През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 349
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Преди време някоя мама спомена за някакъв сайт за снимки!?
Ето аз ви предоставям този т.е онлайн фото.Може да разгледате.Аз съм поръчвала снимки,качеството е хубаво.Размерът не е много стандартен.Поръчах 10/15,но в реалност са по-големи и не се събират в албумчето.Май бях хванала някаква промоция
http://www.photobox.co.uk/

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 09:17 от e_valkanova

# 376
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!

Вие чували ли сте за "гъста кърма" и за това, че тя
е причината да се запушват гърдите и да се образуват вътре
малки бучици?

Може ли и мнение от консултантите от ЛЛЛ?

# 377
Здравейте момичета!

Gulia - веднага ти давам моето мнение. Аз имах няколко пъти проблеми с гърдите - висока температура - до 40 градуса, бучки в гърдите, зачервяване и т.н. Странното обаче е че въпреки бучките гърдите ми имаха достатъчно отпушени канали и моят гинеколог каза, че не е страшно. Правя компреси, масажирам под душа и цедя, ама не до край, че се получава обратен ефект - колкото повече цедиш, толкова повече произвеждат гърдите и няма оправия. Една приятелка е консултант по кърмене и ми каза, че вероятно кърмата ми е по-гъста и затова често ми се запушват каналите. Сега съм добре, но всеки ден пия Лецитин. Това е хранителна добавка, която определено ми помага.

Прекрасен ден за разходки е днес и предполагам, че парковете ще са претъпкани, но дано се намери местенце за всички нас....

Хубав ден от мен,

# 378
  • София
Добрютро  Simple Smile!

И ние се потрошихме вчера от ходене, но съм доволна. Времето беше супер. Детето спа 3 часа и вечерта ми го върна тъпкано  - рев,мрънкане, крясъци  Crazy. Май още имаме колики, всъшност не знам и аз какво имаме и нямаме - реве си вечер и тва е. Трябва да я разнасяме, дондуркаме и т.н. като всяка вечер различен похват действа и към 23-23:30 заспива като пън като си легнем и ние. Както и да е - не се оплаквам само споделям  Laughing.

Честит Тодоров ден на всички именници !

Елист, много джиджани момите Simple Smile.

Фризьори като споменавате и аз бих се срещнала с един , че от има няма 5 месеца не съм . То срамота  Embarassed .....

Хайде лек ден и да не се заседявате в къщи, че от утре уж ще е една идея по-студено, та днес не е за изпускане .

# 379
  • София
ОХ  Адито от както се е родила не беше плакала като снощи  Shocked
Пищииии ... даже бях на кантар да я водим в някоя болница Confused Още съм на тръни. Днес имам час за фризьор и свекърите имат имен ден!! Сега Ади отново е толкова киселаа..но поне не плачка като снощи. Вчера бях разстроена дали има значение това!! newsm78
Отивам да се оправям, че днес е натоварващ ден!
МИЯ:  Heart Eyes Сега вече те разбирам напълно. Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 11:35 от Kиkи

# 380
Много се извинявам момичета,ама накой може ли да каже защо не мога да кача снимчици в албумчето ни за колажа newsm78 Преди не съм имала проблеми,ама сега не знам какво става.

# 381
Добър ден!!
Успях и до компа да стигна!! То си е цяло постижение...Направо съм станала като супермен или по точно супермама  Mr. Green Ами как не.
 Ставане 6.15 /Хранене(справям се мн. успешно едновременно двете)
                      Гушкане и игра на дивана до 7
                      Наакаха се днес дори... Махаме пижамите,слагаме нови пампи и чисти дрехи... Понякога Рая я преобличам дори два пъти,че все повръща и се мокри.Пишкането на повивалника е задължително  Mr. Green. Винаги има поне една желаеща да ме омокри  #Crazy
                  7.15    После задрямват  Wink Сега е момента... Слагам перката на *...*
           Следва душ на отворени врати,зъби и т.н. Приготвяне и пускане на пералнята,миене на шишетата (около 10 вече с нощните)  Sickи чиниите от вчера от гостите(все имам такива колкото и да не ги искам)!! Crossing Arms
           Вече е 8 събуждат се... Събуждаме и тати. Правя кафе. Най после нещо хубаво и за мен.Тати естествено не пропуска цигарката  вън на терасата:bad-words: Е аз се зъбя,пея и дрънкам...  Laughing
           8.30 Тати ги занимава.Мама хваща прахусмокачката/ бързам няма време.. Wink. Пералнята е свършила.Тичам ама колкото и да бързам бебешките дребосъчески дрехи си искат времето.Чорапчета и бодинца и т.н. (знаете как е,а аз съм с две и то едното постоянно повръщащо...). Бързо долу в стаята за сушене.Събирам вчерашните и проскам днешните.
     9.15 Качвам се в къщи.Те реват ...пак сме гладни.Ама ще почакат.Отивам да измета калта от под количката,че да не се сърдят съседите от етажа....
Хайде шишето на едната и цицата на другата...
    9.30 тати отива на работа а ний си играем.Не могат да стоят сами.Прекалено им е скучно.Дори до тоалетна ходя трудно.Все реват,защото мама много хубаво пеела и не могат без нея  Mr. Green
     Е успях даже да изям един сандвич пеейки  #Crazy
     10.15. Потъваме в дрямка отново.... Мама грабва ютията и оглажда прането.Еха почти свърших с дом. работа... остава  още туй онуй  Mr. Green
      10.35. Време е за форума.Опитвам да изчета всичко.Почти винаги успявам.

Ето на даже и писах  Mr. Green

10.50 Зверчетата се събудиха.....
    Не можах да дам мнения по въпросите,щото се отплеснах!!!
    Съжалявам. Благодаря на всички!!
    Много се радвам че ви има и че мога да споделя.
    наистина ви обичам мами!!!!!

Не исках да съм досадна ама така се получи
  Навън е слънчево днес УРААААА
  Хубав ден!!!!

10.55. Вече ревем за внимание.Вземам дрънкалките.... Mr. Green

# 382
elist 

ЗА СУПЕРМАМА  Peace Wink

# 383
  • Варна
Елист  Hug  Hug Hug Браво на супермама   bouquet Толкова много неща за вършене, а на всичкото от горе плетеш даже и дрешки. Ей късмет извади Десито, че "сгоди" своя момък за едната ти мома, че такава тъща не е за изтърване  Naughty. С нетърпение те чакаме септември да дойдеш във Варна, че да се запознаем.
Дидката, аз Споко не съм гледала, ама съм фенка на Глобусът и веднага те познах  Mr. Green Ама ти не си качвала снимка до сега, затова чак сега те разконспирирахме  Wink
Лило и Стич, ние точно на Боровец строим. Хем далече от града, хем близко до морето, хем далече от курортите и чужденците  Mr. Green

# 384
  • София
Вчера бях разстроена дали има значение това!! newsm78
100 %
не, 101 %
А какво яде (ако въобще си яла)

# 385
  • София
О-о-о, забравих да се похваля -
"Много ми е леко, чуствам се добре" ,   (остана ми време за епилация) newsm44

# 386
Здравейте Simple Smile
Елист  Laughing Аз пък няма да измета калта изпод количката, докато съседката не си разкара саксиите, от които едва вкарвам количката в нас! Днес е бамняла още една саксия пред вратата ми  Laughing
Ние нещо нямаме късмет с разходките. Това момченце не иска да ходи навън. Какво се учудвам, от него всичко може да се очаква. Иска да го нося, ама не в слиг, не! На ръце, без помощни средсства.
По едно време сядам на пейка да го накърмя, а баткото отиде да се сражава с едни храсти. Подчертавам, че нищо от бялата ми плът не се вижда, а дори не си личи, че кърмя, защото бебето съвсем закрива скромия ми бюст, та изглежда все едно само го гушкам.
Но един сърдит старец спря пред мене, посочи ме с бастуна си и викна:
- Ама това е масово, бе! Масово! Ето го резултатът от вашата свободна демокрация, ето го! И се изплю.
Аз си мълча, че бебето се стряска ако викам, но нали имам бодигард - идва баткото с пръчката, явно помислил, че дядото иска да ме удря с бастуна. Застана с пръчката си пред него и се развика така, че една жилка му изскочи на шията:
- Бееее, а беееее! Ти на майка ми ли говориш?! Ей сега ще си платиш! Бий се! Отбранявай се! - и размахва пръчката срещу бастуна.
В това време бебето започва да реве, защото се стресна, а аз се опивам със свободната ръка да придърпам голямото, че дядката започна да направо да си псува  Confused
Обаче той вече се беше ентусиазирал и се дърпа напред и крещи:
- Ах, ти, куче! Ще трябва да нацапам меча си (една окастрена пръчка) с пенсионерската ти кръв! Позор! Позор!
Та така, пак аз с най-невъзпитаното дете, което не уважава възрастните хора  Mr. Green

# 387
Янечек кефиш ме!!!! Joy Joy Joy
Да нацелуваш баткото!! Ама те кво си мислят дядовците и бабите,че тяхните майки не са кърмили ли?
И аз вадя цици навсякъде.Даже не се и крия.Че то си е напълно нормално.На мен лично хич от никой не ми пука.  #2gunfire
Ай да взема отношение по разни въпроси.
Нея ще се обадя непременно като се прибера в БГ.Поне веднъж ще се видим.Ний пък построихме къща в Тополи.*Тъман* на 3 ката ама си стои празна и май скоро няма да се пълни..... Laughing
За сукманите да си призная един и половина изплетаох още като бях бременна.Втория не успях да го добърша навреме и оставащото ми отне два месеца... Mr. Green Така,че вече труд и творчество май като тръгнат на градина.
Кике съчувствам ти.Аз май вече от рев не се стресирам.Ама може и да не са ревали така..... Дано на никой да не се случва повече  Praynig
 За разните предавания/ Телевизия не ми остава  време да гледам. В 9 съм толкова изморена,че децата мен приспиват,а не аз тях  Mr. Green
 Сега спят в чантите си за количката в очакване да ги подрусам навън.
  Е хайде оставям ви. Днес много ми спори,щом толкова успях да пиша.
  Отивам да обиколя квартала,че дано поспят диванетата повечко.

Още веднъж хубав ден

# 388
# 389
Дам Янечек  заразно е кърменето  Laughing Laughing Laughing

Бе тоя дъртак да не си мисли, че парковете, езерото са само за пенсии като него?!?

Да заминава на село, там освен бабета и дедовци като него майки с бебета няма да види вече...
 Hug Hug Hug

А това с измиването на гумите и аз не го правя. Ние пък живеем до една мърлячка с двама трима  синове и внуци + 1 или 2 кучета. Ако знаете как смърди в коридора Close Интересното е че са в общинско жилище , а никой не им прави забележка  newsm78

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 16:54 от klodia

Общи условия

Активация на акаунт