"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 649
  • 1 335
  •   1
Отговори
  • Italia
.... пееШе Мадонна преди години. Laughing
Та понеже днес е петък и в съседната тема някой ре4е,4е е по-добре вместо смърт и погребения да вземем да бистрим някоя по-"жива" теми4ка та ето на, давайте, споделяйте, разказвайте. Twisted Evil

# 1
Та, какво правели по-добре? Mr. Green

# 2
за спагети и пица ли става на въпрос???  Blush

# 3
секс , разбира се  Laughing

макдирокче, завиждам ти  Embarassed Laughing

# 4

Нали имаше такава тема преди и доказах с картинков материал, че ирландците го правят най-добре? Mr. Green

# 5

Нали имаше такава тема преди и доказах с картинков материал, че ирландците го правят най-добре? Mr. Green
ами...нямам нищо против и двете нации. може и в тройка Embarassed Laughing .
ама на мен такива късмети не ми се падат Rolling Eyes

# 6
Аз съм женена за половин ирландец и съм имала и гадже италианец пу пу да ми завиди човек  Blush

# 7
Мсdirock, да не се настройваш за пролетта!   bouquet Joy

# 8
  • Italia

Ела ми на гости,бе,джанъм. Някой път вместо към София вземи да кривнеШ към Милано.НаиШ как добре Ще ти заредя батериите: хубаво манджаре,винце,Шопинг и вси4ките му там салтанати . Mr. Green Twisted Evil Hug

# 9
  • Italia
Аз съм женена за половин ирландец и съм имала и гадже италианец пу пу да ми завиди човек  Blush

Раздуй тогава,да видим къде е истината Wink

# 10
Ще ми се случи случка ако изкажа Mr. Green

# 11

Ела ми на гости,бе,джанъм. Някой път вместо към София вземи да кривнеШ към Милано.НаиШ как добре Ще ти заредя батериите: хубаво манджаре,винце,Шопинг и вси4ките му там салтанати . Mr. Green Twisted Evil Hug
питай мъжа ти няма ли някой хубав приятел  Flutter Flutter Flutter

# 12

Тя Макдирокова ще ти секне дъха, няма да се сетиш за мъже въобще. Laughing Потвърждавам за всичките салтанати дето ги е изброила, само отиди през лятото, на мен студът ми парализира мозъка и всички центрове на желания кристализираха само в едно: да си намеря топло яке. Twisted Evil

# 13

Тя Макдирокова ще ти секне дъха, няма да се сетиш за мъже въобще. Laughing Потвърждавам за всичките салтанати дето ги е изброила, само отиди през лятото, на мен студът ми парализира мозъка и всички центрове на желания кристализираха само в едно: да си намеря топло яке. Twisted Evil
божееее, мен със студ не може никой да ме уплаши  Laughing Laughing Laughing . идвам от милата холандия все пак  Hug

аз нямам против салтанатите, но гарнирани с мъже  Heart Eyes Embarassed Flutter Twisted Evil

макдирокче, само без угоителни процедури. там спа, шопинг, това-онова, супер. само да не са трапези, едвам пазя линия, на възраст съм вече Rolling Eyes

# 14
  • Italia

TЮх,язък,Ще си остана със съмненията. Mr. Green

Нои4ка,нИдей така,4е се из4ервих. Embarassed Ти в тъмното не успя да ме видиШ добре,затуй такива суперлативи сипеШ. Hug

Палмирка,няма да се плаШиШ,бейби,кат съм рекла ВСИ4КИ салтанати на4и си на ол инклузив  Wink Hug Няма да те угоявам, бе, кат искаШ лайт Ще ти предложа диета медитеранеа,нали много я хвалят.  chef bowuu Wink

Зай4е,аз отдавна съм се настроила пролетно ама явно пролетта е минала на други 4естоти/Ширини и неЩо хи4 не Ще и да 4ува да се появи. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт