През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 349
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Елист, честит ви четвърти месец  bouquet, много са сладки малките бонбонки, ама и мама е страшна майсторка, браво!
Дидката, убавица си ти, ама и много ми приличаш на една водеща на телевизионно предаване, само дето името й не помня...

Снощи вече беше върхът - заспиване на Жорко в 21.30 часа, първо събуждане - 00.30 ч, второ -2 ч, трето - 3.30 ч, четвърто 5 ч и после  вече не помня -7 или 8 последно. Мисля да отварям кутията с Ам, дето я държа резерва в шкафа, ама пусто не ще да яде от бутилка, ще взема да пусна запитване защо прави това дете, дали не може да се наяде.
Ходихме на дерматолог, няма му нищо на детето, тези крустички ще минат от самосебе си и да ги мажем с беб. олио и зехтин всеки ден и така.
 Маймунски, искам и аз на селоооо...

# 346
Такам ние с Кантарини си направихме страхотна разходка в южния парк, подърдорихме и сега аз ще стягам багажа Simple Smile
Весело изкарване през събота и неделя  Hug
Дидката ти си голяма симпатяга беее Simple Smile
Айде усмивкииииииииии

# 347
Дидката86,ти не участва ли във същото предаване Wink или се лъжа newsm78
Сега се сетих откъде те помня
http://media.actualno.com/news_156574.html        Party

# 348
  • София
ЕЛИСТ: Твоите принцески растат и хубавеят все повече  Grinning А теб съм те признала за майстор на дрешки  Hug
ЗЛИТОВА: Хайде мила, чакам да видя малката Анна с нетърпение. Така я чакахме нея всички особено накрая, хайде покажи я  Heart Eyes
Дидката86: Мдаааа имаме си медийна звезда  Simple Smile И аз те познавам от Глобусът и ФОРТ БОЯР, но преди това водеше мисля едно младежко предаване ако не се лъжа "Споко". Аз те помня още от кастинга, преди теб водеше едно русо девойче  Mr. Green Общо взето съм голям физиономист и бях разкрила по време на бременеенето ни доста мами, които се срамуваха да се запознаем  Laughing Hug
ААА и аз искам пак да усетя тази магия с положителния тест, но поне след 2 години! Чух се с мама с който бяхме в родилното и тя две момченца с разл. 1година и 10 месеца, олелеле няма такава лудница, постоянно викаше: Василе...Михаиле  Joy
Е-Вълканова: Забравих да ти благодаря за телефона на консултациите да АД  Hug
За сега това от нас...отивам да готвя  Simple Smile

# 349
Добър ден!
Аз съм без деца за час и половина.Навън са с количка и свеки!Е можеше и повече ама закъсня и то луда работа.
Заела съм се с обезкосмяване,че все време за това не остава Sad. Мъжа ще ме изгони от леглото  Embarassed
Вчера бяхме на лекар и се оказа,че София има схващане на цялата дясна страна.... Сега детската трябва да ни прати на физиотерапия.Получило се е от твърде малкото място в корема ми.Нали две бяха.. Simple SmileТо за това ревяло милото ми... Пък аз му викам гевезанче. Дано се оправи от масажите,че иначе все я нося.
Рокита да знаеш,че на 3 месеца има интензивен растеж и е нормално да ядат на 2 часа.Моите нали ги дохранвам с АМ.Пак ядяха на 2 часа.Изядоха ми ушите за две седмици.Сега се нормализаха нещата де.Ама пак си ядем 8 пъти.Не могат да поемат по много и ядат често,често.
Дидката наистина си симпатяга,ами като хайманосвате бебока кой го гледа  newsm78
Портокалчо и аз имам мераци да поработя лятото,че малко парички никога не са излишни,ама много хора ме разубеждават.Така че ще видим.Е то и майка ми трябва първо да се навие да ги гледа и да дойде пак у немско  Thinking
МИЯ тука миналия ден като бяхме на курса едното бебе също ужасно и неистово рева.Беше му топло и акушерката каза също че е от засиления процес на растеж.
Нея да ти кажа благородно ти завиждам за съня.На мен не ми тежи толкова ставането,ами все при тях трябва да съм и да ги гушкам.Та не ме питайте как си върша домашната работа....пране ит.н.
Ай гости ще имам...
Звъни се

# 350

Днес става 1 година от както видях двете чертички, а сега спинка златото до мен! Сега отивам при Ноемврийки 2010 да ги поздравя

Стели а ние днес правим 1 година откакто правихме малкото човече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То едно правене беше с първия път и готово  Joy Joy Joy

Да се отчетем:
- 6,300 кг. и 59 см.  newsm78 тава за сантиметрите не мисля че е вярно миналия път бяха 61  Joy Joy Joy Биха ни Пентаксима , човека въобще не усети  Mr. Green Mr. Green
Дадох му Панадол, и му направих компресче на крачето с реванол по препоръка на лекарката ни  Peace Сега се събужда и трябва да му дам отново /профилактично/  Peace

# 351
  • Пловдив
Аз Дидка в Глобусът не съм я гледала, но в Споко да. Simple Smile

# 352
хилоооуууу Mr. Green

Лелеееее мафията се изложи,разузнавателната ни служба не разкри Дидката  имали сме звизда в темата   нооо това не те оправдава мафията те наблюдаваааа ей  

ооох тез човечета много ме забавляват и разсмиват..много обичам да си крася ппостовете с тях  

Днес Мишко така се беше наакал е те такова чудо не бях виждала- свалям ританките гледам бодито омазано,свалям памперса отзад на дупето чисто..ЧИСТО а пикото и акото отпред  хай сиктир как е станал тоз номер и омазан до над пъпа   ако някой има научно обяснение да го изложи

Елист
въй въй майстор та дрънка си ти   кога намери време бре? И аз искам да оплета нещо на Мишко ама нямам време Затова пък баба му такава хубава жилетка му оплете по мой модел.Ще го сниам тез дни да го покажа Wink

Маймунски
толкова ти се радвам..и аз много обичам насело.И ние много искаме къщичка извън Софийското,дано някой ден имаме. Приятно изкарване  Hug

ТИННА
радвам се че ти е харесала книгата,аз още не съм я почнала.

Елистче браво за обезкосмяването..аз моите ги отглеждам топля на татито краката с моя чорапогащник,че той по боксерки спи

хайде лека и спокойна  Hug

# 353
Здравейте момичета, ние днес цял ден навън с прекъсване от 1 час, само за ядене и след обед си прибрахме каката от градината.
АМА то едно прекрасно временце, дано да се позадържи такова.
Ей това форума е велика сила, за сетен път се убеждавам, разкрихте Didkata86.
 Елист много са сладки девойките и как си ги скиприла, аз още на мойта рокличка не съм обличала. Дано се оправи малката.
Клодиа дано е спокоен тази вечер мъника, ще видим ние в неделя как ще сме, че токава ще ни го слагат.

# 354
Elist,
с физиотерапията ще се оправи ръчичката на малката. А рокличките са прекрасни, както и останалите дрешки, които им шиеш на госпожиците. Твоите се кипрят още от сега Simple Smile
А за космите по краката - моят мъж няма как да ги види, даже и да не ги махна - силно късоглед е  Mr. Green Първия месец след раждането бях заприличала на Снежния човек - неподстригана, с неизрязани нокти, ама сега свикнах със свинчето и се привеждам сравнително редовно в приличен вид, все пак и навън излизам  Laughing
Нощем бебето се буди по 2 пъти, беше почнало и само по един път, но както и вие сте забелязали по вашите бебета - усилен растеж и нужда от повече манджа. Но аз се наспивам добре, защото не ми се ободрява, а само яде и пак отнася плувката.
Днес беше ужасно на разходката - ако сте видели 2 побъркани жени с 2 кални деца, въоръжени с пръчки, които се веселят в локвите и едно ревящо от количката си - ние сме били  Mr. Green

# 355
  • Пловдив
Ох Янечек, като каза усилен растеж  - тази нощ Тити се събуди в 3, в 5 и в 7. И Всеки път гладен. Какво беше това чудо, не знам!
Иначе в Пловдив беше пролет. А на Гребната база имаше толкова много хора в средата на работния ден.

Честит Рожден Ден Креми! Бъди много здрава, обичана майка и уважавана съпруга!

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 19:19 от miraluba

# 356
Здравейте  Simple Smile.
Честити месечинки на всички бебчета  newsm32!
Креми, честит рожден ден! Да си здрава и безкрайно щастлива със семейството си  nbirthday!
Диската86, много хубава снимка. Аз исках да го гледам в "Шоуто на Слави", но го изпуснах. А ти можеш ли да дойдеш до Младост? Ако не - аз да мисля варианти. Дано се задържи такова времето.
Mia, картинките са супер, аз даже щях да да те пиатам от кой джоб ги вадиш  newsm62. За номера на твоя Мишко не знам, ние обикновено си се омазваме по гръбчето  Wink.
Neya, дано се оправиш по - скоро. Да знаеш как искам сега да съм във Варна, обожавам го този град ей. Ние лятото ходим в Боровец, там наистина е много спокойно, има наблизо и хубави плажове. А вие сигурно хубаво си изкарвате там, лятото се разхождахме в градинката в Аспарухово, много хубаво са я направили.
Maymunski, да си изкарате много хубаво и весело  Simple Smile.
Елист, много са ти сладки принцеските.
Хайде до после  Hug.

# 357
Добър дееен   bouquet Креми,честит рожден ден Simple Smile Честити месечинки на бебчовците и честити годишнини bouquet
Искам някой да ми каже къде се качват снимките на бебетата и потребителско име и парола Hug Мерси Simple Smile

# 358
Здравейте и от мен.
Честито месечинки. Еееае пораснаха децата, а преди 1 година точно - бяха чертичка на теста  Hug

Креми честит рожден ден. Бъдете здрави и много много щастливи. newsm59

Аз се боря със запека. Вече 3 ден не сме се изхождали - горкичкото. И са каката така бяхме. Дохранваме се с НАН, но сега пратих таткото за Фризовом / по препоръка на педито/. Дано помогне, че са големи мъки  Praynig

А днес беше супер ден. 4 часа не се спряхме - и сега всичко ме боли.

Айде целувки от мен.  bouquet

# 359
Най-накрая ви изчетох.
Дидка  Hug Heart Eyes Присъединявам се към останалите. Много си хубава и фотогенична  Peace
Елист много са сладки Софи и Рая  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ви е честита месечинката  Hug
Ех тази чертичка на теста  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние си имаме първата температура. Давах панадолче, сега уж я смъкнах, но му светят очичките и не иска да заспива. Другите дни по това време вече е навлязъл в приказната гора на сънищата  ooooh!

Креми

Общи условия

Активация на акаунт