"Италианците го правят по-добре" ...

• 60 627
  • 1 335
  •   1
Отговори
# 30
С италиянец не съм била, ама най-мръсните любовници, които съм имала са били германци. Французите - слаба ракия. По-зле и от слаба ракия. Много червено вино ще ми трябва да изпия, че да се получи нещо средно.
Фантазия ми е англичанинът. Един студен отвън, ама горещ отвътре, хихи. Ирландец и той не би бил зле, само този ужасен акцент да го нямаше.
Признавам, че всъщност хич не си падам по южни мъже, колкото по-северен тип, толкова по-добре ( това важи за външен вид И манталитет ).

Хайде, Картинка вчера си каза, сексът е едно от най-важните неща, сега чакаме отчет за различните националности  Grinning

# 31
..Фантазия ми е англичанинът. Един студен отвън, ама горещ отвътре, хихи.

Ауу, бутна ме по слабо място..
Шефко е класическо алангле, много Джеръми Айрънс стил...
Уж пълно дърво, а зад очите му един огън  Crazy

Танцуваме в странен флирт, ама шеф ми е, да му се не види..забранена зона..

# 32
  • в едно миланско село
lipsata na mevdunaroden opit me spira da se izkaja po temata  Rolling Eyes
ot skromniat dvuposo4en takav, smeia da tvardia : spored zavisi, kakto vsi4ko ostanalo.
no (v tova imam opit  Embarassed), italianzite kato svalia4i ne mi haresvat... predpo4itam bg takivata.

pp. edin lek i dale4en flirt s germanez (ta i maloleten takav  Shocked Embarassed) mi e ostavil vaprosiltelni baia oba4e  Thinking

# 33
Фантазия ми е англичанинът. Един студен отвън, ама горещ отвътре, хихи. Ирландец и той не би бил зле, само този ужасен акцент да го нямаше.
О боже аз обожавам ирланския акцент все карам моичкия да ми говори така  Crazy

# 34
  • Torino,IT
От моя международен опит мога да се изкажа освен разбира се в полза на италианците на гърците, за мен са по- добрия южен вариант, също толкова страстни, ревниви, но по- близко до родината Peace
Франсетата са ми били винаги питанка, все още неотворена....ама щом казвате че се слаба ракия, да не се точа Wink

# 35
Линдита, чакай сега, то всичко е индивидуално. А и темата е така или иначе на майтап. Аз не си падам по френския манталитет и начина им на любов ( да се изразя по френски ). На мен ми харесват резервирани, леко надменни, но пък джентълмени мъже. Мачо-тип никога не би спечелил точки при мен. Френските мъже са ми сладникави, лигави или другата крайност. Ама това е едно повърхностно обобщение, не може така да се обобщава, нали  Wink

Аз от германците имам мнооого горещи впечатления, ама аз не съм се сваляла с разни селяндури или девственици. Пак е до с какви хора си бил. Гледай Феям какви спомени има от нейния германец.

Аниджи, ако е секси, едва ли би имало значение акцента  Mr. Green

# 36
Аниджи, ако е секси, едва ли би имало значение акцента  Mr. Green
Има,има да знаеш нямам иконка за горящ човек така се яуствам добре че и пожарната е близо до нас  Mr. Green

# 37
  • Torino,IT
.....А и темата е така или иначе на майтап.....

Абе майтап майтап, ама знае ли се Joy JoyДа се се осведомим ние пък...

# 38
За немците мога само да кажа, че чакат все някой да ги натисне в ъгъла. И повечето, с които съм разговаряла споделят, че разните черни корсети и кожени панталони ги правят geil. Т.е. доминантните жени рядко ще останат сами в събота вечер, ако развъртят бича из някоя Kneipe(кръчма).
Joy Шерлок, какви немци познаваш ти пък?  Joy

Италианец не е минал през леглото ръцете ми. В репертоара ми се намират един французин, един канадец и един полу-индонезиец  Laughing А, и един немец има у нас  Laughing

# 39
ох, очаквах да завалят тук франсета и талянци, нали българките сме най-хубавите  Flutter Flutter , ама нещо няма , май  newsm78 .
аз не мога да кажа, че ми е скромен опитът  Blush , но от ливанец, руснак, холандец и българи, определено нашите държат мачтата най-добре изправена  Grinning

# 40
от опита ми с 3-ма германци (живея в Германия), с 2ма италианци, с 1 испанец, с 3ма гърци и с 1 швед определено съм за южняците (моите не са били тип мачо и не са родени и израсли в германия, с изключение на португалеца), защото са много емоционални и страстни, докато по-северните нации, може да правят, което се иска/ искаш от тях, но са по-скоро дървета  Wink

# 41
Joy Шерлок, какви немци познаваш ти пък?  Joy

Избрани  Flutter

# 42
Бре-е-е-й, какви признания почнаха да се сипят  Twisted Evil

Моят репертоар е много беден, ограничила съм до 2 националности, но определено съм за южняците  Blush

# 43
айдееееееееее

аз докато се мъ4а на пистата какви ги вихрите вие тук ,а  Embarassed Embarassed Embarassed

интересни признания
в техния дух аз опит нямам и не мога да си кажа

моята идея беше по-скоро визуална
пълнят ли ви о4ите мъжете по вашите улици??

аз в това отношение съм леeeко разо4арована
в Дания и южна Швеция имаШе едни такива висооооки, синеоки
тук на север са по-скоро ниски
рядкост са високите мъже
и има бая с тъмни о4и и коси, не така бозави като на юг
не са зле
ама като са мааалко по-високи от мен и какво да му гледам  newsm78

# 44
  • в Tara
и аз не мога да се включа със сравнения, щото нямам опит с чужденци, доволна съм от нашето производство Laughing
но, за това което съм чувала.... Embarassedкипърци - много лигави били, чак ми е чудно newsm78каза ми го дама ползвала се от услугите не на един.
уточнявам, течали им лигите при секс, знам че пиша глупости, но мисля че е крайно време да разбера истината, щото аз упорито не вярвам!
за италианците...мъж ми имаше такъв работник, казвам имаше, щото от много жени и бурни нощи някога забравяше, че трябва да стане на време за да отиде на работа Laughing Laughing значи, колегите му разкаваха, че няма жена, която да не е срещнал и да не се е опитал да я сваля Laughing Laughingправел си погледа по особен начин, когато имал някакъв набелязан обект, ставал абсолютно различен...

за фасадата - аз много харесвам испанците, хубави мъже са ми. по принцип си падам по мургавелковци, скандинавския тип не ме привлича по никакъв начин.
чувала съм от братовчедка, че шведските мъже били едни от най-красивите, които е срещала, а тя е пътувала и видяла доста.
тук сега очаквам  да разбера кое е истината...

Общи условия

Активация на акаунт