с многУУУ захар и канелааааЕй, такова сЮФсем същУтУУУ
Уау Дари ти ме изненада,браво за свалените килограми, голяма воля се иска затова!
МОМЧЕ Е! поне двама лекари така се изказаха 

Аз много се колебаех да уча ли първия семестър или не, подготвях се за изпити и всички ме съжалявах, по едно време се отказах, че много път, лошо време, трябва да съм там с преспиване че нямам удобен провоз, мъжът ми тъкмо бе заминал, беше ми страшно мъчно и т.н... и прекратих подготвянето, тогава пък едва ли не почнаха да ме обвиняват.. не можах да им угодя, накрая си дадох сметка че не трябва и да го правя, аз решавам кое е добро за мен, така че прецених + и - и за себе си съм убедена че е правилното решение! Допитай се до себе си 

ще ми се ако е така да си ни върнат парите, които внесохме миналата година за 7 месеца... Моля ако някой може да помогне да пише, ще съм изключително благодарна!

ХубУ мИзонет модерно, ново. ОбачИИИ кака ви ДелтЪ нали все си е броила стотинките и си вика- то мИзонета иска много топлина а от там и повече парички. После кака ви Делта остарява, стигат и 4 тренировки във седмицата, нИще да тренира и по стъпалата на мИзонетЪ. И така се отказах от мезонет аз 
Е тогава да строи мезонет да му се радва и да мЪ пУкани и аз да се радвам, че аз наистина се радвам от сърце на хорското щастие!!!

Че аз вече като имах дом, не можех да се зарадвам, не ми се вярваше, че го имам. 

Препоръчани теми