Съпруги, чиито мъже пътуват 13

• 32 374
  • 724
  •   1
Отговори
# 75

Току що пристигам на работа и искам с вас да си изпия кафето !Друго е човек като има компания .Благодаря на всички за пожеланията ,отново.
Добре дошли на момичетата които съм забравила да приветствам.
Хайде приятен и ползотворен ден.Да я мятам ,че няма кой да ми свърши задачите.

# 76
  • на морето
darito_71, благодаря за кафенцето Grinning добре ми дойде!

trinidat, добре дошла в клуба, мила  bouquet С твоят опит даваш успокоение и кураж на начинаещите чакащи момичета Simple Smile Благодаря!

darito_71, пожелавам ви едно незабравимо романтично посрещане Wink

Danu-Ani, отсътвието ти от форума е разбираемо, мила, щом си имаш вече мъжленце в къщи!!!! Много радостни моменти с любимия, мила!!!

_KIARA_ , desdemona, хайде, почти не остана! В приготовления и вълнения времето до април бързо ще отлети! Браво, КИАРА, добре ще го изненадаш съпруга ! И аз се надявам да сваля поне още 5 кг, но още имам време-очаквам момчето ми чак юни-юли Sad

На всички пожелавам успешен ден!!!
 Hug

# 77
DELTA_DELTA ааааааааааа НЕ! Пепел ти на устата, никакви такива цял живот да пътува, не, не и не! Други планове имаме, дано да се осъществят! Искам си го тук! Няма пък Grinning
kelson с тебе горе долу по едно и също време чакаме, има дооста до тогава.. ама ще мине времето, няма къде да ходи. Усещам се наопследък съм станала по-оптимистична, май сама си давам на себе си кураж Simple Smile Тук, сред вас, ми е едно спокойно и хубаво  Hug
Слънчев ден на всички, и ползотворна и спорна работа на трудещите се!
ПП Днес моя мъж прави 2 месеца откакто замина... хайде все така още два по два бързо отлетете и любовта си ми върнете хихихи Wink

# 78
  • Varna
ХаДи по едни кюфтаци за обяд да метна аз, малко да удавя мъката на отскоро чакащите мацуранки Joy
Хайде и по едно червено вино да ви вдигне духа
И хич не ми се оправдавайте, че мъжовете ви са тука и за това липсвате. Моя като е тука никога не съм ви изоставяла!!!
flover Hug Аз ти казах, АКО твоя продължи да плава. Peace
ТРИНИДАД Hug
Ти къде се бе загубила?
ДАРУШКОВА Hug
Благодаря за кафето, ще си пийна след като се наобядвам Wink
ЛЕНОЧКЕЕЕЕЕ Hug
Ти пак сЪ скъта бе жИнааааа #Crazy

# 79
kelson ,да ти се връща !Ей сега ще минат два месеца .Аз съм голяма романтичка наиситна.Да ти кажа чуваме се по няколко пъти на ден и като го чувам и той вече няма търпение да се прибере.Даже днес сутринта получих съобщение в 6,30 при нас 4,00 при тях.Явно не може и да спи като хората.Вчера си пуснах отпуск за утре, но няма да го ползвам защото ще се забавят с още  1 ден.Живот и здраве събота вечерта или неделя сутринта трябва да си е в къщи. Hugи аз нямам търпение.
Делти ,то наистина душко кафето го сервирах малко по обяд ама пусто с моя бебешок у нас много трудно се обличам сутрин и закъснях.Днес беше изкарал от гардероба всичките ми дънки и беше легнал отгоре им, за да не ходя на работа.И то му се стегна душата в къщи ,ама другата седмица вече сме на първа разходка.
Киарче,Дезди ,ох да ви кажа и аз се метнах на диета от 01.02 съм отново с Пиер Дюкан/като го няма моя моряк го замествам с френския ми приятел/.Но тоя път много трудно .Свалила съм около 3 кг.за 15 дни .Явно организма ми свиква вече с тия лишения и се презапасява.Абе луда работа .И хем никой не ме кара ама пуста суетност ,а и килцата тежат.Навремето като бях с големите килограми /цели 127 кг./ някой като ми кажеше, че е качил 2,3 кг.си виках "тия пък какво се лигавят"?Да ама 2,3 кг. на 120кг. са нищо, а на 60кг.са много наистина.Тя мойта" цял живот гладна и дебела!"
 flower84 ,това за метода по който трябва да родиш да не те притеснява.В крайна сметка доктора има последната дума.Аз преди 17 години когато родих моя син,доктора  ме посъветваха да родя със операция ,отказах и голяма беля си докарах на главата. Ама такава съм "корава тиква "понякога.Така че споко всичко ще се подреди Hug.Господ си знае работата.

# 80
Привет  Hug Hug Hug
darito_71, преди време и аз се мъчих с Дюкан, но освен че се лиших от любимите ми плодове, резултатът беше не много добър/за 3 месеца-6 кг,които след това си върнах двойно/ и от тогава не пазя диети! Peace
flower84, не се притеснявай! Hug Моята най-добра приятелка имаше много големи диоптри и очният и беше казал, че в никаквъв случай не трябва да ражда естествено. Да,ама не; и двете и деца си ги роди бързо и по естествен път!   Peace
По отношение на комуникациите, аз в началото опищях форума как ще се свързвам с моя моряк и т.н., сега мога да кажа, че имах голям късмет да плават около европа и се чуваме по тел. почти всеки ден, а и има дни когато си пишем и се виждаме по скайпа/така бяхме на Коледа, Бъдни вечер, Нова год, така че не бях съвсем сама Crazy/!

# 81
Здравейте милички Simple Smile) днес не съм ви видяла  ими е едно терсене ама много работа имаме и чаааааааааак сега влязох, но първо да ви видя а после при първа възможност и ще ви дочета  Embarassed
Дари и аз, преди около година пазих тази диета на дюкан но при мен незнам защо, загубените кг се възстановиха и то доста бързо след прекъсването и, а беше лято и като вземеш напредвид, че ядех плодове предимно пак избягвах сладко и тестено  Shocked, но кг де върнаха мога да кажа мълниеносно #Crazy
Така, че сега  и по-точно засега съм на старата си диета, ограничения малки /позволявам си от време на време малко шоколад, сладки, но като преди да лапам - не, просто по-малко, колкото да ми мине мерака и да не ми стане нещо пък Shocked /но пък храната като количество съм намалила, свинско почти не ям, предимно риба и пилешко /но аз и предпочитам по принцип пилешкото пред прасчо  Crazy/ и много важно НЕ ВЕЧЕРЯМ! Ако вече много заритам за ядене - вечер то само малко ядки, печени /бадем или кашу, но само няколко/ и няколко фурми или стафиди /те ми действат добре на стомаха за перисталтиката  Peace/ и това е, ами за два месеца съм свалила общо 5 кг, и съм ги задържала, ееее не е много но е и нещо ..надявам се, още два месеца и  още толкова да смъкна ... дано ...
А иначе, на мен много ми липсва моето момченце и аз като flower84 не искам повече /освен този рейс де/ да плава, искам си го тук до мен, каквото и да става аз, затова ще настоявам, не свикнах и не мога да свикна с отсъствието му и продължавам вечер да РЕВА като магарица Embarassed ама пусто ... мъка ми е  ...
ох много се отплеснах и пак работата ме подпря .. ами хубав завършек на деня милички и специални поздрави на кака Делта, ей, пак я изпуснах тука  Flutter

# 82
  • на морето
flower84, миличка ще се поддържаме, няма как. Радвам се, че вече гледаш на нещата по-оптимистично, а така и трябва заради бебока, който расте в теб Simple Smile Май никой не те е питал какво очаквате-момче или момиче, или е още раничко да се каже. Бъди спокойна и за раждането, вярвам че докторите ще намерят най-добрият метод както за теб, така и за бебо.

darito_71, благодаря ти! Май се събрахме много романтички! А то накрая вече като наближи момента на завръщането, никой няма търпение.....направо откачаш!!!!!Супер вълнуващо е!! Laughing
Стига си работила, време е за приготовления Laughing Весело посрещане!!!!!

DELTA_DELTA, много вкусни кюфтаци, и чудесно винце, ама хайде следващият път да помислиш и за малцинството постещи тук Rolling Eyes

desdemona, недей така, миличка, предполагам че всяка от нас си поплаква вечер-това са най-трудните моменти, когато вечер останеш сам, а съкровището ти е далеч....но понякога така се получава. Аз не бих попречила на мъжа ми в реализацията, надявам се, естествено, да не ни мине целият живот така, т.е най-вече неговият далеч от близките, но пък има много семейства, които продължават така. И аз съм отраснала в такова. Баща ми още пътува. Най-трудното беше за сватбата ни, която трябваше така да я направим, че и тримата - мъжът ми, баща ми и свекър ми да са на бряг. Нещата се получиха, е, имаше малко екстремни ситуации-бащите ни се прибраха точно ден и половина преди сватбата, но без напрежение нямаше да се получат нещата Simple Smile

А диетите не мога и не мога да ги спазвам. С мъжът ми бяхме решили да спазваме режима на Дюкан. Успяхме точно нямаше и един ден-вечерта към 20 часа и двамата гладни единодушно сложихме КРАЙ и наслагахме по масата всякакви вкусотии. Затова още се очудвам на себе си как четвърти ден удържам поста. Не ми е до месата, колкото ми липсват млечните продукти. Като кажа на мъжът ми пак на какво съм се подложила, пак ще сметне, че малко съм превъртяла. Ама то нормално-като го няма. Така и отказах цигарите в период, в който тъкмо беше заминал, че питаше майка си дали е вярно, а после се чудише да не би да съм забременяла, а да не му казвам. За съжаление нямаше бременност Sad Просто си калявам волята

Хайде мацки сладки и момче, разбира се, хубав следобед на всички!!!!!! Hug

# 83

Вместо извинение,че днес пак не съм наминавала да ви видя,поднасям една постна вечеря .
У нас тази вечер ще сме на постно-гъби с ориз.Ястията с гъби са едно от малкото постни,които мъжът ми обича.
Днес много сте писали,едва успях да ви прочета.Радвам се,когато има хубави  новини. smile3501

# 84
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮ ТайфЪтЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ Hug
ДЕЗДИИИИ Hug
ВремИтУ хубавУ вече, кажи кога да дойда и да ти покажа напраУ за картинкитИИИИИ. Това сЮФсем сериознУУУУУУ. Ни мЪ гледай, че така пиша кЪт изсхуменЪЪЪЪ Joy Дума съм ти дала и си я спазвам, да знаЙш!!!
За постите, аз писах, че съм ги спазвала както трябва. Това трябва да се почуства, че го искаш, не е само манджарето. Душата си трябва да пречистиш не само тялото. И ощИ нЯщУ ама не сЪ хилетИИИ. Тези дето уж постят а мъжовете им сЪ връщат Ич да не си помислят за пости, щото и лИбоФФФ не трябва да правят. Така, че постите послЯ кЪт заминат мъжоветИ. Не се майтапя въобще.  
Правила съм постите както са по канон и за това се иска много голяма воля. Два пъти през живота съм си ги правила. Дала си бях обет. Ама сИга съща калпазанка.  Като ви служам как спазвате диети и се засрамвам. Embarassed
МАМА Р-
като гледам каква салата си метнала постна, знаЙш ли как върви със една Йени РакЪ Joy Направо става фантазияяяяяяя  smile3508

ДАРЕВААААА
ХаДиии Душатаааа идИ сИИИИИИИИ,   твойтУ лИбИИИИИ, радвам сЪ многУ за тебеее, многУУУУУУУУУУУУ, нИ УстанЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ newsm44

# 85
Делти,то тая салата ние си я хапнахме с по една ракийка,а после беше постното.Ама то по изключение.У нас пости няма.Аз лично никога не съм постила,защото както казваш ти,то не е само до манджите. Не че не съм вярваща,но  смятам ,че постите в пълния им смисъл,са много крайни и не са по силите на всеки.Но да сме живи и здрави-ние и нашите момчета.
Хайде,лека и спокойна нощ!Тази вечер мисля да си легна навреме,че сутринта в 6ч.,като ми звънне телефона за събуждане,ми и две да го запратя нанякъде.

# 86
  • Varna
Браво Мама Р smile3501
ХУбУ сте направили бе Душа със ракийката Wink А това със часовника, аз го слагах под възглавницата, че да не ме стряска толкова много като звъни Joy

# 87
  • на морето
Добър ден на всички!

Вече е време за обяд, но и аз като Desdemona не съм се усъвършенствала в поставянето на картинки Embarassed Обещавам скоро да се науча. Делта, малко съм далечко от Варна, за да дойда на обучение при теб Laughing
А за пълният пост-аз и затова сега го правя, щото мъжът ми го няма, иначе като е тук постът е МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА. Наясно съм, че освен така наречен физически, постът трябва да е и духовен и т.н.

Хайде, всеки да хапва и прави това, което му е на душа, разбира се, в прилични граници!

Хубав слънчев ден на всички!

И вадете банските, че утре се очаква да е лятно време 20 градуса!!!!! Simple Smile

# 88

Хайде на обяд!Хапнете кебапчета! Да ви е сладко.
Кой кавото иска да си хапва.Важното е да е с мярка.Като гледам тук има много момичета на диета.Да не прекаляват,че като се върнат момчетата да не намерят чирози,да няма какво да пипнат.
Приятен следобед.Както е пекнало,сякаш е пролет.

# 89
  • на морето
mamaR,много вкусни кебапченца си приготвила, но ще се задоволя само с мириса им......
Чироз е трудно да стана-имам доста мазнинки Laughing
Но това време така предразполага за разходки и по-здравословен начин на живот. Ох, изобщо не ми се стои в този офис-искам на разходки навън.........Добрата новина е, че е петък.
На всички трудещи се пожелавам хубав и спокоен уикенд!
На посрещащите - незабравими моменти с любимия!
На самотните-да се чуят с половинката!

А на всички Ви, много  Hug, добро настроение, посрещайте с усмивка трудностите Simple Smile и си направете животът по-прекрасен!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт