tolinka - мама на ангелче
ksd_g - мама на ангелчето Сиянна
Парола - на лични
Ако някой не се открива в списъка или иска да бъде добавена или поправена някаква информация, да ми пише на лични!

Голямо зъбоникнене! Ама и хомеопатът потвърди, че е от първите хомеопатични за зъби, които сме пили-те стимулират по-бързия растеж, а не да се мъчи дълго време да излиза 1 зъб. То хубаво, ама с по 3 наведнъж се измъчи съвсем.
Онзи ден мъжът ми беше нощна винаги тогава се случва, когато аз се занимавам с Вики, а тя остава самичка и ме побъркаха двете. Едната заспи, ревне другата и така през 15 минути 

да се оправят бързо всички дечица:Олче,жабче,Снеш и майките с голямото зъбоникнене дано и вие поспите малко повече-принцеса Рая,Вери Найс,Поем

Добре дошла 

хапеше ме непрекъснато , а си търкаше очичките и го грабнах на ръце , пях му малко и заспа като по поръчка
Анито спа от 9 до 10 и заспа току що
насреща сме

хапеше ме непрекъснато , а си търкаше очичките и го грабнах на ръце , пях му малко и заспа като по поръчка
[/b]
но пък и не мога да я кърмя цял живот,нали 
кога ще ни покажеш Митко?
като гледах клипчето ми се насълзиха очите,представям си колко си горда и щастлива
а думичките за млякото водят ли се като първи думи
защото преди няколко месеца Анито беше казала мау след като чу котката и като казах на сватята,че това й е първата дума да бяхте видели как се смяяя
та кое се води първа дума
и Анито ги имаше доскоро такива периоди,сигурно пак ще ги има,не иска да стои сама и това е
много е гадно понякога 
също и Жабчетата и на твоите сладури олче

а колко много маймунджулъци знае вече
мнго е сладка
и
.

. Вчера бяхме на консултация с дребос. Учудващо почти не рИва. Обаче изяде една брошура на Овко. Сигурно затова кантарът показа +800 гр и 4 см. Марчето вече е 9840/78 (със сестрата скатахме един сантиметър за статистиката през другия месец, та се писахме сама 77). Взехме направление за невролог, че нещо й се притеснявам за способността да се хипнотизира и да гледа отнесено. Междувременно докато сме били двечките в кабинета за ДК отвън се появили две жени с бебета и коментирали нещо. "А, това е количката на Рони". Но нашата бабка била на пост и ги отрязала, "Не, нашата количка си е това". Накрая с дружни усилия 4 жени (баба, Енигма, Абрикотинчето и Бобчето) и един голям мъж Тома уточнили нещата. 
. Как пропуснах, и за козметиката й питаха - одобриха я. На моя въпрос дали трябва дълго да се третира с А-дерма или е добре да сменим малко мазилото отговорът беше, че е много добре да се продължи само с нейното си. Та след рецепта за Фусидин имаше и препоръка за среща след седмица.

а тъжната физиономия накрая за какво е?
Препоръчани теми