Първо честито на днешните и вчерашните ни сладки априлчета!Да са живи и здрави!!!Много целуфки за Елина,Ники и Анна-Мария, Мария, Боряна и Калин!!!

Честит рожден ден на половинката на Десито!Да е жив и здрав!Скоро да намери хубава и доходна работа!!!

Честит имен ден на празнуващите!
Галя, GANDIA, специално за вас!

Ние сме добре, но не съвсем.
Ния продължва да е супер кисела, особено следобед, продължава и да се буди нощем, някъде към 3-4ч. вече се е ококорила тотално.Налага се да й давам мляко, иначе няма заспиване.После се успиваме/т.е. баща й-той е нощна смяна
/ около 1ч и спи до 7.30ч. макс!Пробвах снощи да й сложа бишкоти в млякото, да не би пък да се буди, защото млякото не я засища достатъчно, ноооо както и предполагах не е в това причината.Ще пробвам пак с Дентокинда, макар че няма особена файда от него.И аз изкуквам вкъщи по цял ден, то не че има къде да излезеш около нас, но все пак е някакво разнообразие.Искам да ви попитам пак някои неща
1. докога бебето яде по схемата един ден зеленчуково пюре+жълтък, на следващия ден месно пюре?Нещо много ми се вижда да яде през ден по цял жълтък?
2. рибата как я давате?Вместо месно пюре или вместо зеленчуково + жълтък?
3. имат ли бебетата ви още бебешки корички по главата и с какво ги третирате?Ния има още от новородено, но са много малко и досега бях решила да не я закачам, обаче нещо хич нямат намерение да се махат, и главата й мерише малко особено, като на пот, но без да е потна.Мился вече да предприема нещо, все пак ще става госпожица на 1 годинка.
Болничките сладурчета бързо да оздравяват!!!
.
.Така че един ден ЖЗ ще има кой да ме лекува
.

Да оздравява бързичко прекрасната кака Дени, че да не се мъчи красавицата, а вие покрай нея.