През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 225
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Ето снимки от днешната ни разходка, на който му се разглежда морето през зимата с красивите лебеди
http://evapetrova.multiply.com/photos/album/4

# 616
  • София
Здравейте и от мен.

Най-накрая ви изчетох  #Crazy -  беше ми се скъсал кабела на нета и няколко дена бях като без ръце  Simple Smile.

За еднократната помощ - подадох документи на 08.12 - взех пари на 20.01 /както и ми казаха/.
Детски - още не са ми превели този месец.

Кики - Дидката е права - виж за следващия месец дали няма да ти е намаляла сумата и подай тогава  Peace

Ина също не обича да я обличат и да я слагат в количката - но това важи само докато тръгнем - след това спира да реве. За шапките и друг път съм писала - изпада в дълбок потрес от тях и само се върти с надежда да я махне. Според мен главния ни проблем е, че не иска да лежи по гръб. Посинява от яд. За надигането на лакти - прави го отдавна. Много е забавно, защото не се отказва. Също така вече не гука толкова, има си някакви нови думи в речника. А за викането - отдавна го откри и си го практикува с кеф. Понякога звучи като "Ейййййй" и "Хайдеее"  Mr. Green и малко след това ме заболява глава.

Дидка - моята свеки също в неделя ще идва да вижда бебето, но аз предвидливо ще излезна навън и ще й кажа къде да дойде. Бебето ще си спи и така ще си спестя нервите от това, че иска да я пипа и т.н.

Мия - напълно те разбирам. И аз съм изпадала в подобни истерични ситуации. Особено в началото, докато имаше още колики гледах да не мърдам надалеч от нас, че се припотявах бая докато се прибера. Спокойно - ще свикне, а и скоро ще почнат да сядат и тогава света от друг ъгъл ще е по-интересен  Hug. Би ли ми пратила потребителското име и парола за албумчето, че съм ги затрила някъде... Hug - да взема да се пробвам да кача снимка, въпреки, че предните пъти не можех...  Thinking

Оманаooooh! в шок съм.

Еми това е от мен. Спокойна нощ

# 617
Благодаря ви момичета  Hug

# 618
Здравейте,

При нас днес беше пролет. Направихме си една дълга разходка.

CRLN, и Емил много напъва да се изправя и да седи седнал. От време на време го хващам за ръчичките и го придърпвам да седне, но за 10-ина секунди. На консултацията питах педиатърката и тя каза, че са много малки още. До колкото знам момченцата към 6-я месец могат да се слагат да седят, като се държат разбира се.

Мия, дзверчетата преди ги слагах на страни като редувах, но това беше до към втория месец някъде. После започнаха да се обръщат по гръб. Сега Емо е абсурд да се задържи да спи настрани. Криси понякога, когато я кърмя легнала, си заспива настрани докато суче и така си остава. Доколкото знам като се слагат да спят настрани, трябва да се редуват ту на ляво, ту на дясно, за да се оформи главичката.

От детските песнички Криси най-харесва "Чело коте книжки". Аз така и не я научих цялата и й пея само припева. Много се успокоява, като й я запея, което е учудващо, като се имат в предвид невероятните ми певчески умения  Mr. Green

С детските и ние се разминахме. На мъжо напоследък му намалиха заплатата, та след някой и друг мсец може и да се класираме. Никак няма да са ми излишни 105 лв.

Мислех и други неща да пиша, но адски ми се спи.
Лека нощ!

# 619
  • Сливен
Омана, то бива, бива желание ама това... Shocked Shocked Shocked
Добре дошла, geri_t! Надявам се да ти е интересно при нас!Най-малкото можеш да си намериш компания за разходките Laughing!
За свекървите и бебетата - при хубаво време решението е среща навън, хем ще му се радва като бута количката, хем навън ще мине по-леко срещата. Аз не мога да се оплача, на моята свекърва й се разхожда повече и от мен Laughing
Е, лека нощ! Дано бебчетата да спят спокойно и да събират сили за утрешните разходки!
Аз вече имама възможност да спя с прекъсвания шест -седем часа, а безсънието ми се завърна, не знам дали ви се случва - уморена съм, а не мога да заспя...
Мия, аз редувам Мая да спи на двете страни, като я обръщам ту от едната ту от другата страна на леглото, но винаги с лице навътре към стаята - така с един поглед я виждам и не се налага да надничам над леглото, за това се сетих в болницата - сестрите винаги слагаха бебчетата с лице към пътеката, така че дори и като минават по коридора  да могат да ги наблюдават. ... но това важи за бебета, които не могат да се обръщат все още. Wink

# 620
Добро утро Simple Smile

От детските песнички Ето тази. Тони направо пее и от време на време крещи от радост Simple Smile
Ето и текста:
На зайченцето, зайченцето бяло,
в гората сладолед му се дояло
и тръгнало само и тръгнало навред,
дано да си намери сладолед.

И както си вървяло из гората,
насреща му задала се пчелата.
Помолило я то "Дай малко сладолед"
Тя казала : "Аз имам само мед!".

За зимен сън се готвела мецана,
пред къщата си тупала юргана,
Помолило я то, поискало съвет,
къде да си намери сладолед.

Мецана рекла: "Ти си интересен,
какъв ти сладолед в дъждовна есен?
Ти знаеш сам нали, ти знаеш сам нали
че гърло може да те заболи?

Че права е мецана то разбрало,
пред горската сладкарничка се спряло
и вместо сладолед, и вместо сладолед
поръчало си - палачинки с мед!!!

Neya - Евита е много сладка  Heart Eyes Да знаеш как ви завиждам благородно на бриза и морето...от 2 години не съм стъпвала там и ми липсва много  Hug
За свекитата - моите идват от месец на месец за по три дни. За сега не смеят да ми се месят и да бутат детето, даже аз им го тикам   Mr. Green Mr. Green, но никога не е късно да почнат да ми налагат мнения  Peace
geri_t  - верно казала е-валканова ми ти си ни не само в района ами си ми и съседка. Както казвам аз събрахме се. Накрая "четата" ни трябва да си организира голяма среща  Peace да се видим най-сетне  Simple Smile
Омана - това даже и не съм си го помислила. Егати кърменето. То обич, обич ама това си е доста перверзно поне за мен Peace
didkata86 - стискаме палци с Тони, да мине всичко добре и да нямате температура и други проблеми  Praynig Hug

А Васи много ми се губи напоследък, то бива бива фермерство ама нейното .... На мен нещо ми омръзна напоследък, особен но като излизаме, не ми остава много време за губене  Peace

Навън вали дъжд. Значи днес ще издивяваме в къщи  #Cussing out Забравих си чадъра преди време у майка ми и сега няма как да излезем с детето и кенгуруто за мое голямо съжаление  Peace

Приятен ден Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 07:22 от klodia

# 621
Добро утро Grinning.......Егаси времето!!!!!!

# 622
Дубру иютру

Кло
благодаря за кифету  Защо пък реши че го уча Мишко на ръце?! Сложила съм му играчки,пуснах му музика..просто нещо не му е било кеф..знам ли.А татито е на работа когато е почивка разбира се че излизаме заедно.

Нея мнооого благодаря за фейса Hug А Ева е буболече сладко ,как си нуна сладко сладко..е така е покрай морето..шума на вълните,слънчо пече  Wink

Омана
защо ми го припомни този клип  Докато бях бременна незнам как попаднах на него..леле прилоша ми направо щях да повърна..ужасно беше...перверзия както казва Кло  Sick Shocked а ти що се спотайваш аааа  Hug

Geri t добре си ни дошла  Hug тук по традиция новите мами правят баница и черпуват като за добре дошли  Mr. Green

Вес де се губиш аааа?скапал се кабела,ми ши крадеш нет аз мога да те науча спец съм Mr. Green Пращам ти пароли мароли  Hug

Василена
съвсем ни заряза...най-големия мафиот от мафиотското ни фемили   Mr. Green Ушити ши и дърпаме...поне да беше истинси бизнес..па едно яйчице немож изяде от онез кокошки

То и други мами са с отсъствия неизвинени   Mr. Green

хайде хубав и усмихнат ден

# 623
ееееей Лулуууто ти по кратки постове можеш ли да пишеш  хай драсни повечко ей тъй за разнообразие...ко прави Сияна буболечкова сладка? ааааа все по едно изречение,молиф ли нямаш  Mr. Green Joy Hug

леле тези зелени човечета...май прекалявам с тях  Mr. Green

# 624
Добро утро Simple Smile
Първо да кажа на Миа, че и нашата разходка много прилича на нейната, само че Камен не го увивам в одеяло, а си го нося с дрехите - космонавт, то се знае, също не носим, защото не понася  Mr. Green И шапки, разбира се  Grinning
Обаче вчера ми писна - не мога да нося бебетоп в една ръка, в друга да бутам количката, а с трета - да водя баткото за ръка, че иначе пресича като някаква мъгла, та се наложи да го оставя да реве от количката. Никакви 10 минути - не млъкна до вкъщи, докато не го извадих - даже пяна пусна на устата от проклетия. Честно казано, не знам кой щъркел отговаря за тези доставки, ама аз такова не съм поръчвала. Нищо де - каквото е такова - ние си го обичкаме и си го търпим. И чакаме да порасне, че да можем да го натупаме  Laughing
До социалните ходих да взема акта за раждане и не беше доставен още - наложи и там да повиша тон, най-много мразя немарливи чиновци, които имат "жестоко много работа".
А детски на нас не ни се полагат, но еднократната помощ ми казаха да я чакам в края на март. Документи подах началото на този месец.

# 625
mia_aurora, Янечек - wgdi  Sick
Лоша работа , такова инатче не съм виждала ...а пък и не съм гледала ... Я ги донесете де видя такова чудо на чудесата ...
Все са били моите капризни ама такова нещо ...
Ужас, ужасон... минавам през всички дупки с количката от тръскането се успокоява... А Тони  от шума на автомобилите, колкото по шумно толкова по добре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 08:23 от klodia

# 626
О, чудо! Малчо за първи път заспа сам на леглото, точно щях да го вземам, че мрънкаше и като се обърнах - той заспал!
На нас ортопедът ни каза на 5 навършени месеца може седнал да го слагам.
Янечек - аз си нося кенгуру за целта. Така са ми свободни ръцете докато бутам количката и като заспи го слагам.

# 627
Добро утро, днес ставаме на 3 месеца  Peace
Оле снощи голям рев и двамата , навират ръчичките в устата и се въртят мн неспокойни бяха. Нямаме проблеми излезем ли с количката и заспиват 2-3 часа има  мир, но е кошмарно излизането ни. Сама е едва ли не невъзможно, количката невлиза в асансьора трябва да я сгъна, да я сваля и да се върна за бебчовците. Обмислям варианти да са в столчетата, за да ми е по лесно да заключа  и след това оставям столчетата в колата и потеглям с количката. Но докато ги облека то е рев и чудо едва ли не мисията невъзможна. А за пословичната услужливост на българина  нямам думи поискахме стаичката до входа на блока, за да не мъкна и количка и то за няколко месеца  лятото да мине, но  имало някакво ремарке вътре и ни отказа, а доколкото разбрах стаичката е на входа  Close Нямам думи ooooh!
Лек ден   bouquet

# 628
Здравейте момичета!!! Не съм писала редвно в темата, но доста ви чета. От както се роди бебка обаче нямам време, та до сега ........ Интересува ме има ли мами от София за разходки в центъра. Аз живея до 5-те кьошета, често ходя и в НДК, Южния парк, ако имам мами в района ще ми бъде приятно да се разходим заедно   bouquet

# 629
Добро утро!

Днес навършваме 4-ри месеца!

Общи условия

Активация на акаунт