"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 790
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 1 230
Момичета, какво се случи с действието, тук само въздишки и малко истинско действие царуват!

И за да не съм съвсем многословна...засега само ароматът ме омайва, обгръщат ме едни ръце, създадени само за горещо кафе с много екстри...което те пленява с дълбокия си вкус и където всяка отделна съставка те призовава за безименни наслади.  Crazy

Кафеварката е последно поколение, но много кафета е направила (изпила  Laughing), и мен ме пие бавно и страстно...докато не си загубя съвсем ума.  Crazy Crazy

Всичко в тази кафеварка крещи-още, още и още!

# 1 231
Pii be,Zilo,ne se nazlandisvai... Rolling Eyes

# 1 232
Малее, Зило, човек като те чете, му се иска да скочи на първата изпречила му се кафеварка Mr. Green

# 1 233
Иииииих как ме е яд че не го виждате значиииии  #Cussing out Селекция от готини мъже (това Жониту, това на Пит Брат му, това Десперадото с лешниковите очи и т.н. и т.д....) на фона на една много любима моя песен, нещо като химн на тая тема бих казала даже "It's raining men"...Ето ви малко заместител - тия са gay as a day in may ама дано тях поне да ви разрешат да видите, поне описват идеята и тематичния замисъл на творбата, тъй да се каже...

# 1 234
  • забравих си мисълта...
Самурайка, благодаря ти! Развесели ме още сутринта, но въпреки всичко ме е яд,  #Cussing out че не успяхме, да видим предишния ти линк.
И четейки написаното от Зило нямаше как, да не се сетя за това тук Wink .

# 1 235
  • в сърцето на един мъж...
Самурайке, достави ми огромно удоволствие Mr. Green
Вени, аз пак не виждам Twisted Evil Е как може, тая Германия да е толкова забранителна Crossing Arms

# 1 236
Аз пък всичко виждам smile3533 smile3534

# 1 237
aбе правят ce на пуритани под прикритие Embarassed

# 1 238
  • забравих си мисълта...
Ех Geia, ама то това си е престъпление вече.  Naughty Как може, да не виждаш!?  Я вземи си смени интернет-доставчика, че взех, да се съмнявам нещо в него  newsm78.

# 1 239
Вени, де да беше от интернет доставчика Crossing Arms

# 1 240
  • забравих си мисълта...
А това виждаш ли го, Geia?
Германците уж все се смеят на австрийците, а се оказва, че сме по-напред с материала Wink, че хукнаха и да работят при нас. Накъдето и да се обърнеш, само немски диалект чува човек.
Ааааа сумати чужденци, ни нападнаха нас тук Wink.
  Joy  Joy  Joy

# 1 241
Ох, да, виждам

# 1 242
Ех Geia, ама то това си е престъпление вече.  Naughty Как може, да не виждаш!?  Я вземи си смени интернет-доставчика, че взех, да се съмнявам нещо в него  newsm78.
Venetta, за  GEMA чувала ли си? Тия колят и бесят за авторски права. А с тубата нещата не са ясни и затова са забранили всички неразрешени от Сони мюзик и още една компания песни. А подобни клипове като ползват от неразрешените песни и гемата удрят ключа.  Crazy Twisted Evil

# 1 243
  • забравих си мисълта...
Venetta, за  GEMA чувала ли си?

Не само за GEMA, достатъчно добре съм информирана, Вечерница. Ho просто следвам шеговития тон на темата. Не мога, да си представя, че някой приема всичко казано тук сериозно.

И нещо петъчно Wink.

# 1 244
  • Italia
Мацки, с едно уеб прокси ще виждате Wink

Тук вали, студ, сняг и си мисля за нещо топличко. Ако си донесе и китарата, няма да откажа да "повися в ръцете му"  Blush

Вени, тези момчета май на Дедо повече ще се зарадват, от колкото на нас  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт