Отговори
# 675
Drunda, и Ния доста често прави така, много е смешна! JoyБлагодаря за линка и съветите! Hug
Дея, според мен изчакай още малко, докато започне по-честичко да ходи самичка Hug
Л.В, и ти се изгуби тия дни, как са малките, щуреят ли? Laughing
Поем, Жабчето беше питала за синките, не аз! Hug
Жабче, явно им е по-тъничка кожата на сладурките, виждала съм наколенки в Пигисхаус. Hug
villyh , а тези зеленчуци не са ли бланширани?Аз не съм купувала досега такива. Rolling Eyes

# 676
  • Някъде там...
Принцеска, сьомга дадох. Знам, че не е най-подходящата риба за начало, но такава намерих набързо.  Embarassed Направих я с картофки. Рибката е от пюре на Плазмон, те нали имат еднокомпонентни месни. Купувам такива, а "гарнитурата" си я фантазирам вкъщи.  Laughing
Зелен фасул на пюре не намерих. Купих замразен на Бондюел. Хем сготвих на нас, хем на децата т.е. варих всичко заедно - фасул, морковче, лук, малко доматен сок, после отсипах на тях и им го пасирах, а нашето го подправих. Пак от замразен микс дадох патладжан. И грах давам от замразени зеленчуци на Бондюел.  Grinning

Вили, която си избереш, душа, па може и двете.  Mr. Green

# 677
Привет   bouquet
Ето и мен най-голямата досадница Mr. Green
Честита 11та месечинка на отбора по синхронно плуване начело с Калин, Бобката и Марчето Hug Heart Eyes
ЧРД на милото на Десирее! Да ти е здрав, щастлив и да ти е упора в отглеждането на  Саши и Ани!
Честит имен ден на Гандия! Все така усмихната и щастлива бъди!  bouquet
Вили и Жабчето да ни поканите на близнашката двойна сватба Joy Wink
ЛВ искам снимки пък, не оправдания защо не пишеш Mr. Green Blush
Друнда и Дея да пишете по-честичко Wink
За кълбото и Диди го прави hahaha Joy голяма е панта 1 минута и е много да е в покой Laughing
Аничка като за първи път направо е супер тортата, прати едно парче насам Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 20:30 от Мимето*

# 678
Анито е болна  Sad силна хрема като река,опита се да вдигне температура  Rolling Eyes явно е настинала,но незнам къде  Tired
иначе днес направихме пробната торта,но цветовете не станаха хубави и малко претрупано стана,няма блясък и има петна по фондана,нооо като за първи път е супер  Mr. Green мъжо я прави,аз само рязах цветята  Mr. Green  ето я

# 679
честити днешните месечинки на Бобката, Калин и Марчето!!!!!!

Деси, честит рожедн ден на мъжа ти! Да е жив и здрав ида те радва много със своята обич и грижи!   bouquet

Честит  имен ден на Галя и Гандия!   bouquet   bouquet

Дея, Друнда, добре се завърнали! Дея, малките са невероятни красавици! Дея-Мария направо е кукличка!  Heart Eyes
Друнда, Маги стоеше така много често и се хилише, а пък Миша още не се е научила.

Миме, от кога чакам видео от "Диди на кълбо"...  Thinking

Жабче, като винаги нацелувах екрана!  Crazy Хубава идея с клавиатурите!

Аничка, да оздравява бързо прекрасната Андреа! Ако не ти харесва торта аз ще я взема!  Mr. Green

Принцеске, Маги имаше много жълти крусти по главата. Докторка каза задължително да се махат, защото така порите са запушени, не може да изпоти както трябва. Затова май и мирише. Някъде след следобедния сън, ако имате такъв, намазваш главичката обилно с зехтин и слагаш кърпа, че иначе всичко в къщи ще стане за пържене. Точно преди къпане решеш с гъст гребен като такъв и после къпеш. При Маги махна се всичко за 3-4 дни.

За жълтък. Давам през ден. Ако манджа с месо, тогава вечер с зеленчукова супа. ако супа с месо, тогава на обяд с постна манджа.
Риба още не съм давала, но този четвъртък ще имаме пангасиус от кухня.
Жабче, семга е толкова вкусна и не мазна, защо не става за първо захранване с риба?

Днес през ноща се предадох. Миша легна в 21 след обилно ядене супа+цица (2 броя), след това в 1.30 залъгах я с вода, но в 3.30 накърмих я да не събуди с рев уморения тати. Удивително, но след това ядене спа до 9 часа! Ако така реши детето, не съм против.  Simple Smile

# 680
МАмОчКА обещавам скоро да я заснема Wink, я кажи сега в колко часа ви е вечерята със супата(менюто по часове) ако може Blush Мерси Blush

# 681
Нали уж двама братя не можело за две сестри...  newsm78
Ама то за купона става. Винаги съм искала близнаци, че ми се струваше много забавно  hahaha На ми сега забавно #Crazy

Принцеса, мисля че не са бланширани. Ползвам и микс броколи, моркови и карфьол, ама от него вече има само карфьол и не знам какво да го правя.

# 682
Айде и аз да се включа към поздравите преди полунощ Wink Да им е честито името на всички именници, живи и здрави бъдете всичките ни Галенца! smile3525
Много здраве и на мъжа на Деси-то. Много да те радва и обича, и все така да е опора в живота! Heart Eyes
ЧЕСТИТО и на всички празнували тия дни! по-добре късно, отколкото никога

Аз най-накрая успях да кача малко снимки от наш'то парти. Направих отделен албум за рожденните дни, дано нямате против. Ето и линка: http://aprilki2009.snimka.bg/baby/p-rvi-rojden-den.481649
А на който му се гледа, ето и дългата версия: http://picasaweb.google.bg/dika132/Rojden_den_TinaTanya#
Лека и спокойна нощ, момичета! Heart Eyes

# 683
Лелее,Дидка,ама големи принцески сте.Направо разкош.Май, яко парти е било?! Wink

# 684
Дидка браво на двете куклички страхотни рокли и торта, партито е било много весело личи си  Hug Peace

# 685
ЧРД на половинката на ДезирЕ! Да я прави все така щастлива!
Честит имен ден и на всички ГАленца!

Кой ще направи новата тема? Жулиетка нещо се изгуби?
Мога и аз, ако не иска друг...
Предлагам заглавие: "Април не е далече, за рожден ден се стягат АПРИЛчетата вече!"

Принцеске, какво те притеснява, че са бланширани? Почти всички замразени са такива, иначе са много обемни, а пък и като са бланширани се готвят много по-лесно след това.
От кухнята много често има зелен фасул, но пък още не е имало риба.
Вики напоследък кара само на кърма, днес твърдата й храна е била няколко лъжички попара, пюре, супа и половината крем. Суче след всяко ядене, но трябва да е минал 1 час. Нощем суче на 1час. Предадох се вече, явно много я мъчи този кътник, няма още връхче, а само е продупчен венеца. Пак започна да се лигави, беше спряла от 2-3 месеца и гризе много настървено гризалките, които не е поглеждала от 4-5 месеца. Почна и да си върти бясно главата, според мен от болка, но ако продължи по-дълго, ще я заведа на лекар.

# 686
Предлагам заглавие: "Април не е далече, за рожден ден се стягат АПРИЛчетата вече!"
Аз съм за  Peace

# 687
Аз съм за  Peace

или пък "Април не е далече, за рожден ден се стяга АПРИЛското човече!"? Кое е по-добре?

# 688
Второто по-добре ми звучи, но къде е Чоки тя е нашия поет Wink Mr. Green
Априлчетата весели добри за рожден ден се стягат от зори

# 689
Априлчетата весели добри за първи рожден ден се стягат от зори

Общи условия

Активация на акаунт