Помощ в търсенето на работа - 4

• 50 826
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Търся от 13 януари,пуснала съм 126 СиВита..........
дано упоритостта ти даде резултат  smile3501
Дано  Tired че почвам да се отчайвам вече.

# 61
# 62
 Hug гуш на всичкииииии..

Уф.. аз много се обърках вече..
Вчера бях на една сеща.. която се превърна леко и в интервю за работа  Crazy .. и .. утре след обед ме вика в офиса..  Но имам голяма дилема...
Да си чакам ли проекта (винаския) или не.. Работата е асистент продажби в представителство на австрийска фирма, в хрантелния банш.. Ще съм пряко подчинена на управителя.. Ще ме пращат на обучение в чужбина.. Заплатата е хм .. на половна поне, от това, което бих взимала по проекта.. ама не го знам кога .. че вече и дали ще стане.. Но ако почна тук в таз фирма - няма да мога да си тъгна след 2-3 месеца (когато се очаква да старира реално проекта) .. т.е. ако почна едната работа се отказвам от другата.. А човекът каза, че няма да си игаем на пробни периоди (макар че си направих устата за такъв) - ако работим - работим..
Много се обърках Sad Дайте едно рамо с идеи  Rolling Eyes

# 63
duhi-puhi, доколко е сигурно, че ще стартира този проект? Всъщност за проект по евро-програмите ли се касае?

# 64
Да, по евро-прогамите..
По-точно земеделските..
По-точно вина..
Със съдествието на Пловдивската винарска камара (шефа им го познавам по друг повод)..
Американец е ръководител на проекта..
Заплатата ще е 1800+ .. +бонуси..
Пътувания много страната и в далечния изток..
5 милиона евро имат за усвояват за 3г. ..

# 65
  • Sofia
ами незная, много е гадно така и не зная какво да те посъветвам. има ли вариант да напуснеш тази фирма след няколко месеца? хубаво си прочети евентуалния договор дали се плащат неустойки ако напуснеш или дали плащаш обучението.

# 66
  • Sofia
Търся от 13 януари,пуснала съм 126 СиВита..........
дано упоритостта ти даде резултат  smile3501
Дано  Tired че почвам да се отчайвам вече.

за каква работа кандидатстваш Естел?

# 67
Значи, виж сега, ако проектното предложение е било одобрено и бенефициентът вече е подписал договор, то проектът трябва да стартира. Ако не е подписал - има шанс да се откаже от подписване (случват се и такива работи). От друга страна, обикновено проектът стартира неминуемо след подписването, което значи, че може би още не са подписали. Ти сигурна ли си, че проектното предложение е било одобрено за финансиране?

Оф-топик: 5 милиона евро?! Това по коя мярка е, имаш ли идея (предполагам, че под "земеделските" имаш предвид "Развитие на селските райони" или греша?)

# 68
duhi_puhi,четох,че доходът в момента е 0,за съжаление. Tired
Ако не си сигурна в започването на програмата,по-добре да започнеш работа.  bouquet

# 69
Не... не го плащам аз обучението..
Кофтито е, че човекът ми казва: Искам да работим сериозно, ако нямаш такива намерения ми кажи.
Аз какво да му кажа  Rolling Eyes И ще е много гадно след 3м. да кажа айде чао..  Rolling Eyes
Уф... винаги ми е било смотано заради тия пробни периоди.. как сега ми се иска да имам такъв  Praynig
Другото кофти е, че не е от обява.. а познат на мой близък.. Бяхме на среща по друг повод и споделих така и така.. и той включи по темата, че търси такъв и такъв човек (от петъка) .. Егати късмета  Crazy
Стартова заплата 500 лв, максимум 900-1000 .. 5 дневна работна седмица.. Офиса е на 15мин. пеша до нас..
Не го притеснява, че имам дете  Laughing (то и другия по проекта не го )  Crazy

Кафенце, може и 5мил лв да е... ще излъжа  Embarassed .. Трябваше да е одобрен още ноември.. но спряха проектите .. и очават този месец до края развръзката + до 3м. за реално финансиране, сключване на договори и т.н. .. Т.е. реално евентуано към месец май..
Винаги може да не стане, да.. има някакъв ниожен %.. макар че лобитата са им много силни и са пуснали всякакви връзки .. и други мерки.. Не е развитие на селските райони.. не съм сигурна какво е - ще се занимаваме с промоция, изложения, връзки с чуждестранни купувачи..

# 70

Кафенце, може и 5мил лв да е... ще излъжа  Embarassed .. Трябваше да е одобрен още ноември.. но спряха проектите .. и очават този месец до края развръзката + до 3м. за реално финансиране, сключване на договори и т.н. .. Т.е. реално евентуано към месец май..

Винаги може да не стане, да.. има някакъв ниожен %.. макар че лобитата са им много силни и са пуснали всякакви връзки .. и други мерки.. Не е развитие на селските райони.. не съм сигурна какво е - ще се занимаваме с промоция, изложения, връзки с чуждестранни купувачи..

Ясно. Имай предвид, че тези срокове са много условни, може още да се проточат нещата, отвъд месец май. Особено ако се чака авансово плащане (ако проектът е допустим за такова). А "трябваше да бъде одобрен" очевидно означава, че вие се надявате да бъде одобрен или имате информация, че ще бъде одобрен. Всеки, който кандидатства си мисли, че проектът му трябва да бъде одобрен (то нали затова кандидатства), ама понякога оценителите са на различно мнение. Не знам кои са лобитата на вашия бенефициент, но аз бих си имала едно наум за това - след последните скандали относно фондовете, мерките са доста затегнати.

Също, щом договорът не е сключен, аз те съветвам да проучиш доколкото е възможно дали на бенефициентът няма да му хрумне да се откаже от подписване междувременно.

Изобщо, много са условностите...

# 71
На мен ми е ясно с проектите драмата, от 10 години и майка ми с занимава такива, в сферата на образованито.. и ги виждам от началото до края.. с всичките им плюсове и минуси..
Склонна съм да приема утре.. а пък да се моля проектът да се забави поне година  Mr. Green Joy

# 72
  • В голямото море...Живот
Духи а защо не бъдеш напълно откровена с познатия на твоя близък  newsm78
Аз останах с впечатление,че проекта е лично ваш  Thinking Много условности и ако има по него - поне така звучи.

# 73
  • В голямото море...Живот
На мен ми е ясно с проектите драмата, от 10 години и майка ми с занимава такива, в сферата на образованито.. и ги виждам от началото до края.. с всичките им плюсове и минуси..
Склонна съм да приема утре.. а пък да се моля проектът да се забави поне година  Mr. Green Joy

Peace

# 74
Не, не е лично наш проекта.. Де да беше  Laughing - кандидатствах си за него от Джобса.. после се оказа, че майка ми познава ръководителите и т.н. ама бше вече пред свършен факт.. Тя също се опита да разбере нещо повече от тях - ама то и те не знаят  Crazy
Ами ако му кажа, че смятам след 4м. да ме няма - просто няма да ме взме.. той направо ми го каза, но с други думи... А и все пак обучения ала бала.. нали не е особено резонно да изхарчиш една камаа пари по някой, който ще си хване шапката след 3м. ..  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт