Отговори
# 645
Здравейте ,Малки и големи Simple Smile
Честит празник на патерици на всички момичета!Да сте живи и здрави и все така лъчезарни  Hug
Големи сладури по снимки видях,целувки от нас много!

Честито и на всички рожденници!  bouquet

# 646
Хей Дея как си мила как са двете куклички Тея и Дея? Покажи ни ги Blush Hug Heart Eyes

# 647
Хей Дея как си мила как са двете куклички Тея и Дея? Покажи ни ги Blush Hug Heart Eyes

Ееее,Мименце  Hug  Heart Eyes
Добре са и двете,Дея имаше тържество в петък в градинката  Laughing ,голяма скица беше.А Титка прави опити за ходене,само по една две крачки без да се държи за нещо,иначе по мебелите,имаме още два зъба-станах 6,а отгоре на всичко повтаря само или "мама" или "тити"  Mr. Green След малко ще кача снимки да ги видите  Grinning
Как е малката ми адашка  Heart Eyes Да я нацелуваш от мен и моите момичета  Hug

# 648
Мили момичета,честит празник с малко закъснение.Бъдете все така усмихнати,лъчезарни,позитивни и сплотени.Вчера писах,писах и накрая блокаж.А тъкмо ми беше дошла музата.Не мислете,че съм забравила за обещаната почерпка от петък.Заповядайте на масата  

ето и тортичка 

По едно бонбонче за вчерашния празник   

В петък ходихме на ДК и мерките на бонбона са 9.100кг и 74см.Мислех после да пиша,но кака и ме сюрпризира доста неприятно.Ходиха с баща и да и вадят 2 зъба в Стоматологията,понеже и правят шините там.Докато я държало упойката,мойта убосница така зверски си беше нахапала устната от вътре,че спряла чак като рукнало кръв.После така се беше надула ,все едно са и слагали силикон.Цял ден компреси,лежане,охкане,пък и нищо не успя да хапне цял ден,че я болеше адски много.В събота ходихме на дежурен ,защото отока не беше спаднал пък и някаква бяла гад се беше появила отвътре.Размина се само с жабурене на билки и вода за уста.То хората правилно са си го казали-каквото сам си направиш,никой не може да ти го направи.Ма ходи му обясни на моя дзвер.В неделя решила да си оформя веждите.....с бръснарско ножче. ooooh!Обръснала си едната до половината.Направо ще ме скапе това дете.Всеки ден измисля по някоя беля,която да пробва върху нея.
Малката от вчера е на Флудитек и Вентолин,че направи някакви хрипове.Уж и нямаше нищо,всичко беше само от зъбите,пък така взе да свирка и хрипти.Кошмар.Горното зъбче от 4-5 дни е застанало на старта,но не може да пробие венеца.Белее се,но още не усещам нищо на пипане.Добре че през деня е  усмихната и игрива.Само нощите са малко по-тежки.Аз свикнах,само ми е жал за Ади,че се мъчи милата.
Вчера ходих да я запиша на кухня.На 17ти ще ни стане готова картата и от 22ри ще ядем там.Дано да и хареса,тази е държавна.Кака и папкаше там също.Готвеха вкусно преди,дано и сега е така.
Щях да забравя -благодаря на всички за милите думи и прекрасни пожелания към мойта голяма дъщеричка.Зарадвахте ни много.То не успяхме да го отпразнуваме тогава,че нали и тя беше болничка.Много добре ни дойдоха всички цветя и балони,които и пратихте.БЛАГОДАРЯ.
Прегръдки на всички юначета сладки и приятен ден та техните мами.

# 649
Хей Дея много се радвам че се разписа и с нетърпение чакам снимките Mr. Green, адашката ти е добре ходи, бърбори и ни строява Joy сега цял ден е на айде, айде и така-така, аааа така Mr. Green
Маги79 страхотна почерпка, да се оправя Ади бързичко Hug Heart Eyes

# 650
Не стига гадното време, ами и се тръшнахме болни двете с беба. И това си го докарахме от седене пред кабинета на педи в събота, докато чаках да я видят защо е вдигнала температура - едно дете упорито кашляше в орбита. Беба татко й я изнесе, но аз останах да пазя ред и прихванах, а от мен после - и тя. Та тогава се оказа, че си е здрава и е явно от зъби, но ден след това вече не беше здрава, пък зъб така и не се е показал.  #Cussing out Моля да ми кажете, понеже за първи път й е на беба да се разболява - по колко време държи тоя зимен вирус (сополки+кашлица, засега без Т)?

# 651
Хей Дея много се радвам че се разписа и с нетърпение чакам снимките Mr. Green, адашката ти е добре ходи, бърбори и ни строява Joy сега цял ден е на айде, айде и така-така, аааа така Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само така ,сериозна дама ще става,а смейте да не я слушате  Mr. Green Heart Eyes

Тея-Констанс и Дея-Мария
Това е Дея,според нея е "метка" ,но всъщност е  мажоретка/ Mr. Green
обича да танцува Simple Smile
Снимки от петък,от тържеството
Дея пред елхата
Дея-Мария точно на 01.01.2010 г
Малката Тита обича да се вози отпред  Blush
Тея&Дея
Отново Дея&Тея
Уискито не е на Тита  Mr. Green
Тея с нейно приятелче
Ето така се караме ние
Tея и маймунските и физиономии

# 652
Ама са сладурани Heart Eyes Дея е като истински фотомодел, а сладката Тити с нейните муцунки направо ме уби Hug Heart Eyes много да ги нацункаш Heart Eyes Hug

# 653
  • София
Добро утро от нас!
Кака дени е много зле май АБ не действа,ще се водим пак на лекар Cry
Влизам само да честитя на днешните ни прелестни месечинки:
Борянка нашта снахичка

На Мария на Рони нашто другарче:

И на Калин на Nanny:

Дея добре си дошла пак,че много време мина от последното ти писане. HugМного са сладки госпожичките Grinning
Лек ден на всички  bouquet

# 654
ДобрЮтрУ априлки и априлчета Hug!

Сервирам кафето с тортичка,по случай порастването на половинката Heart Eyes    

Честити 11-и месечинки на вчерашните сладурчета,които пропуснах вчера-Елина,Ники и Анна-Мария,и на днешните-Мария,Бобчето и Калин!

Enigma,brilliantine,маги79,да оздравяват дечицата Praynig Hug
Моля да ми кажете, понеже за първи път й е на беба да се разболява - по колко време държи тоя зимен вирус (сополки+кашлица, засега без Т)?
Анелия всеки път я ''държи'' не по-малко от 10 дни Tired
Мара Каси,на Сашко давах витамини от съвсем малък(след 1 годинка),когато боледуваше,а то беше често... Rolling Eyes.Давах му Мултисаностол.На Анито засега съм давала само вит.Ц,ампула.

Дея`,Drunda,добре завърнали се  Grinning Hug

dena_klv,Devik,подаръците ви за 8-ми март са толкова мили и трогателни  Heart Eyes!

# 655
  • Някъде там...
Добрутру в този снежен ден!
Пак се застопорихме вкъщи. Искам вече да идва пролетта, че ми омръзна от студ и висене вкъщи. Сещам се как миналата година по това време си лежах по цял ден, гледах си тв и си поспивах, когато ми кефне, та не ми пречеше, че съм вкъщи по цял ден. Ама сега издивявам. Дано към края на месеца дойде пролетта, като миналата година - влязох да раждам с пуловер и зимно яке, а няколко дни след раждането излизах по нощница в двора на болницата и седяхме под цъфнали дървета. Докато да ни изпишат и насред притесненията защо дребните повръщат, не бях забелязала как пролетта беше дошла. С наближаването на рождения ден на децата, все повече спомени ме връхлитат.  Blush
Моите девойки пропиха течности. Пият от чашата на Авент вода и чайче, а отделно им давам айрянче от стъклено шише от сок. Научиха се да отварят усти и да пият - допирам гърлото на шишето до устичката и изливам малко течност, те я преглъщат и после пак. Хем им е вкусно, хем забавно и все искат пак.

Брилянтин, 7-10 дни държи пущината, с температура или без. Главно сополките се точат дълго време.
Мара Каси, витамини не съм им давала, само витамин С от ампули, когато бяха болни. Виж аз си пийвам чат-пат Калмацин или Центрум Матерна, заради кърменето.
Енигма, помня, че като бях малка, минаваха ден-два докато подейства антибиотика. Дотогава си бях в унес от високата температура. Дано скоро има подобрение!  Praynig
Дена, чудех се къде изчезна.  Hug
Дея, прекрасни госпожици си имаш.
маги79, бързо оздравяване и на твоята душица.  Praynig Горните резци май пробиват трудно. На Яна 2 месеца й седяха подути венците и уж аха-аха да излязат и все няма нищо. Накрая вече прозираха под кожата и седяха така сигурно повече от 2 седмици докато излязат гадините.

Исках да ви питам дали вашите пълзящи дечица имат синини по коленцата? И на двете са им сини коленете.  ooooh!

Снимки от нас:

Йоана И пак тя
Яна И пак тя
Двете
Баня
Игра по пижама - Йоана
Игра по пижама - Яна
Знам, че не ми давате много да седя тук, ама аз искам пък!
Здравей!
Зелеееее!
Я, Яна пак държи играчка, как да й я свия...
Няма да кажа "Зеле" пък!
Подариха ни собствени клавиатури!
Имат си и кабели за гризкане!
Смучкам си тука нещо.
Забава И пак.
Няма да ми вземеш вкусното нещо, ще избягам с него в уста!
Захранихме се със хартия.
Замислена съм.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 09:28 от Жабче

# 656
Жабче,страхотни са  Hug И какви дълги коси имат  Heart Eyes,само за опашки  Blush

Desirée ,не можах да те позная  Whistling  Blush Дай да видя малката красавица и нейният сладък батко  Hug  Blush

# 657
Честит имен ден на Галя, Галина!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Честита месечинка, на всички сладурки и сладурковци!

Деси, ЧРД на половинката!
Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!

# 658
Не съм ви чела, влизам само да ви почерпя, днес имам имен ден Wink

После пак.

# 659
  • Там където има любов
Добро утро момичета  Hug
Честито на всички именници  Grinning, на всички месечинки и на половинката на Desirée
Желая на всички от сърце да са здрави  Hug Heart Eyes
Ние вчера не се разписахме защото след нощното будуване цял ден спахме. Снощи положението беше по добре. Във връзка с това което Айла сподели за научаването на заспиване без гърда или люшкане мога да кажа, че имаме много добри постижения. Единственото което правя ако стане много напечено е да шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш-ткам и има успех. Като се разплаче вечер го гушвам при мен и в един добър момент той заспива. За това предната вечер толкова много шътках, че каталясах направо, но поне не се налага да го нося.
Дея- радвам се , че се появи бях се притеснила какво става с теб. Прекрасни са ти госпожиците  Grinning
Жабче- с всяка нова снимка виждам промяна в твоите жабчета. Страхотни са  Heart Eyes
 Enigma- оправяйте се скоро. Най - гадното е да ти е болно детенцето и ти нищо да не можеш да направиш.  Praynig Praynig Моля се всичко скоро да се оправи  Hug
brilliantine,маги 79 -Вие също се оправяйте бързо. Уххххх много неприятно  Sick
Ох ние се събудихме хайде до после  Hug Hug Hug
villih- Добре дошла и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт