбъднем мечтата! А до тогава-ще се местим от квартира в квартира.

[b shanika][/b] , благодаря за моралната подкрепа! Надявам се този път да се включат и някои приятели, защого предния разчитах само на най-близките, и естествено, наех хора. Но в такива моменти разбираш кои са ти истинските приятели! За съжаление те са малко! Когато се мобилизираш сам, се справяш най-добре! Сега не ми се мисли много много за това местене, но постепенно трябва да започвам да събирам багажа. Милото ми момче, пак като се прибере, няма да има ключ за новият дом. Предният път като сменяхме квартирата, той се прибра, а аз бях в командировка в чужбина-разминахме се за два дена. Бях оставила при майка му ключ за квартирата, но той се прибра при свекърва ми, а после аз като си пристигнах в Бг, имахме среща пред блока, където е новото жилище....такава романтика. Така че при мен се случват какви ли не интересни неща.... Гледам да посрещам предизвикателствата с усмивка на уста Simple Smile

Hug

# 161
Здравейте и от мен, късно се вкючвам ,но с милото се мачим да скайпим но все се скапва връзката #Cussing out mamaR благодаря за приветствието и скорошно оправяне,добре,че има кой да те гевези вазползвай се  bouquet trinidat кащичката бомбон и ние с мъжо сме си харесали една на село и ако не ни мине котка път живот и здраве като се варне ще я спазарим. kelson съчуствам ти тежка задачка мила туй преместване ,голяма хамалогия.Дано успееш да събереш повечко помощници. Лек ден на всички , аз ще бягам че кучо иска разходка.  bouquet

# 162
  • Varna
kelson Hug
Ако си от Варна свиркай да помагам. Ако знаеш колко пъти съм сменяла кваритри. И то сама. Наемам. Аз нямам близки. Братчето ми ми е едиствения който може да ми помага, ама все се случваше и той да е на път. Като се местех аверите бяха все заети. Като се връщаше моя за софрите бяха първа писта. Та затова ако си от Варна, имаш една ръка от мене. Ей, така си останах със едно дете, че ме беше страх да чуя от хазяите, да напускам.
Къща нямахме възможност да дигнем, ама си имаме едно апартаментче и ми е достатъчно. А и аз съм скромен човек, не се увълчих и на малкото се радвам. Достатъчно ми е, благодаря на мъжът си и на Дедко Божко. От сърце ти пожелавам babydust7 във най-скор време дом, че аз от дете съм била все по квартири и знам какво е.
Хайде по едно следобедно каЙвенци

# 163
Къщичката е чудесна и само си мечтая за нея. Живеем в апартамент. kelson и аз като ДЕЛТА с удоволствие бих ти помогнала ако си от Варна. ДЕЛТА и аз съм на кафе -нес

# 164
обичам нес кафе чисто без нищо друго

Общи условия

Активация на акаунт