А на мен уж ми беше спряла кърмата преди месец,а сутринта като станах имах няколко капки по блузата...защо така?

все забравям да ти напиша 
Вие с ваши средства ли ще ремонтирате покрива ? Ние тук също сме на последния етаж и съм сигурна , че ако се случи нещо подобно нашите ще плащат само
Днес се прибирам след разходка със спящ Тони в коликчата , преди нас една майка с дете чака асансьора , в последните секунди преди да се качим в асансьора влиза една луда комшийка във входа и трясва силно 2 пъти вратата , после крещи ама крещи ви казвам " Аз казах ли ви да затваряте вратата " Аз правя знак на тази майка бързичко да влезем в асансьора и да й затръшнем на лудата вратата под носа , обаче лудата бяга само да ни хване да ни вика
Влиза тя и почва да вика на другата жена " Казах ли ви аз на вас да затваряте вратата , ще я затваряте като ви казвам " жената й отговаря , че не е влязла тя последна , после лудата продължава " 11 ограбени апартамента имаме , какво искате още ли да станат " жената не издържа и слезе , после почна мен
Е тая жена следващия път , ако не я ритна да слезе по-бързо на етажа си пък на
Жената наистина е луда , обаче ми писна всеки път да ми вика , майка ми всеки път се кара с нея в асансьора
и аз съм й се карала 2-3 пъти , вярно няма да ме разбере ама вече ми писна да я търпя , луда не луда като ми пречи ще си понесе последствията
Щом й знае много устата . Хайде после пак , че малкия има мераци да ми изключва компютъра
))
За мен това е едно от най-големите удоволствия!
ето

може би, това което е предложила Мимето е вариант... само не знам какво ще правите при следващия дъжд... в крайна сметка... да сте добре, пък... вашите ще ви изтърпят ако се наложи... нали затова са близките ни

) ето
все такива хубави изненади и занапред да ти поднася

дано живота ти поднася повече хубави неща 
пу пу
)

Нямаше време за почивка, защото за вечерта бяхме планирали тиха вечеря в семеен кръг с родителите на милото, то тиха с наш'те двете хали трудно става...хи хи Но много добре си изкарахме, та неможах да влезна да почерпя по-рано, а сега изпратих гостите, приспах децата и мъжа