Радвай се, твоят си идва по най-хубавото време. Аз предпочитам зимата да чакам. Той много искаше този път за Коледа и Нова година да си е тука и така се случи. Но сега много съжалява, че зимате си е бил у дома. Само стои и никаде не можехме да пътуваме заради лошото време. Той много отдавна не е бил тука за Нова година и е забравил колко е кофти зимата да е тука. А и като е студено и ремонт по дома не може да направи. Терасите ми са за боядисване и не става по студеното. Северната има и влага и вече мухъл. Аз ще съм им майстора на терасите

Така, че най- ми е добре по топлото моя да си е тука. По ми е криво като го няма лятото.
helinci

отиваш там където си се регистрирала и разкарваш отметката за е -майла си. Ако не стане отвъднъж пробвай пак. Аз така направих и стана.
Живот и здраве следващата Нова година може да я посрещнем двамата (че и по едно и също време, нали). Снощи по телефона пак за ски ми говори...

и съм много щастлива!!!!
mamaR благодаря за приветствието и скорошно оправяне,добре,че има кой да те гевези вазползвай се
trinidat кащичката бомбон и ние с мъжо сме си харесали една на село и ако не ни мине котка път живот и здраве като се варне ще я спазарим. kelson съчуствам ти тежка задачка мила туй преместване ,голяма хамалогия.Дано успееш да събереш повечко помощници. Лек ден на всички , аз ще бягам че кучо иска разходка.
във най-скор време дом, че аз от дете съм била все по квартири и знам какво е.
обичам нес кафе чисто без нищо друго