Отговори
# 615
  • София
Имамама, GANDIA, чоки, жабче, енигма, вери  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Деска, да ти оздравява бързо мъничкото шоколадче и да се връща веднага към широките усмивки и лудориите... Praynig Целувки и на баткото чаровен, дано все пак не си пропусне тържеството, и да съчетаете незабравимо двата празника! Heart Eyes Гуш от мене и няма плачИш! spoko

Енигма, дано не е нещо сериозно и "тръшването" на кака Дени... Praynig Heart Eyes Hug

Много настроение на всички, аз ще бЕгам да се правя красотна 4470, вярно, че нямам настроение грам, но това не е повод да се занемарява човек... Дано малкото мрънкалце поспи и ми даде възможност. Twisted Evil

Отново благодаря за подкрепата (за пореден път Heart Eyes) и за това, че ме накарахте да се почувствам мъничко по - добре. mrstraetz

# 616
Честит празник, мили майчета!   bouquet

# 617
Честит 8-ми март!!!

Олче Hug нали най-важното е да е здрав, още малко търпение и ще получиш поздрави...

Чоки и на теб    Hug Hug Hug Hug тъкмо щях да пиша колко специална се чувствам днес и как за пръв път осми март има смисъл и ти си го написала...
И на мен подаръка на Камбичка ми грабна вничанието, много ми харесва, но ми се струва , че чак да замести лятна количка няма да стане, защото все пак дребосъците ще подремват по някое време...става за дълги разходки, но на близки до дома разстояния, защото иначе ще има носене на бебе и бутане на количка...поне в нашия случай...

Аничка, страхотна торта си харесала, вчера се зарибих и прекарах няколко часа в гледане на клипчета как се правят торти и всъщност, не е невъзможно да се измайстори такава прекраснотия, но се чудя дали е вкусно???Ако искаш ми пиши на лични или във фейсбук, но ти Фондан ли смяташ да ползваш и ще правиш ли пробна торта или направо за празника???

Да питам пак за витамините - давате ли , давали ли сте, откога, какви, защо???

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 15:05 от Мара Каси

# 618
Честит празник на всички уважаващи празника и на всички колежки!  Wink
Олче,  Hug. Това, което се чете в очичките на Вели е повече от всяка изказана дума, защото думите и стихчетата не винаги казват всичко.  Hug
Енигма, Деси, и на вас и болничките ви малчета  Heart Eyes.
Честити да са последните месечки преди голямото празнуване на число седем любимците Андреa, Мишенка, Тони и Диди, както и на днешните Анелия, Гришко, Емко и двете прекрасни синеочки Лияна и Вили!  Heart Eyes
Вери Найс, и с тези килограми отгоре си най-красивата мама. Попитай Габи и ще ти каже, а плачкащата за всичко и особено за теб Вики съвсем го доказва.  Hug
ma_lolo, честитка за озъбването на твоето Калинче!   bouquet
Камбичка, много хубаво е това бууу. Изглежда удобно и за разходки. Те така или иначе ще спрат да спят навън, така че този тип возила са доста сполучливи.   Peace
Подхванали сте хубавите теми за организациите. Аз нашата я реших, както казваше Кафенцето, единодушно.  Grinning Къде изчезна Кафенцето? На деня с бабите и дядовците, а на следващия с всички налични малки хуни-вождове.  bowuu (в клуб, че нямам грам енергия да шетам, а и терен нямам).

# 619
Ех мили майчета здравейте и днес на 8ми март Heart Eyes
Като за първи път празнуваща мама се чуствам някак странно приятно Grinning
Олче недей да тъжиш мила важното е Вели да ти е здрав, а приказката ще дойде пък тогава ще видиш ти как ще те боли глава  Crazy от едната страна Вели от другата Ени Hug
Десирее да се оправя бързо малката хубавица Ани Hug
Честита 11та месечинка на днешната 8мо Априлска Дружинка! Анелия -на *DeSiTo*Григори -на Имамама, Емил- на desi054224,Мари - на Rdimitrova, Лияна и Виолета-на L.V.
А ето я Диди вече на 11 месеца
Мара Каси и аз щях да ти пиша за витамините, ама пуст акъл - та да давам тук има А, С и Д на капки по една на ден

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 15:43 от Мимето*

# 620
Мара Каси, щях да ти пиша по-рано, но забравих. Аз не бих давала толкова рано синтетични витамини, дори вит.С ампула. Ти нали кърмиш? То си взема всичко необходимо от теб. Ако толкова искаш, хапвай ти по-витаминозна храна или пък опитай да даваш повече пресни плодове, дали настъргани, дали на сок (ако пие, че Вики не иска). А също така, ако е чак толкова зле положението, което не вярвам, можеш да даваш някакви естествени добавки, например коластра на Аквасорс, аз давах за кратко, но ми омръзна да го разтварям и пиех аз, за да стига чрез кърмата до нея. Това беше като стана на 6мес.
Аничка, първото си се вижда добре, точно за второто зъбче говорех.

Рони, напоследък Габи ми говори, че не съм дебела, но пък корема ми бил по-голям, отколкото след като съм родила или пък наляво-надясно разказва, че съм пълна, но не мога да отслабна заради кърменето.

# 621
Аз преди малко слушах радио и съобщиха едно много хубава новина. Едната от майките която пострада при падането на асансьора в МД в София днес е родила близнаци. Е това ако не е хубава осмомортенска новина!!! Да са и живи и здрави!!! И ако има по - голям подарък за 8 март от този здраве му кажи.

# 622
Вери, важното е, че си най-хубавата и най-добрата.  Hug
Друнда, пробвай седмично и от двете. Ян Бибиян имат такава опция поне, че и по домовете доставят.  Аз пробвах Ян Бибиян за една седмица. Както и тогава писах, вкусно готвят според мен. И много, но ядях аз, а не Мария.  Laughing Обаче сякаш менюто им е за малко по-големи дечица.  Peace
Имамама, дано и тези дечица, както и другите две преждевременно родени от преди няколко дни "плодове" на този инцидент да растат живи и здрави. Praynig

# 623
Честит празник мами!
Четох по диагонал ,не ми се пише!Деси разбирам те.И ние въртим един вирус от месец.Чета и търся инфо,реших да преминем към хомеопатията.Надявам се вече да излезем от омагьосания кръг.Оздравителни  Hug за всички болни!
Ето и моя скъпоценен подарък. Весел празник!

# 624
Дена подаръка ти е много мил Hug Heart Eyes
ДаниНатева дано бързо се оправи Никито Praynig и честито 7мо зъбче на Мадито Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 17:49 от Мимето*

# 625
Честит празник мамчета  Hug
Честито и на днешните месечинки и най вече на Анито дано скоро се пребори милата  Hug
Не ми се пише че знаете какво е у нас за къпак Никито се изрина цялата сигурно от антибиотика, на Мади и избиха двата зъба вече си има 7
Приятна вечер  Hug

# 626
здравейте пак! Hug
ех, момичета, все нерадостни новини, кой без настроение, кой с болнички дечица, кой с други проблеми... Sad Sad Sadхайде бързо лошите работи надалеч! HugТо не, че аз съм цъфнала и вързала де...
Мара каси, аз съм малко против витамините, предпочитам да си ги набавям чрез храните, аз също не пия никога, може би само ако усетя, че се разболявам пия вит.С.
Вери найс, и аз съм така с кг, не си сама, и моите приятелки, близки, се възстановиха много бързо, даже сега са по-слаби от преди да забременеят.Все ми дават акъл, била съм се подула задържала съм вода, да ида на лекар и т.н. глупости.Чудят се как като ми е такова плачливо и капризно детето не съм отслабнала повече досега ooooh!Според мен точно в това е проблема.Децата ни не са от най-спокойните, стреса и умората са ни доста в повече, което е най- големия враг на хубавата фигура, ако ще само вода да пиеш!Аз съм малко против диетите, по-важен е спорта.Аз ви бях писала, че започнах да играя гимнастика вкъщи за по 10мин, имаше огромен ефект, но за съжаление почти не ми остава време.Ния иска все повече внимание.
Олче, миличка, имаш и моето гуш HugДетенцето ти е толкова добричко, здраво, усмихнато, всичко ще си дойде на мястото, знам, че сигурно ти е втръснало до гуша от съвети и успокоителни думи, представям си колко ти е писнало и колко си уморена вече.Аз обаче вярвам, че всичките ти усилия и търпение съвсем скоро ще ти се отблагодарят по най- прекрасния начин! Hug Hug Hug
Чоколина, и аз днес това си мислех, как за мен този 8-ми март е някак по- различен!И аз винаги съм го смятала по-скоро за ден на мама.Как е наборчето ни сладко, разбира ли се с леля си?Ти нали искаше лятната количка да е с пълно легнало положение, сега друго ли намисли щом питаш за колата, която Камбичка е взела/между другото и на мен страшно ми хареса/?
Гандия, честити обички и от мен на прекрасната русокоска сладка! Heart Eyes
Миме, купонджийка беше ти, а?Браво, личи си, че много добре ти се е отразило! Grinning
при нас нищо ново, все същия хаос с яденето и спането/по-скоро неспането/, и Ния се е научила нещо като не и отърва и да започва да пищи все едно излиза на война, нови зъби още не виждам, кой знае какво още ме чака! ooooh!
Честито на всички сладурковци месечинковци днес!!!

# 627
Принцеса Рая права си за стреса и недоспиването на 100%, аз почнах да отслабвам с 90 дневната диета, но и бях спокойна а преди това ме тресяха едни нерви и не можех да слабея, но пък ако знаете танц-терапията как помага за успокоение вълшебна е Peace и теб ще поканя другия път като излизам  Wink

# 628
  • Там където има любов
Честит празник прекрасни мами. Желая ви любовта и топлината в сърцата ви никога не свършва. Бъдете обичани и глезени   bouquet
Ние снощи най-накрая се прибрахме ииииии времето се разсърди   Mr. Green
Да ви разкажа къде ходихме. Първо в Габрово, София, с. Загражден, Харманли, Сливен и това в рамките на 6 дни. Направо се скапах, но видях такива красоти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Само дето май нещо в повече ни дойде пътя и аз бях много зле на връщане. А двете деца  Sick Sick . Вики все още повръща и днес е основно на кърма.
Сега съм самичка с децата в къщи и ми е много зор. Вики заспа след петото приспиване и не знам до кога ще продължи, а сутринта трябва в 7 да съм репичка  Rolling Eyes Crazy
Малееееее голям зор ама някак си не искам помощ. Хубаво ми е да съм сама с децата и да успявам да се справям някак.
Днес госпожите пак надминаха себе си и ни поднесаха уникални изненади. Едната беше апликация на изрязаната детска ръчичка (на всяко дете) с текст: Мамо благославям твойто име, твоят образ мил и скъп. Винаги да си щастлива със сина си скъп!

А другата децата са направили апликация от хартия"Цветя във ваза"
с прехрасен стих  Heart Eyes
Мама има днеска празник,
а пък вазите са празни.
зная как се радва тя,
щом и поднеса цветя.
Магазинът е далече,
нямам и минутка вече.
Сам от цветната хартия
пъстра китка ще и свия.

Е какво повече ми трябва в този ден. Радвам се,че мога да споделя тази моя радост с вас.
dena_klv - Много трогателен подарък. Пак се разчувствах
За съжаление имам много да наваксвам , а днес нямах време.
Връщам се да чета
А на всички вас весел празник и спокойна вечер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:47 от Devik

# 629
Девик искам снимка на подаръка цветето Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт