Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 871
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Едно въпросче към момичетата от Пловдив   bouquet
Някой да има инфо за Строителен Хипермаркет РИЛА 1?

Не си губи времето и нервите с тях Peace

# 31
Да се запиша и аз..че май пропуснах една,две теми......ама още търся.... ooooh!

Едно въпросче към момичетата от Пловдив   bouquet
Някой да има инфо за Строителен Хипермаркет РИЛА 1?

И аз да кажа/като следяща отдавна обявите по Пловдивско/,че пускат от много време обяви,не се обаждат.....а и не съм убедена ,че изобщо си струва.
Аз,да си кажа,че напоследък поне взеха да ме канят на интервюта,.................НО,честно,вече губя всякаква надежда.....вярно криза е,работа няма...ама 300 лв са си подигравка,както и да ги погледнеш/и то не говорим за работа с перспектива за развитие,да преглътнеш,че в началото ще блъскаш само за "слава"/

# 32
Duhi, аз ходих  по-миналата седмица на интервю от същата агенция(намира се на Румянцев,нали?), но се изложих на интервюто  Embarassed

Joy баш там  Joy Ето кой следи обявите редовно  Mr. Green
Я дай "жокер" какво искат Simple Smile
Макар че пак казвам - никак не ми е на сърце нито работата, нито местоположението..

Любе  Hug

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 07:01 от duhi_puhi

# 33
добро утро,
Все още съм без работа.... и сън не ме хваща...
някой от Варна намерил ли си е вече?

# 34
Добро утро   bouquet  Blush
Duhi, и аз като теб през 5 мин.рефрешвам  Crazy
Те от 2-3 седмици пускат тази обява и още една за Служителка с английски и руски, но аз кандидатствах за другата, защото завърших Английска филология. Незнам дали знаеш къде точно се намира, но аз ще ти кажа за всеки случай, защото няма никакви табели  Laughing Аз нямах много намерение да ходя, отидох само защото е близо до нас и ако евентуално започна там няма да давам за пътни. Незнам от къде ще идваш, но за да стигнеш до там минаваш покрай един рок-бар"Трабанта"  след ж.п. линиите и след 100 м., в първата пресечка вдясно има една триетажна къща. Няма никавки табели,даже и на самата врата. Та представлява едно голямо помешение, работят около 15 момичета. Едно от тях ми даде текст за превод,бяха около 20 реда,за някакъв бизнес-план,за 20 мин. След това едно друго момиче дойде да види превода, даде ми 1 изречение, за да види скоростта ми на писане и...до тук добре  Party След това искаше да поговорим на английски  Whistling Язък,че съм учила английски  Embarassed Но всичко дойде от там, че се спекох и аз незнам защо  Crazy Много се бях притеснила и буквално си глътнах граматиката  ooooh! Искаше да й се представя, да й кажа защо искам да кандидатствам там,какво друго съм работела и т.н. Влезна в една стаичка и след малко дойде и ми благодари, че съм отишла  Mr. Green
Дано да имаш успех,а пък ако не тъкмо няма да те  е яд,щом работата не ти е присърце,а и мястото не ти е удобно   Mr. Green

# 35
  • Пловдив
И аз запис в новата тема.При мен има някаква светлина в тунела.Бившия ми работодател ме е препоръчал на един свой колега(италианец).За сега ме викат на панаира да превеждам пък ако се харесаме ще преговаряме за заплата.Честно да ви кажа съм доста притеснена.Чакам и от още едно място.

Искам да ви питам нещо каква работа бихте избрали-по трудна интензивна с възможност за пътуване в чужбина(аз изпитвам страх че няма да мога да обръщам достатъчно внимание на детенце) или работа в голяма фирма но еднообразна без кой знае каква възможност за развитие?

# 36
Megi, определено избирам с пътуването!
И точно такъв е тоз проект, който толкова го чакам  Praynig .. Не е за мен по цял ден на стол за бюро  ooooh!

Sweetheart, благодаря Simple Smile Аз живея до Ленинград.. Предполагам с 16 ще успея да стигна някъде в района Simple Smile
... уф много ги мразя тия въпроси защо искате да работите тук.. Laughing

# 37
Добро утро,момичета Grinning
И на мен ми се пътува,многооооо!
Те не ми се обаждат,нито за продавачка,ни за нищо,че за пътуване ли ще ме вземат? Mr. Green
Реших да си направя нова снимка,по-делова.
Днес почивам,няма да се занимавам с обяви! Crossing Arms

# 38
И на мен много ми се пътува, но не се обаждат даже за продавачка  Rolling Eyes

# 39
  • Пловдив
Аз говоря все още принципно.Нищо не е сигурно(може и на двете места нищо да не стане)-явно от тази криза съм станала много несигурна.Изпитвам колебания във възможностите си,може и да е от дългото стоене вкъщи...

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 09:47 от _MEGI_

# 40
  • София
Записвам се в новата темичка.Ще кажа в пон. какво се е случила.Уж съм удобрена,пък ...ще видиме на сбирката с колектива!

# 41
  • морето и сините вълни :)
Айде и аз тук.
И аз съм записана на ТБ.Питах за курсове някакви,поне да не седя ей така вкъщи.
Казаха че имало,но много кандидати били питали и имало много желаещи и щяла съм да изчакам за другия месец Rolling Eyes Rolling Eyes
Аз за език искам,за компютри не ми трябва,макар че ако има  обучение на  някой  по сложни програми,бих се навила за допълнително образоване към тях
За сега нямам повикване за интервю Rolling Eyes Rolling Eyes

# 42
  • София по рождение
хоп, пак в темата, за съжаление

# 43
  • някъде
Имате ли представа какви са заплатите в Пикадили на ръководните длъжности /управител,заместник управител/?

# 44
Днес почивам,няма да се занимавам с обяви! Crossing Arms
Днес в джобса обявата е само една за София. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт