Отговори
# 90
Мамочка, тази поредица от неприятни случки дано да е свършила вече!
Рони, добре му е ръчичката, даже вече белезите почти не се виждат, само дето ранихме другата , като счупи любимата ваза на баба си Laughing
Devik , много хубав младеж  Heart Eyes
Деси, влюбена съм в това Ани, винаги ни изненадваш с някоя нова интересна фото случка Hug
Миме   разсмя ме, но много трудно някой може да ми вдигне кръвното, особенно дете:DРони е права за приятелката ти, сестра ми беше със същите оплаквания по време на бременноста и освен захарта, вдигна и кръвното,  да не те плаша но това предизвика и раждането на племенника ми в 7 месец.
Кръвното ми е около 75 на 60, което е много ниско за мен,досега винаги е било 120 на 80, дори и по време на бременноста, но много лошо става като ми се доближат границите, два пъти вече припадах.Ходих на лекар, било на основата на стрес и хормонален дисбаланс Sad, надявах се , че поне хормоните ще ми се наместят след раждането.

# 91
Рони, Камбичка благодаря ви за съветите ще и кажа да си следи кръвното също Hug а Диди така ни е тренирала сама в клетката не седи само с придружител Crazy

# 92
Леле, Рони върнах се назад да прочета и прочетох че вече има родени бебенца с термини април и май и не знам защо много много не се зарадвах. Някакси ми пробиха едни студени тръпки по тялото. Та това са недоносени бебета!!! Разбирам за близнаците. Аз нямам опит с недоносени бебета но който е гледал знае какво имам предвид.

# 93
Aнита заспа Laughing.

Еми,честита месечинка на Габи Heart Eyes,и мерси за почерпката.А ти защо така набързо мина Rolling Eyes,пиши как сте с коремчето Heart Eyes Hug.

Такааааа,първо добре дошла на мама Neri,малката Алис,и батко Джем welcome

Мамочка Hug,какво е това чудо покрай вас Tired.Хайде вече станаха 3 нещата,трябва да спират Praynig.Без повече инциденти fingerscrossed

Вери,поздравления за милата ти Габи Heart Eyes,такъв хубав валентински поздрав Two Hearts!

snesh,с нетърпение чакам снимки на малкия танцьор smile3508

ღолчеღ,зарадвах се като видях че си писала,тъкмо щях да ти кажа че ще те глобявам.Нооо...как да не ти прости човек,като се разписваш с такъв Убав мат'риал Flutter Heart Eyes.На сериозната снимка без малко да не я позная Ени Laughing.Ама дай и бати де...що така го скри него този път,ммм?

Като я видим устремена на янкъде й казваме "редник Мира миррррррно" и тя замързва и гледа учудено  Shocked .
Joy Joy Joy hahaha
А ''Космическата конспирация'' много добре си я преборила Mr. Green.

Явно всички Анита спят в странни пози: http://media.snimka.bg/5578/017411809.jpg
Joy Joy Joy
Докато съм на вълна снимки,да не пропусна, Heart Eyes,Devik,супер дечица,и мама също Flutter!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора  Crazy

Продължавам Mr. Green.
рони,изпълних заръката повече от подобаващо Grinning
Леле,ама вие не спирате да излизате и в това време...хвърчите ли с Мария Laughing,не е ли много зле зимната обстановка и при вас?

По нашия проблем,благодаря на всички за съчувствието Hug,учудих се че на толкова от вас се е случвало също...Жабче,ужас,3 етажа надолу Confused."Нашия'' теч засега е стигнал само до етажа под нас Rolling Eyes....Съжалявам че всички у вас са болни Rolling Eyes,дано успееш да се опазиш поне ти fingerscrossed,а 3-те Grinning ти деца да се оправят по-скоро Praynig.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.

Днес дали ще успея да си пусна поста Crazy.Мятам едни снимки на Ани & приятели,и изчезвам до детската градина.Че може и да я затворят аз докато си пиша тук Whistling.Днес Саши за първи ден е бил на плуване,нямам търпение да разбера как е минало.Да не се отплесвам,снимките:
Ани и тигърчето
Ани и калинката
Ани с най-любимата си играчка Laughing
Eто така е най-забавно Crazy
А така най-смешно Grinning

Мисля че мога достойно да се кандидатирам за най-бавно написан пост hahaha,обаче и за най-дълъг  ppp.Докато свърша,Анито се наспа Crazy.Само забравих да я похваля че в скоро време ще прилича на малко вампирче hahaha,всеки момент ще излязат горните две странични зъбчета,обаче предните ги няма... Crazy.

П.П. dena_klv,ще ти пиша на лични,обаче не сега,че се олях Embarassed,а и трябва да бягам вече  animal037.А кой знае колко неща изпуснах Joy Joy Joy

# 94
Здравейте момичета!
Честита месечинка на днешните априлчета! Heart Eyes
Страхотна тема Голден Карнивал, Десире  Hug  bouquet
Честит Рожден Ден на Дидка 132, да си жива и здрава  bouquet
Добре дошли на новите мами!
sweet_flower31 Hug  bouquet Страхотни деца имаш и явно са големи фурии, не ти е скучно Wink Heart Eyes
Меме браво на малката бързоходка Heart Eyes Heart Eyes Hug,много сладко се опитва да направи кълбо Heart Eyes Heart Eyes
Рони много неприятно е станало така с отменения преглед при тая докторка, алтернативната на нея направо нямам думи ooooh!
Аничка много сладка Ани с гривничката от сега се вижда, че харесва красивите творения на мама Heart Eyes HugМного оригинална идея за подарък на мъжо Crazy Hug
Десире много лошо това с теча, направо не знам как се оправяте, дано времето се оправи и да остане сухо по - дълго време Hug Hug Hug Да нацелуваш малката съфорумка Heart Eyes
Жабче бързо да се оправят и "трите" ти деца Simple Smile Heart Eyes Hug Hug
Мамочка много неприятни случки, бързо да се оправяте Heart Eyes Hug Hug
Олче страхотна тази Елина, направо примрях от сладост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Люси много пораснала малката красавица, много готина прическа има, а как спинка само Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нери много думички знаете, браво ние знаем само - баба, тата, мама, дада, айде Crazy
В последно време храненето и при нас е трудно, отказва даже и любимите си неща, включително и мляко Sad Иначе вече показва колко голяма ще стане освен това снимката и е на десктопа и като я питам "Къде  е Вики?" и тя посочва Laughing От известно време ми помага когато се обличаме и като и кажа пъхни си ръчичката и тя я пъхва в ръкава на блузката или бодито Crazy За сметка на това смяната на памперса е цяло приключение Crazy, не иска да лежи и това е, а идея си нямам как да го сменя в седнало положение Mr. Green Crazy, направо се препотявам няколко пъти на смяна Whistling

# 95
Добър ден и от нас.
Виктор днес е много по-добре. Вече не иска да пие вода и други течности, явно се възстановява маймуната и се възвръща към старите навици! А докато беше зле ако му бях дала сигурно и 100 мл щеше да изпие на екс. Днес не съм му давала сироп срещу овръщане, хапна малко каша, после от на мама млякото и засега не е повръщал. Надявам се, че най-лошото отмина. Акото все още е леко течно, не вече не е вода, като преди няколко дни.  Praynig вече да се оправя. Хапва съвсем по малко, нооо колкото толкова. Гледам да не го насилвам. И за голямо мое учудване заспа само с гушкане. От 12и30 започна да мрънка, че му се спи... ту игра, ту плака и накрая заспа гушнат в мен към 2ч.  И още си спи - тук е 3:50.
Ани на Люси, е няма такова спане! Simple Smile))
А за Ани на Деси - нямам думи! Simple Smile)) Страшна хакерка!  Много е сладка Simple Smile))
Девик, голяма ми е слабост този малък шошко! Много е готин и е заприличал на батко си. Радвам се, че се разписа. А депресия... е мръсна дума, да я тръшне... чума! Simple Smile))) Аз се правя, че не знам как се депресира и съм мнооого добре! Детето болно (вече си е здравичко  Heart Eyes ), пари няма, скука голяма... ама аз съм добре!  Joy
Миме, голяяяяма усмивка има това дете! Пу,пу!  Hug
Оххх и аз вече се чувствам като един голяяям биберон!!! Особено като спи при мен. Но вече е доста по-добре и смятам днес вече да го пробвам в неговото си легло.
Любовта на живота ми се събуди.... ставам!
Докато пиша - 3 нови отговора... ще ги прочета после

# 96
Десирее страхотни снимки отново, ама и вашия тати май подхвърля Анито във въздуха Crazy с моята Диди ще стават костмонавтки Mr. Green от толкава летене  Wink
Гандия а къде е снимковия материал? Wink
Снеш радвам се че вече сладура Вики е добре и готов за нови пакости Hug

# 97
  • not found
Добре тази вечер ще променя картинките на 1-ва стр.

# 98
Kambichka,щом прави вече нови бели Ицко,значи добре е работата Grinning.Нацункай го палавника малък Heart Eyes.
Mара Каси,наистина имаш много храбро момче Party,то аз бих се уплашила от този кукер... Embarassed
snesh,радвам се за подобрението на Вики Hug
Люси,забравих да кажа,че съм възхитена от прическата на твоето Ани 4470.Бих я изпробвала веднага на моето,обаче нямам толкова фибички-въшки(имам само 4-5),чак ме е яд Mr. Green.За мъжа ти...какво да кажа,дано вземете правилно решение за работата.Трудно е сама да си с децата,но като нямаш избор  Confused...Като бях малка не вярвах на приказката,че ''само с любов не се живее'',но...за съжаление разбрах че е така Rolling Eyes.
Devik,в този ред на мисли,съчувствам ти  action032.И нашите празни надежди за кариерата на мъжа ми ''навън'' нали се разбиха на пух и прах,и сега се плаша като виждам че вече трети месец е вкъщи... Rolling Eyes,голямо изпитание е това...и ние в доста ситуации сме на ''нож'',което никога преди не е било Sad,разбирам те... Rolling Eyes.Едно малко апартаментче има да направи другия месец,и това е...поне аз сега вземам хубаво майчинство,обаче след 2 месеца като падна драстично надолу,и ако с половинката положението е такова като сега...изобщо не искам да си помислям... Tired.

Къде се покрихте всички smile3506?

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 23:36 от Desirée

# 99
Момичета,днес ме пускат градска  Heart EyesТати ще спи в стаята с бебо а аз в хола.Дано мине успешно и не ме привикат по спешност в най-сладкия сън.Дадох нареждания за вода и гела за зъби.Дано само я чуе като се разреве,че заспива по-бързо ако я вдигнеш веднага.Най-накрая дойде и моят миг.Чакам този момент от 18месеца.Че още докато бях бремена ме хвана безсънието.
Лека и спокойна на всички.

# 100
Благодаря ти, Олче, че сподели за този спрей  Hug Звучи добре и ако се наложи, ще го пробвам  Peace

# 101
  • Там където има любов
Момичета,днес ме пускат градска  Heart EyesТати ще спи в стаята с бебо а аз в хола.Дано мине успешно и не ме привикат по спешност в най-сладкия сън.Дадох нареждания за вода и гела за зъби.Дано само я чуе като се разреве,че заспива по-бързо ако я вдигнеш веднага.Най-накрая дойде и моят миг.Чакам този момент от 18месеца.Че още докато бях бремена ме хвана безсънието.
Лека и спокойна на всички.
Завиждам ти благородно
Желая УСПЕХ и да не чуваш нищо  Laughing

snesh - миличка много ти е заразителен позитивизма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всъщност няма по лошо и изтощително от това децата да са болни така, че за сега нямам право да се оплаквам   Embarassed Надявам се всичко с адаша вече да е минало и да се възстанови бързо  Hug
Моите и двамата се опитват да кашлят , но за сега овладяваме положението

Desirée - Моите надежди още не са умрели съвсем ама''немам нерви"  smile3511
Дано и при вас нещата скоро да се оправят и при всички останали, че сега май е най зле за всички
Може би около празниците най ме избива. Вече започнах да мисля какво ще правим за годинката на Вики, но не съм убедена дали ще мога да си позволя даже и мини тържество само с баби и дядовци , но добре, че те поне все още могат да помагат за това. За подаръци въобще не мисля (нали е мъничка душицата и ще го прескочим сигурно)
Ама да не ви товаря с моите глупости  Sick
Гледах снимки в албумчето и лелееееееее колко са пораснали всички  Heart Eyes Heart Eyes
А да подадохме документи за ясла и вероятно ще ни огрее така, че юни месец живот и здраве Вики ще е ученик  Grinning

Жу - права си имам нужда от вас  Embarassed
Ако решите нещо за срещичка  Hug насреща съм

Лека вечер на всички и много  Hug Hug Hug

# 102
  • Бургас
Благодаря ви за милите думички  Hug

Ето и малко актуални снимки все пак:
таз мама що се прави на клоун... ами хайде да и се усмихна мъничко
дай ми де
пииип
ммм
вкусно
любимо място за спане
любима поза за спане
и пак  Wink

със цялото ми безакълие не успях да ги кача в нашето си албумче... гледах гледах и не видях откъде...  Shocked Crazy
Devik, радвам се да те 'видя' отново  Hug
и на всички... хич ме няма последните дни... извинете ме

# 103
  • София
Добро утро! newsm46
Хайде на кафето, поспаливки:

маги79, как мина градската? Mr. Green

ben, много чаровна тази Далина.  Heart Eyes Позата за спане е любима и на Ени, снощи я заварих заспала така... hahaha

Люси, вие обаче обрахте овациите. Не бях виждала подобно спане. Joy Много е сладка Ани! Heart Eyes Така ли и казвате на галено?

Деска, аз щях да те питам тия дни за мъжа ти... Rolling Eyes Стискам палци да грейне слънце и на вашата улица, крайно време е... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Хубавите хора го заслужават! Съчувствам ти, защото в момента вървят някакви рокади относно моето връщане на работа... Което нито мога да измисля кога да е точно, нито мога да чакам дълго. Sad И колкото повече се замислям, толкова по гадно ми става, защото не ми се пропускат най - интересните моменти и на Ени... Sad Но няма как. Много е труден този живот. Ще видим докога ще и се радвам... Rolling Eyes
Много мила гледка Анито и тати!  Kissing Heart Толкова си приличат и са толкова сладки... Heart Eyes

Като зачернах горната тема, нещо ми се изпари желанието за писане. Confused Лек и много усмихнат ден! Kissing Heart

# 104
Добро утро,ранобудни

маги79,спиш ли още Laughing Hug

ღолчеღ,мерси за кафенцето,и мерси за палците Heart Eyes
...Аз засписах Ани на ясла за март 2011,обаче ще отида да се примоля да я вземат по-рано Rolling Eyes,септември...тази година.А така не искам,обаче няма как,налага се...Детегледачка не можем да си позволим,бабите работят...а като си представя че исках да си я гледам до 3 години,и да я пусна направо на детска градина...

ben78,сладка Далина Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт