През НОЕМВРИ се роди дете, да ни слуша, радва и расте!-5

• 25 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!
И тук е егаси времето-една мъглааааа-носа си не можеш да видиш!Дано се поразсее днес,че съм планирала разходка до фотото за снимките на Вики и Хриска за баба Веси-да и спретнем колажче-изненадка за баба Марта и 8март и да ги пратим навреме,че то Кипър далееееко!!!Мартеничките само за нея направих,но днес в това време ще творя още.
Нея-ах,морето!Само това мога да кажа,че иначе много ще се разчувствам.
Мия-Вики отдавна не спи настрани-просто няма начин фа я накарам да лежи така!Обръща се по гръб и си върти главунката на където и е кеф,но не съм забелязала да предпочита ляво или дясно.
Кло-мерси за закусчицата.А тази песничка е супер,аз я бях забравила,но сега си я пейстнах да си науча текста!
На новото мамче-
За клипчето с кърменето-нямам думи!
Да се похваля,че вчера се запознахме официално с мама анитка и малката Карина(тя наистина е толкова мъничка и нежна в сравнение с нашата дунда)Не можахме много да поговорим,но се надявам следващия път да наваксаме!
e_valkanova -честито!Калинката изглежда вкусна!Да те поздравим с една песничка:
Две калинки с пъстри пелеринки,
под дъждец вървели,песничка си пели:
Тра-ла-ла-ла-ли,нека да вали
Тра-ла-ла-ла-ли,нека да вали.
От дъждеца ,ах,нас не ни е страх
От дъждеца ,ах,нас не ни е страх!
Дасе чувстват поздравени и всички,които ще се разхождат днес в дъжда!
Отивам да ям,че 100 цигулки ми свирят в стомаха!
Приятен и усмихнат ден на всички!
Не се давайте на гадното време и си запазате доброто настроение!

# 631
Здравейте мили мами. Отдавна се каня да ви пиша, но все не се решавах. Чета ви от самото начало и ви чувствам много близки, дори и да не ви познавам лично. През изминалите месеци съпреживявах с вас и тревогите и радостите.

На 11.11.2009 г. в АГ "Селена" гр. Пловдив родих малката принцеса Александра с тегло 2900 и ръст 48 см. Simple Smile

Надявам се да ме приемете сред вас.   Simple Smile

Сега се връщам да чета назад, че много сте изписали.

Хубав и усмихнат ден ви желая  Hug Hug Hug

# 632
Добро и от нас!

Дано се разсее мъглата ,че да направим и днешната разходка....

Дидката моята свеки като живее на горния етаж,хич пък не идва да го види.Или ако дойде за 5 мин и се хвърля да го друса,ама спи ли му се,ще яде ли ,не се интересува.И след 5 мин го хвърля и уж гладна била и се измъква.То да е само това,що простотия се наслушах за 3 мес...ама не е за разправяне Mr. Green

Дано понесете добре ваксината,Иначе ние пък утре сме на 2пентаксим.

pisihrisi в кое фото правят колажи,че и ние за 8 март да се подмажем ?

Много сте ранобудни,едно време пишех в сутрешните часове,по първи петли,а сега... newsm07 smile3560Тъй то,като се гледаме самички.

За рева в количката и на мен така ми направи 2-3 пъти преди месец,умрях от срам.Другите деца спят пък ние крещим наволя.Да се надяваме да е забравил този номер Wink

Добре дошли на новите мами!!

# 633
  • Пловдив
kikiivcho добре дошла сред нас!
С теб по едно е също време сме били в Селена. Аз родих на 12.

# 634
  • София
здравейте и добро утро!

днес ходихме на кожен лекар за Леа. както и предполагах има себореен дерматит
това е по-малкото зло-добре 4е не е атопичен дерматит .
и голямата ми дъщеря беше така, но лекарката при която ходим ни е  направо семеен кожен лекар.ххаххаа
тя лекуваше голямата ми дъщеря, както и мен и мъжът ми е редовен клиент.(сестра ми и семейството ми ходи също, и май трябва да взимам комисионна,а?) хаххахх

Мия, обичам да се спотайвам , но да знам какво става! Laughing
айде време е да се чуем и да се видим.дай си скайпа на лични!

ох, времето хич не го харесвам такова!!!смръчкано!!! и аз се чувствам така!!!

днес свекър ми става на 65, та в събота сме му на гости в ОРЛОВОТО ГНЕЗДО, но за съжаление няма да мога да ти звънна мария–крумова, за да се видим. но друг път , обещавам ще звънна!

е, хайде лек и спокоен ден

# 635
ееееей Лулуууто ти по кратки постове можеш ли да пишеш  хай драсни повечко ей тъй за разнообразие...ко прави Сияна буболечкова сладка? ааааа все по едно изречение,молиф ли нямаш  Mr. Green Joy Hug

леле тези зелени човечета...май прекалявам с тях  Mr. Green

.....е няма пълно щастие Joy Joy Joy

# 636
Привет и от мен!
От доста време не съм писала.Само чета.Нещо не ми остава време за писане,че на компютъра съм все с една ръка.
Добре дошли на новите мами!
Снимка за колажа качих вчера.
Еднократната помощ ми я преведоха в края на януари.Документите подадох още през декември.
Омана,направо съм в шок от видяното  ooooh! Crazy
Neya,страхотни снимки!Ама и ти изглеждаш доста добре PeaceА тези лебеди...направо красота!А това за бучките в гърдите ми е позната история.Имам операция на лявата гърда преди почти 6 години.Фиброаденом.Сега пак имам 3 бучици в двете гърди.Скоро трябва да посетя хирурга ми и да реши какво да прави.Неприятно и притеснително,но това е живота... Sad
Мия,и аз гледам да редувам ляво и дясно при спането,но тя си се обръща по гръб понякога.А в някои случаи я слагам по гръб.Но това от около 2-3 седмици,защото вече не повръща и не се дави.
didkata86,стискам палци да няма реакция след ваксината!
magi29,e_valkanova,Катерина26,четити ви месечинки!
И при нас навън е едно начумерено... ooooh!Ама аз ще ви пожелая хубав и усмихнат ден!

# 637
По повод клипчето..........това е абсолютно ненормално и идиотско-след като в речника на големите бебета съществува изречение от типа "имаме имена за циците"......не знам кво да кажа. Просто си представям как тия двечките стават психопати след време!!!
Не че съм против кърменето, аз нямах възможност да кърмя, но това е....няма такива животни като човеците, ей!!!! Shocked
Добре дошли на новите мами!
Вълканова ти очевидно нема да се разхождаш след лекаря, с оглед времето-мини през нас

# 638
Добро утро!Благодаря на всички за милото посрещане! Hug
Klodia аз живея срещу езерото и почти всеки ден се разхождаме с малката там-сигурно доста често сме се разминавали с количките Simple Smile
Mia четеш ми мислите-вчера обещах на нашия татко,че днес ще му направя баница.С удоволствие ще почерпя и вас, когато се видим Wink
Първите няколко пъти,когато излязахме с количката и моята беболина се скъсваше да реве,а сега вече проспива цялата разходка.Тогава имах чувството,че само моето бебе плаче и много притеснявах.
Честити месечинки на magi29,e_valkanova и Катерина26

P.S.Благодаря на мамчето,което толкова бързо ме е записало на първа страничка  bouquet(тернина ми беше на 4.11)

# 639
geri_t -за първа страничка сигурно пак Мия трябва да черпиш-тя ни разкрасява темичките обикновено!(ако е друга мама даси каже,че е за нея благодарското)

# 640
Yana931, моето чудовище не иска слинг, а за кенгуру още е малък, защото позата с гръб към мен, която единствено признава, е подходяща след като им укрепнат гръбнаците - някъде към 5-ти месец, защото тежестта не се разпределя както когато го държиш с една ръка под мишниците, с другата - подпираш дупето.
А това клипче още преди години го гледах - не са нормални тези, май принадлежат към някакво затворено общество, ама не запомних как се наричаше, т.е. не са съвсем редовни, чак сектанти не, ама подобно. Мен ме гнус от такава гледка честно казано. Хубаво е да се кърмят бебетата, ама някои жени сачмата ги удря безпощадно и се бъгват тотално на тема кърмене.

# 641
geri_t - а аз живея срещу денонощния магазин, зад  странния блок с тунела и аз се разхождам почти всеки ден там, пазарувам в  Кауфланд, слизам до пазара. Може и да сме се виждали вече, нищо чудно  Peace

Можем да се разхождаме заедно Simple Smile
Има още едно момиче в съседен блок нейното бебче е малко по малко от нашите  и аз се разхождам с нея също Simple Smile. Събираме си компанията че пролетта пукна вече  Wink

Вчера кото се разходихме седнах на една пейка и реших да взема Тони на ръце да види и той свят пък и да го нахраня, че беше станало време. Хубаво взех го, но нито поиска да яде нито по късно да стои в количката  Mr. Green Mr. Green Един рев, едно чудо, и си мисля, че това човече вече има желание за повече компания от тази на мама, тати и тук там някоя леля приятелка  Mr. Green Mr. Green Рева, рева ама като разбра, че няма да го взема отново млъкна  Laughing Laughing
Къде ще ходи, ама аз го надхитрих и отидох до уличното движение. От шума на колите даже се унесе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май навън спря да вали за сега, но бебчо спи и като гледам май скоро няма да се събуди, След обяд може и да се разходим с него до Кауфланд, а по късно и около езерото естествено ако дъждът не ни спретне някоя шегичка  Peace

Янечек и мен  Peace

# 642
  • София
Добро утро!
Аз да се похваля...взех си първия изпит, остават още 2, ама има време.
geri_t  разконспирирах те май, ти си едно от майчетата в болницата което посрещнах и изпратих. Много се радвам, че най-накрая се престраши и се присъедини при нас. Ти беше една от малкото мами, без които нямаше да се справя в болницата. Нацелувай малката сладуранка. Дай някоя снимчица да видя колко е порастнала.
Ицето се наака...отивам да го сменям...
Приятен и усмихнат ден от нас!

# 643
  • София
Имаше един израз, че  ако бебето може само да откопчава сутиена на майка си, то му е време  да се отбие.
Тези просто са разбрали погрешно, че ще се отбият когато детето проноси сутиен, или още по-зле - роди и започне да кърми внучето. Twisted Evil

# 644
  • София
Имаше един израз, че  ако бебето може само да откопчава сутиена на майка си, то му е време  да се отбие.
Тези просто са разбрали погрешно, че ще се отбият когато детето проноси сутиен, или още по-зле - роди и започне да кърми внучето. Twisted Evil

хаххахххааааа Joy newsm10

Общи условия

Активация на акаунт