През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 349
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Креми честит рожден ден.....всичко най-най
Гледам говорите за хапване през ноща...отдавна го забравих какво беше това,мойта мишка не се буди вече дано продължи така  Praynig ,заспива към 21:30  и става към 9- 9:30ч
Нормално е от Пентаксим да вдигнат темп. и Звезделина вдигна и двата пъти в които и го сложиха,въпреки панадола и компресите.
МамаАж и аз като давах НАН се запичаше,сега е на Фризолак и няма такъв проблем,дано се оправи като смените млякото

Днес и при нас беше прекрасно времето...цял ден от 10 до 17ч бяхме по парковете и джиткахме из града...ей голям кеф беше  Party дано се задържи така

Елист големи са сладурки малките....спокойно ръчичката ще се оправи  Hug

Дидка наистина си голяма сладурка  Hug

Хубава вечер на всички и по-малко будене през ноща

# 361
Ха добър вечер Grinning
Аз цял ден по задачи-зъболекар, пазаруване, търчане и яко задръстване на Семинарията!!!!!!!!!!!! Mr. Green
Медийна звезда изгряла гледам-Дидкааа, забелеза ли интереса!!! Laughing Laughing LaughingАз те игнорнах тази седмица, за което ще прощаваш, ама задачи ме подгониха нещо...другата седмица обещавам или на гости да ми дойдеш или да направим разходка на вън стига да е ОК времето Grinning
Сега имаме гости и съм пльоснала компа на масата....ама кво....
Абе Вълканова ти за някакъв магазин ми беше споменала близо до нас за детски неща и май някой те пита в темата на зад ама не съм сигурна....да споделиш Grinning
Айде лека и спокойна на всички

# 362
  • София
 Hug Ха здравейте и от мен!   Heart Eyes

Ние днес мнооого се разхождахме на туй прекрасно време, после се прибрахме, хапнахме и ни дойдоха гости, та чак до преди малко  Crazy Blush Беше прекрасно  Naughty Мойта кака се занимава с малчо а аз си пих винце  Embarassed ама...кой си има кака  Embarassed Joy Малчо е спокоен, но със запечен стомах...вече не издържам с това не акане! И аз съм на НАН, мислите ли че може да е от храната? Да я сменя ли? Ама докито вика - не е от НАН-а!!!  Shocked Вече въобще не ги разбирам тия доктори!
И така днес беше хубав ден...прекрасно време....искам да се задържи така, за да може да си обикаляме парковете....

КИКИ  Peace физиономиста си!!!!  Embarassed
Две год, е прекрасна разлика, но на мен ми се върти в главата или две год, или мачло като тръгне първокласник, за да може аз да съм си в къщи  Mr. Green ама...сметки без кръчмаря не се правят!  Sunglasses

Elis - Стискам палци всичко да е на ред! Кога ще има някакви резултати?
Мани с това хайманосване...Така се случи, че се отвориха възможности за излизане и пътуване и ние се възползвахме,, поне имам късмет, че малчо е спокоен и баба му го гледа.  Praynig  Ти кога ще си идваш?

Mia aurora - Мафията не ме хвана първа  hahaha въпреки всичко ще се пазя усилено! Вие как сте? Как е мишоко?!

LioAndStich - Ти с кола ли си? Ще го измислим да се видим стига да е хубаво времето  Peace Може във вторник?ама лошото е, че май го дават дъдовно! Но ще го решим в понеделник,а?!  Rolling Eyes

Klodi - Благодаря! Ти ще се присъединиш ли другата седмица на разходка в младост, ако е хубаво времето!?

Lulu bowuu Ще те извинявам много ясно  Peace Другата седмица ако е хубаво времето излизаме на вън,но ако е лошо идвам бе покана!!!   bouquet А ти защо се изгуби така?!!?!А?!   Shocked

Исках и още да пиша ама...акъл...някъде съм го оставила...
Леле хайде да си лягам!!!! MIA ЧЕ от "всяка манджа мерудия" ще вляза в "мара подробната"  baby_neutral Joy

Лека...  Hug

# 363
ДОБРО УТРО!

# 364
Добро утро!
Весел и усмихнат ден от нашта пълна къща!

Днес пак съм с три госпожици![/b][/color]

Отивам да приготвям закуска!Очаквайте ново включване по-късно!

# 365
e_valkanova, добро утро!Изпреварила си ме,но нищо днес ще си пийнат мацките повече кафенца!

# 366
Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нощес с Тони спахме добре , преди 30 мин се събуди и се нахранихме сега нещо си пее и май се готви да ми направи изненада в памперса  Mr. Green Mr. Green
Ние за сега нямаме проблеми и изхождането, нито с НАН , нито сега с Хуманата. Явно е от черавцата на самото детенце  Peace Оставяйте ги да ритат по често по пампрес/не стегнат/ т.е. да може да си свива краченцата повече ... може и да има ефект. При нас става  Peace

didkata86 - Ще бъде супер, но аз няма как да се предвижа до Младост с количката. Нашия тати е в командировка, а градския транспорт, визирам 88 е раздрънкан, стар, ... и няма място за колички...или ако има е с 3-4 стъпала и са непреодолимо препятствие за колички, особен но ако са тежки като моята  Embarassed Това не го предвидих като я купувах  Twisted Evil
Мисля и за други варианти и комбинации, но за сега доста са мъгляви  Thinking

Приятен, слънчев и усмихнат ден от нас с малкия мишок.  Hug Heart Eyes

p.s. Гледам изпреварили са ме с кафето и закуските но ще оставя и моята за да имате по голям избор  Wink Laughing

# 367
Добро утро Simple Smile
pisihrisi,
точно кафе в такава кафеварка много обичам, ама гледам, че алуминиеви само има, а аз не искам алуминиева и затова си пия шварц от кафеварка с каничка.
lulu77,
като каза зъболекар... аз също не съм ходила скоро. Последно бях в 6-ти месец като ми поправиха един зъб, ама след раждането не е никак зле да се отиде. Следващата събота съм си записала час за АГ - контролен преглед. Но виж, за фризьор намерих време още първия месец  Mr. Green
Клодиа,
от ваксината е тази температура, трябва да е спаднала вече Simple Smile
mama_AJ и didkata86,
точно заради храната се запичат бебетата, а не знам бебе, което е на НАН и да не е запечено. Обикновено майките го сменят още след втората кутия. Вземете АМ с пробиотици и бебетата няма да се запичат Simple Smile Ако аз хранех с АМ щях да взема или розовия хип, или лактана био.
Кака си нямам аз, но имам 2 по-малки сестри  Grinning
пп: следващата седмица, ако е все така топло, ще издиря Клодиа на езерото. Срамота е вече толкова време да не я засека, при положение, че сме в един квартал Simple Smile

# 368
Здравейте отново,преди малко тъкмо да пиша,но шишо взе да мрънка!

Другата седмица наш тати отива в комадировка и най-вероятно ще съм моторизирана и ако се уговориме наистина за срещичка в "Младост" или където и да е ще се включа и аз като ще имам и възможност да взема и КЛОДИЯ И ЯНЕЧЕК,разбира се ако имате желание!?А вчера да сте били на езерото?

Миме,запазих си дата за 25.04,защото Павел ще стане на 6 месеца.Живот и здраве тогава ще се снимаме!  Simple Smile

Днес ще е стахотно време и се чудя на къде да хващам.

Елист,страхотни бебочки със страхотно способна мама! Hug

Щастлив ден!!!   bouquet

п.п Честит рожден ден на патерички,Креми!!!! newsm51

# 369
Добро утрооооо-на вън пролет бе!!! Grinning
Янечек-аз нещо закъсах с 1 зъб през бременността и не можах да го правя тогава, та сега нещата станаха неотложни....
Дидка-абе аз от кърмене не разбирам,диването е само на АМ-взимам розов Хип.Нема такъв часовник-в 6.00 всяка сутрин снася детето!По някой път мъти още веднъж на ден ама рядко. А за загубването-аз съм си тук ама единия ден нещо не ми беше добре, после имах баба на гости, после излезнах само в квартала....и така.За другата седмица обаче сме ясни.
LiloAndStitch-ти може с такси бе душко, аз онзи ден така изджитках до Мимето и обратно

# 370
Добрутро!
Да вади Мия всички запаси от Зеления рошльо,днес се чувствам прегазана от влак smile3507
Вчера 3ч разходка направихме,а тази нощ голямо мятане насам натам,коликите не минават още,ама май се местят нощем Crossing ArmsТа сега сме изблъскани с баща му от голямото легло ,а детето спи непробудно Confused

Ей,Честит Тодоров ден на всички именници и техните семейства!

При нас наистина пролет,но вятър духа и да видим дали ще има разходка днес newsm78Ще се опитаме да се качим към Арбанаси,че има представления в конната база...

Как ви завиждам за срещичкитеее Crossing Armsтук няма с кого да излизам в парковете.
Фризьор ли видях по-горе newsm78какво беше това???

Айде лек ден!

# 371
e_valkanova,
ние всеки ден почти сме на езерото, та и вчера. А аз съм тази, чието бебе реве от количката, а до нея подтичва момченце, въоръжено с пръчки.
До Млядост няма да се занеса, защото първо трябва да си прибирам голямото дете от училище по обяд, второ - малкото има такъв кисел нрав, че не го знам в какво настроение ще е. Има дни, в които се държи супер, ама ако е като вчера...на два пъти се наложи да разгърдя прелести насред градинката, за да му втъкна гръцмуля и да мълчи.

# 372
Янечек -  Laughing Laughing Laughing това последното ме разсмя. Понеже си виждала мои снимки , ако ме видиш някъде обади се  Peace А аз ще се оглеждам за количка с ревящо бебе и подтичващо момченце  Mr. Green Mr. Green като e_valkanova нали сме в един район. Пролетта се зададе , и ще трябва да организираме среща на Дружбенските майки... как иначе ще си пием кафето около езерото сами  Joy Joy Joy Joy

# 373
Янечек,вчера и аз се разхождах там непланирано.Получисе супер.И аз вадих цицата на два пъти.Оглеждах се да ли няма да ви разпозная с Кло,но ....
Но ти може да си ме видяла?
Иначе до езерото мога да се добера само с кола.

# 374
Вълканова - мерси за инфото Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт