Рони, добре му е ръчичката, даже вече белезите почти не се виждат, само дето ранихме другата , като счупи любимата ваза на баба си
Devik , много хубав младеж

Деси, влюбена съм в това Ани, винаги ни изненадваш с някоя нова интересна фото случка

Миме разсмя ме, но много трудно някой може да ми вдигне кръвното, особенно дете:DРони е права за приятелката ти, сестра ми беше със същите оплаквания по време на бременноста и освен захарта, вдигна и кръвното, да не те плаша но това предизвика и раждането на племенника ми в 7 месец.
Кръвното ми е около 75 на 60, което е много ниско за мен,досега винаги е било 120 на 80, дори и по време на бременноста, но много лошо става като ми се доближат границите, два пъти вече припадах.Ходих на лекар, било на основата на стрес и хормонален дисбаланс
, надявах се , че поне хормоните ще ми се наместят след раждането.

.Хайде вече станаха 3 нещата,трябва да спират
.Без повече инциденти 
!

.Днес Саши за първи ден е бил на плуване,нямам търпение да разбера как е минало.Да не се отплесвам,снимките:
.Докато свърша,Анито се наспа
.А кой знае колко неща изпуснах 

,то аз бих се уплашила от този кукер...
.Бих я изпробвала веднага на моето,обаче нямам толкова фибички-въшки(имам само 4-5),чак ме е яд
.И нашите празни надежди за кариерата на мъжа ми ''навън'' нали се разбиха на пух и прах,и сега се плаша като виждам че вече трети месец е вкъщи...
?

Толкова си приличат и са толкова сладки...