"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 620
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 15
  • ENGLAND
И аз искам в Италия, хем по-топло, пък и горещи италианци, купон голям newsm20. Нашите англичани хич ги няма, добре че моя малко го побългарих. Laughing

# 16
  • Italia
Е,на мен би ми било интересно да разбера как се представят и другите нации. Sunglasses
 После Ще ви кажа и за италианците   Twisted Evil

# 17
Е,на мен би ми било интересно да разбера как се представят и другите нации. Sunglasses
ами ето ти мнение за холандия - зле  Laughing .
пфуй, дано някой ме опровергае  Laughing Laughing Laughing

# 18
Браво бе, мацки, то не стига, че мине не мине време и ни обявяват за родо остъпнички,
пък с тази тема иди доказвай после, че не сме всичките леки жени из чужбината  Crazy

Шотладнците намирах за много грозни и глупави.
Англичаните ми допадат. Много мой тип са.
Черните са супер нагли.

Навремето Лиска беше пуснала една тема
На какъв език пъшкате, ама никой не си каза..
Та и сега никой няма да влезе в детайли, мисля..

# 19

С кое, бе джанъм, аз пак не разбрах.  Embarassed С кафето и сладоледа италианците са ненадминати. За останалото, нямам база за сравнение.

# 20
Браво бе, мацки, то не стига, че мине не мине време и ни обявяват за родо остъпнички,
пък с тази тема иди доказвай после, че не сме всичките леки жени из чужбината  Crazy

Виж ся, кат ти кажат, че сестра ти е курва, върви доказвай, че нямаш сестра.  Joy
Та като ни е излезло име, поне да го оправдаем  Whistling
Аз нямам мнение с какво са по-добри италианците от другите и дали в секса ги бива, както в правенето на тирамису и еспресо, но ми се ще някой ден да опитам с някой млад, жегав талянец (добре, че татко Мумин не чете български  Wink)

# 21
TЮх,язък,Ще си остана със съмненията. Mr. Green
Недей се тормози ще ти прошепна на ухо избора ми беше между Италия и Англия виж кое съм избрала..... Blush чак се засрамих
Мама Муминка и аз на това се радвам че и моя не чете български   bouquet

# 22
.... тирамису ....еспресо...млад, жегав талянец....

това е усмъртителна комбинация  Crazy
милост имайте  Twisted Evil , все пак петък вечер е  Laughing

# 23
.... тирамису ....еспресо...млад, жегав талянец....

това е усмъртителна комбинация  Crazy
милост имайте  Twisted Evil , все пак петък вечер е  Laughing

Никва милост, точно щото е петък вечер.  Joy

# 24
....
Никва милост, точно щото е петък вечер.  Joy
макдирокова да ни урежда с по един талянец и да отплуваме, пък петък, пондрелник...няма значение... Laughing
и романтично се настроих даже: http://www.youtube.com/watch?v=5dHon8lCnYI

# 25
  • E-CLM & CH-VD

Te леките жени не са в нета по това време... а на работа  Mr. Green
Да не изскочи сега някоя мама полицайка нощна смяна  tooth box

По темата... не ми е попадал италианец в лапите, нямам мнение  Rolling Eyes

# 26
Ей, най-сетне една темичка и за мен  bowuu

Мога само да потвърдя, а резултатът се вижда и в подписа ми  Grinning
Факт е, че се ожених за първия италианец, който срещнах  Blush Казах си поне ще разказвам на внуците, че съм се целувала с италианец, а то каква стана  Embarassed

Иначе какво друго правят по-добре - кафе, пица, паста, скандали  Joy

# 27
Я, таз тема Макдирокова само за мен я е пуснала. Hug

90% от всички мъже, с които съм се целувала и танцувала са били чужденци,мога да разказвам много и предимно хубави истории...ама малко по-късно,че сега настройвам мъжа ми любовно и съм му сипала в кафето тайно малко амарето. Heart Eyes

Айде,до после. Sunglasses

# 28
МръсТница  Mr. Green

Чакаме подробности за ергенския живот Whistling

# 29
Да ме прощавате, но италианците може и да го правят добре, ама все зад гърба им кръжи сянката на маминка и ...миле грациа за такова добре Whistling.

Истината е във франсетата. Особено от южната част. Какви мулати имат там. И какво вино. И едни розови тухлени къщи. Ой-ла-ла!

За немците мога само да кажа, че чакат все някой да ги натисне в ъгъла. И повечето, с които съм разговаряла споделят, че разните черни корсети и кожени панталони ги правят geil. Т.е. доминантните жени рядко ще останат сами в събота вечер, ако развъртят бича из някоя Kneipe(кръчма).

Общи условия

Активация на акаунт