Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 32 389
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Здравей те момичета, от няколко дена няма време да седна пред компа, и сега не мога да наваксам с четенето вие сте писали, писали Simple Smile.

Честио на всички който са имали повод за празнуване е и аз имах такъв Simple Smile РД на 15.02 май станахме много водолейчета тук  Hug Да ви почерпя със закъснение Simple Smile да ви е сладко и наздраве.

При нас новото е че вчера се обадиха на съпруга ми да се качва, но все още не с знае за кога незнам да се радвам ли или да плача, радвам се защото финансите започнаха да свършват/ да не кажа че са свършили/ ,но и ми е много мъчно защото пак лятото няма да е тук и за РД на детенце, но какво да се прави. Аз от другия месец пак съм на училище така че се надявам времето да мине по бързо.

Делти много отдавна се каня да ти кажа, незнам дали си фен на турските сериали и дали си гледала Мелодията на сърцето - много любим мой филм  Embarassed, много ми приличаш на Сузан - червенокоса и винаги даваща съвети  Hug Simple Smile

Времето е прекрасно, пожелавам и на вас прекрасен ден и настроение   bouquet

# 91
Момичета Hug Hug Hug
Имам една дилема и не знам как да разреша нещата- значи имам възможност да започна работа като юрисконсулт,но не ми харесва екипа, както и шефа/просто не ми допадат Confused/, а и не ми се иска да започвам работа,защото това би означавало като се прибере моето моряче пак да сме разделени Cry и не знам какво да правя Sad, не знам постъпвам ли правилно като се отказвам от тази работа newsm78

# 92
здравейте милички момичета и момче Simple Smile)
Лукресция честито мила ..само хубави неща да стават с теб,  иколо теб   bouquet
Киара и аз, съм юрисконсулт /значи сме колежки или поне бихме могли  Peace/, аз, бих те посъветвала да не изпускаш този шанс или възможност, пък и отпуски винаги могат да се ползват Simple Smile) но ти, ще си прецениш!
Ама какви кебапчета пак сте завъртели на масата .аз набояд изядох две салати от зеле с моркови исега пак ми престъргва, та тия кебапчета кат ги метнаааа  hahaha
Делти, трябва да изсля нещо, защото аз, много не стоя горе ..а повечеко при нашите но сега като се затопли времето ... ще измисля нещо иииииииии добре си ми дошла Simple Smile)
Искам да ви попитам нещо, моят мъж ми пише да купя кредит за Скайпа, аз обаче нали не съм на "ти" с инглишъ, та разбирам от сайта /на скайп последната версия имам на компа дет е на бълг. език, щото него го разбирам добре ...  Joy/та там пише доколкото разбрах аз, че ми трябва кредитна карта да заредя, аз нямам ..но незнам дали и правилно съм разбрала. та мисълта ми е, ако някой от вас е правил такова плащане ..моля, нека ми пише на лични /да не спамиме тук/ ако може една помощ да окаже!
А иначе на останалите хубава вечер ви желая Simple Smile)

# 93
desdemona, ако започна сега, няма да имам право на отпуска през април и май,а и знаеш как е на ново работно място-бачкаш на макс за да се докажеш! Hug

# 94

LYKRECIA,Поздравления и най-добри пожелания за здраве,късмет и щастие.
Весел и слънчев уикенд!  Nature Sunny  Да се разходим хубаво,защото след неделя пак дават разваляне на времето. Wear Umbrella
Тази вечер няма да мога да ви пожелая "Лека нощ",защото с моето слънци сме на гости.Ще изпращаме поредния приятел на път. smile3548

# 95
Честит рожден ден Луки!.

И аз съм водолей само че на 14.02 така ,че наистина сме много.
Мили мои дружки,утре ще си имам мъж.Но нещо ми е кофти на душата .Незнам защо е така? Защото ми се изчака чакането този път или просто  съм преуморена от работа.Радвам се страхотно ,тръпна в очакване ,а пък ми е криво.
Утре Тодоров ден.Майка ми има имен ден и там как ще огрея незнам ,кое по напред.
Киарски ,според мен не отказвай .Ако искаш сортирай мнение с морския като се обади ,но с работа и професионална реализация ще си малко или много независима поне от парична гледна точка.Мъжете искат жените им да не работят.В това отношение са малко егоисти.Друго е като се върне от работа да му е сготвено ,прибрано и жена му да го чака.Пак ти си преценяваш .
Е хайде нещо не ми е до писане. Hug Hug Hug

# 96
Дейзи ,душко наистина с тия диети е просто кошмарно.И аз съм така свалям 5 вдигам 7 ,и уж  се съобразявам  какво ям и резултат никакъв.Сега като се върне мъжа ми ще почнем по ракийка по салатка .-То не става ,чакали сме се сумайти и време и да не пия една ракия с човека или туй не ям туй не пия.Ще видя как ще я бутам в тоя насока.

# 97
 Lykrecia, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО,МНОГО УСПЕХИ В ЛИЧЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН!
darito_71, моят моряк иска да следвам мечтите си,които много се разминават от работа като юрисконсулт! Confused

# 98
И аз да попитам -  как качвате тези вкусни картинки , снимки

# 99
_KIARA_ значи просто това не е работата за теб.Няма какво да му мислиш.Има и нещо друго като не те тегли към нещо и дето ще го вършиш на сила по добре да не е .Но ти си знаеш най -добре.

# 100
 trinidat, намираш си картинка например в гугъл,щракваш на нея и като се появи самостоятелно на страницата, копираш адреса и напр/ http://2.bp.blogspot.com/_DODjRrVbnZI/Sa08aBxaTdI/AAAAAAAAAFY/fn … B%D1%8F+(32).jpg/ и го слагаш между двете [img][img],като не оставяш никакви интервали! A тези символи  [img][img] ти излизат като щракнеш картинката под B!Надявам се да съм го обяснила както трябва! Crazy

# 101
darito и ние с моя мъж сме вечер на ракийка или водка със салатка (когато е тук разбира се) Сама не ми е вкусно cheers

# 102
Kiara много ти благодаря ще пробвам

# 103
Дари  Hug , това което казваш е безспорен факт! Peace Като се познавам, колко бързо ми омръзват нещата, ако не работя нещо, което искам просто ще хабя и своите нерви и на домашните! Blush От няколко дни мисля, мисля и в крайна сметка реших да се боря за това,заради което реших да запиша право! Flutter
Благодаря на всички, които се опитаха да ми дадат някакъв ориентировъчен съвет!

# 104
darito благодаря за обясненията Naughty

Общи условия

Активация на акаунт