.Честио на всички който са имали повод за празнуване е и аз имах такъв
РД на 15.02 май станахме много водолейчета тук 
Да ви почерпя със закъснение
да ви е сладко При нас новото е че вчера се обадиха на съпруга ми да се качва, но все още не с знае за кога незнам да се радвам ли или да плача, радвам се защото финансите започнаха да свършват/ да не кажа че са свършили/ ,но и ми е много мъчно защото пак лятото няма да е тук и за РД на детенце, но какво да се прави. Аз от другия месец пак съм на училище така че се надявам времето да мине по бързо.
Делти много отдавна се каня да ти кажа, незнам дали си фен на турските сериали и дали си гледала Мелодията на сърцето - много любим мой филм

Времето е прекрасно, пожелавам и на вас прекрасен ден и настроение
и не знам какво да правя
, не знам постъпвам ли правилно като се отказвам от тази работа
/, аз, бих те посъветвала да не изпускаш този шанс или възможност, пък и отпуски винаги могат да се ползват 
/та там пише доколкото разбрах аз, че ми трябва кредитна карта да заредя, аз нямам ..но незнам дали и правилно съм разбрала. та мисълта ми е, ако някой от вас е правил такова плащане ..моля, нека ми пише на лични /да не спамиме тук/ ако може една помощ да окаже!
Да се разходим хубаво,защото след неделя пак дават разваляне на времето. 

От няколко дни мисля, мисля и в крайна сметка реших да се боря за това,заради което реших да запиша право!