"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 618
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 45
Харич, на вкус приятел няма, но аз си признавам най-чистосърдечно, че в Дания концентрацията на "моя" тип хубавци на квадратен метър май беше най-висока(визирам местата по които съм била и, естествено, допускам, че някъде има някой град пълен с прекрсни европеиди, който не съм посетила Blush). Но пък не съм спала с датчанин, така че не мога да кажа правят ли хубаво...еспресо Mr. Green.

Във Франкенланд мъжете по улиците трудно хващат окото - веселяци са, но малко бозави на цвят ми идват - нито чисто руси, нито чисто тъмни, но пък доста бира пият(последното не знам дали да го сложа като плюс или минус - до 30 г. май е плюс, после като започнат да наливат шкембета става минус Mr. Green)

# 46
Като сме се заприказвали държа да отбележа - Не подценявайте северняците  Naughty Не съм съгласна, че са студени и дървета, моят опит е съвсем горещ  Crazy И гърците, и италианците са горещи, но при тях има нежелани притурки - много ревниви, бееее  #2gunfire И много кръшкат  #Cussing out Разочарована съм. Залагам на изпитаното - северняците го правят най-добре  Heart Eyes Англичани, датчани, шведи, финландци, норвежци, давайте насам  Joy

# 47
За всички почитателки на "викингите"  Wink Гледайте от 0,45' натам

http://www.youtube.com/watch?v=ab3bbTvoUWQ&feature=related

# 48
  • Italia, Palermo
Ами да, хубави са италианците, ама някои са прекалено нахални като свалячи, доста и то всичките ми се струва, се заглеждат и доста го правят по отвратителен, мазнишки, безсрамен начин. Нямам  многобройни наблюдения относно секса с различни субекти. Поне съм влюбена и щастлива с  мъжа си, задоволява ме Embarassed ... изборът ми. Толкввоа ревниви италийци не съм срещала досега, но българи да, тягостна работа е ревността.  Е, не ми излезе, де се акзва късметът в нашата родина, но нямам толкова лоши спомени от момчетата там. То всичко си е до среда според мен, слава- богу не съм попадала на бай Ганъовци, не че не ги има в изобилие и тук, и в България.
Поне италианците, ако са се влюбили до уши са невероятно романтични и ухажват изкусно, ей затова го правят най-добре. Мъжът ми например все още ме изненадва " изневиделица' и без повод с букети цветя и ми е мноооого галъовен. Навремето бяха едни телефонни изпълнения, серенати по жицата и из мрежата Laughing.
ох, май и аз писах само за "онова' най-добре, може би трябва да се не се съсредоточаваме само на тема "аморе".

# 49
  • в едно миланско село
айдееееееееее

аз докато се мъ4а на пистата какви ги вихрите вие тук ,а  Embarassed Embarassed Embarassed

интересни признания
в техния дух аз опит нямам и не мога да си кажа

моята идея беше по-скоро визуална
пълнят ли ви о4ите мъжете по вашите улици??

аз в това отношение съм леeeко разо4арована
в Дания и южна Швеция имаШе едни такива висооооки, синеоки
тук на север са по-скоро ниски
рядкост са високите мъже
и има бая с тъмни о4и и коси, не така бозави като на юг
не са зле
ама като са мааалко по-високи от мен и какво да му гледам  newsm78

и тук, Шестица от тотото е висок мъж  Confused
и не ги харесвам особено, определено тип ма4о не ме вле4е.
гледам сега младите поколения по_висо4ки и по_интересни ми се струват, ама няма за кога да ги пробвам ве4е  Twisted Evil

# 50
  • Italia, Palermo
Ааа Феям, слезни малко до тук, противно на очакванията ми за само чернички чиче'та с шкембета и ръст пигмейски( не че ги няма в изобилие де Laughing) тук се срещат доста овър-40-годишни и над 1,80- метрови наследници на едновремешните викинги, де са 'блудствали' из СисилитУ.

# 51
прави впе4атление, 4е пове4ето моми4ета са бая дълги
ама мом4етата са скръъъъъъб
ей на син4ето съу4ениците (13)
той и един полушвед-полуевреин са най-дълги, по 170 см
другите са от 160 до 130  #Crazy
ама къси мацки няма

същото и при тези на по 18

нашата фирма е предимно мъжки колектив
ми ... от 60 4овека в тукашния офис, 8 жени, и може би около 5 мъже са над 175см

друго си беше на юг
там бях миньон4е
сега максийон4е

да не говорим, 4е и мадамите си бяха по 185
половинката се 4увстваше леееко нисък, добре 4е косата го спасяваше (стър4и нагоре и дава 5см бонус  Mr. Green)

# 52
 Mma Ramotswe хитрец е твоя мъж, а? Като написахте за ръста, не познавам високи гърци и италианци - все са ми едни нисички, а аз нали се водя висока (178см без токчета) и не мога така   Embarassed Фата това се казва здравеняк, че и танцувален  Mr. Green Mr. Green

# 53
  • в едно миланско село
Ааа Феям, слезни малко до тук, противно на очакванията ми за само чернички чиче'та с шкембета и ръст пигмейски( не че ги няма в изобилие де Laughing) тук се срещат доста овър-40-годишни и над 1,80- метрови наследници на едновремешните викинги, де са 'блудствали' из СисилитУ.

Миликс, нЕма за кога ве4е, мила, ама Ще доведа Щерките някой ден на лов   Laughing
или, всъЩност не, навивам ги да се изнасят оттук, та може би другадето да си търсят, 4е средно_статисти4ески италианец не го пожелавам и на враговете си  Rolling Eyes

# 54

Миликс, нЕма за кога ве4е, мила, ама Ще доведа Щерките някой ден на лов   Laughing
или, всъЩност не, навивам ги да се изнасят оттук, та може би другадето да си търсят, 4е средно_статисти4ески италианец не го пожелавам и на враговете си  Rolling Eyes

Това ми хареса мнооого  Laughing и е напълно в дух със заглавието на темата  Wink

# 55
  • София - Рим и обратно
По-добри са, по-добри са, а и по повече го правят Mr. Green

Браво бе, мацки, то не стига, че мине не мине време и ни обявяват за родо остъпнички,
пък с тази тема иди доказвай после, че не сме всичките леки жени из чужбината  Crazy

Виж ся, кат ти кажат, че сестра ти е курва, върви доказвай, че нямаш сестра.  Joy
Та като ни е излезло име, поне да го оправдаем  Whistling

Моят мъж ми е забранил да изговарям някои цинизми на италиански, че с моя акцент звучали хептен мръснишки  Mr. Green hahaha

# 56
А моя мъж,когато реших да ходя на курс за произношението каза,че за нищо на света не иска да звуча като холандка,иначе ще избяга. Joy
Акцентите винаги са секси:)Няма значение на кой език.

И аз съм с впечатление,че по-голямата част от южните мъже са доста нисички,че и доста набитички.
Впечатленията ми от "италиано медио" са смесени-цяла нощ танци-манци,когато има публика е душата а компанията,умее да се забавлява.Като остане насаме с мадама е по-различно. Confused

От моя "международен опит"- много митове за горещата кръв и за студените северняци.
Като уточня,че тези,дето съм се събирала не са били простаци от пазара в нито една държава, а все интелигентни и добре изглеждащи мъже,останах много разочарована от двама гръка/поотделно не заедно Wink/,впечатлена от двама финландци/и те поотделно Laughing/,много заинтригувана от един португалец,един албанец,руснак,казак,татарин и ескимос.
Най-красивите моменти като жена съм имала /преди 18 години/ с един китаец,който ми разби стереотипа за всички простотии,които бях чувала за китайците.Между другото,той беше почти 2 метра и доста европейци биха могли само да мечтаят за такава физика,както и за толкова дълбока душа.
Имах един кратък роман с французин,но освен в погледа му,друга страст не открих.
От българите съм в повечето случай оставала много разочарована, и да си призная,много ме е яд на младите момчета,дето се наливат като на състезание,не си дават сметка колко им вреди тютюна и висенето пред компютъра.Язък!

А последното ми приключение,моят любим холандец....не го давам за нищо на света.За да попадна на него трябваше да целуна цяло блато жаби,та да разбера какво е да се целуваш с принц. Embarassed

П.С.Тези,дето съм ги пропуснала просто е нямало с какво да ги запомня.

# 57
  • в едно миланско село
А моя мъж,когато реших да ходя на курс за произношението каза,че за нищо на света не иска да звуча като холандка,иначе ще избяга. Joy
Акцентите винаги са секси:)Няма значение на кой език.

И аз съм с впечатление,че по-голямата част от южните мъже са доста нисички,че и доста набитички.
Впечатленията ми от "италиано медио" са смесени-цяла нощ танци-манци,когато има публика е душата а компанията,умее да се забавлява.Като остане насаме с мадама е по-различно. Confused

От моя "международен опит"- много митове за горещата кръв и за студените северняци.
Като уточня,че тези,дето съм се събирала не са били простаци от пазара в нито една държава, а все интелигентни и добре изглеждащи мъже,останах много разочарована от двама гръка/поотделно не заедно Wink/,впечатлена от двама финландци/и те поотделно Laughing/,много заинтригувана от един португалец,един албанец,руснак,казак,татарин и ескимос.
Най-красивите моменти като жена съм имала /преди 18 години/ с един китаец,който ми разби стереотипа за всички простотии,които бях чувала за китайците.Между другото,той беше почти 2 метра и доста европейци биха могли само да мечтаят за такава физика,както и за толкова дълбока душа.
Имах един кратък роман с французин,но освен в погледа му,друга страст не открих.
От българите съм в повечето случай оставала много разочарована, и да си призная,много ме е яд на младите момчета,дето се наливат като на състезание,не си дават сметка колко им вреди тютюна и висенето пред компютъра.Язък!

А последното ми приключение,моят любим холандец....не го давам за нищо на света.За да попадна на него трябваше да целуна цяло блато жаби,та да разбера какво е да се целуваш с принц. Embarassed

П.С.Тези,дето съм ги пропуснала просто е нямало с какво да ги запомня.

сега отивам да се гръмна дет' съм се омъжила толкова рано  Cry

# 58
А....

От моя "международен опит"- ...
направо ти завидях  Blush .

... 4е средно_статисти4ески италианец не го пожелавам и на враговете си Rolling Eyes

а това защо?

# 59
  • Italia
Ииииихааааа,как сладко върви лафа тук ( отивам да про4ета назад квото съм изпуснала )  Blush

За хрониката,моето скромно портфолио се състои от бг,хърватин и италианец.
Ще си призная без бой,4е най-голяма тръпка ми е бил хърватина. Rolling Eyes
Няма как да изтипосам бивШето ми гадже тук (4е ве4е е и женен ) Twisted Evil .....

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:56 от mcdirock

Общи условия

Активация на акаунт